huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 http://www.scuniverse.com/forum/viewtopic.php?t=4939 oyuncu kalitesi biraz yukarda olacak siz patiler genelde boyle ortamlardan kaciyorsunuz ama genede haberiniz olsun . seviye ne olursa olsun katilmak isteyenleri bekliyorum .[signature][hline]
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 oyuncu kalitesinin yüksek olmasından niye kaçalım biz ya. ayp ettin. lamermiyiz biz düşük kaliteli oyuncularla oynayalım? hepimiz gosu olmasak bile kaliteli oyuncularız...[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ee neden hala ismini gormuyorum ^^ hayir demek istedigim o degildi ancak bende oyle bir izlenim var . lamerlikle ne ilgisi var[signature][hline]
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ne biliyim oyuncu kalitesinden felan bahsetmişsin de.. gocundum. kalitesiz adam değiliz biz tamam mı. örtmene söylüycem ben tamam mı.[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 rush yapamıyoz diye lamer mi olduk :( :([signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 :D o izlenimin sebebi acemi turnuvasi yapmistik hartirlarsan burdan katilan cok kisi vardi ordaki muhabbetlerden . ne varki kalite evet yanlis bir kelime simdi fark ettim seviye demek daha dogru olurdu sanirim .[signature][hline]
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 beceri veya beceri seviyesi :) nubi forever olabiliriz, ama lamer değiliz :-P[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben yenerim herkesi ama katılmicam :D[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 katılırım...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan!
mansurlee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kimse bana rush yapamaz...buna garanti veririm...hele de terranla oynarken...ufff terranla dagitiyorum yaaaa :)
mansurlee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben de katilirim...herkesle kapismaya hazirim belki yeni katiliyorum araniza ama eminolun ki star crafti netten oynamayan cok iyi oyuncular var...
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 CD'leri yollayan olursa gelirim.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 cok gereksiz topic ben gireyim turnuva ya[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference
Öne çıkan mesajlar