CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Today is a good day to die ![signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Eskiden en sevdiğim unit "Alemlerin Rabbi" Scout'tı sonra bir gün Tanrı Corsair'ı yarattı :)[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: FreEmoon, 30 Aralık 2004 10:56 tarihinde demiş ki: Eskiden en sevdiğim unit "Alemlerin Rabbi" Scout'tı sonra bir gün Tanrı Corsair'ı yarattı :) :D[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 It is a good day to die Ready for battle Excellent I stand ready Adun Toridas Ah, at last May I be of service Let us attack[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." [Bu mesaj FreEmoon tarafından 12 Ocak 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]
g00dness Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Oyunun en akıllı unit'i : Hydralisk Oyunun en salak unit'i : Dragoon Benim en sevdiğim unit : Zealot[signature][hline]Bu mesaj M.Ö 2500 tarihinde goodness tarafından düzeltilmiştir.
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Goliath daha salak ya.[signature][hline]"My shadow's the only one that walks beside me" (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında!
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Lan rüyamda allyım saendulla 2w2 atıyorduk , bende Zealot basıyodum , Ama zealot bildiginiz deigl görünüşü zealot,ateş etmesi reaver toplarından... İnanılmazdı. "Everyone gotta die sometime HQ" Wraith tabiki en evdiğim ünit.Hele bide böyle Muta basan lamerlere ilaç gibi gidior.[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 tabii ki de Terran Medic -Where does it hurt? -hastayım sana -Need medical attention? -evet evet -Where does it hurt? -burası uf olduuu[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Medic patlatmak da zevkli ya. Sırf zevk olsun diye 12 siege tank'a 36 medic yolladım.[signature][hline]"My shadow's the only one that walks beside me" (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 21 Ocak 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Goering Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 lurker tabii ki hem de 6 taneyse dünya fethedilir[signature][hline]
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bence marine + medic.[signature][hline]"My shadow's the only one that walks beside me" (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında!
LethE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bakmazken kafama kafama plague ları yiyince defiler hastası oldum birden :D[signature][hline]Fire is the universal language
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Broodling da şeker ya. Kelebekler gibi. Kısacık ömürleri var... Ama bi o kadar da gıcıktır da. 8 queen geldi, yıldırım hızı ile tankı brood etti. Oha dedim.[signature][hline]"My shadow's the only one that walks beside me" (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında!
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yok abi şöyle 8 shipden marine medic inicek düşman üssünün ortasına; sen o zaman gör cümbüşü.[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Lurker halleder.[signature][hline]"My shadow's the only one that walks beside me" (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında!
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 coktandir oynamiyorumda buyuk ucak icinden cikan sinek gibi minik minik aletler cikiyoduya. o unit en cok hosuma gidendi. bide yanina invis saglayanla invis dedector ucagini koyuyodun. ohh :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
huun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 buyuk ucak icinden cikan sinek gibi minik minik aletler cikan alet :carrier invis saglayan : arbiter invis dedector : observer aksam aksam gene sc icin iyi bir sey yaptim :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Yatmadan önce kandinize sorun: "Bugün SC için ne yaptınız?"[signature][hline]Beş Hececiler
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 azhuahz yarildim :P tamam hatirladigim iyi oldu. protos ta o taktigi yapiyodum paso ben. kucuktum tabi o zamanlar :P simdi iki cd ninde orjinali var ama oynamayi unuttuk diye duruyo ole bi kosede. ama ft de tanimam :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
paranoidandroid Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 hero söylemek varsa zeratul :P[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin
Ceronibo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Dark Templar favorimdir.Hatta Dark Archon da iyidir hoştur.[signature][hline]O2H
Trevorax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Kesinlikle Carrier.... Walla sal 4 -5 tanesını bı yere gerısını dusunme....
Öne çıkan mesajlar