huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 http://www.scuniverse.com/forum/viewtopic.php?t=4939 oyuncu kalitesi biraz yukarda olacak siz patiler genelde boyle ortamlardan kaciyorsunuz ama genede haberiniz olsun . seviye ne olursa olsun katilmak isteyenleri bekliyorum .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 oyuncu kalitesinin yüksek olmasından niye kaçalım biz ya. ayp ettin. lamermiyiz biz düşük kaliteli oyuncularla oynayalım? hepimiz gosu olmasak bile kaliteli oyuncularız...[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ee neden hala ismini gormuyorum ^^ hayir demek istedigim o degildi ancak bende oyle bir izlenim var . lamerlikle ne ilgisi var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ne biliyim oyuncu kalitesinden felan bahsetmişsin de.. gocundum. kalitesiz adam değiliz biz tamam mı. örtmene söylüycem ben tamam mı.[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 rush yapamıyoz diye lamer mi olduk :( :([signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 :D o izlenimin sebebi acemi turnuvasi yapmistik hartirlarsan burdan katilan cok kisi vardi ordaki muhabbetlerden . ne varki kalite evet yanlis bir kelime simdi fark ettim seviye demek daha dogru olurdu sanirim .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 beceri veya beceri seviyesi :) nubi forever olabiliriz, ama lamer değiliz :-P[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben yenerim herkesi ama katılmicam :D[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 şampiyonn bonn :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 katılırım...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mansurlee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kimse bana rush yapamaz...buna garanti veririm...hele de terranla oynarken...ufff terranla dagitiyorum yaaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mansurlee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben de katilirim...herkesle kapismaya hazirim belki yeni katiliyorum araniza ama eminolun ki star crafti netten oynamayan cok iyi oyuncular var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 CD'leri yollayan olursa gelirim.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 cok gereksiz topic ben gireyim turnuva ya[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar