Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En beğendiğiniz ünite?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eskiden en sevdiğim unit "Alemlerin Rabbi" Scout'tı sonra bir gün Tanrı Corsair'ı yarattı :)[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Mesaj tarihi:
said:
FreEmoon, 30 Aralık 2004 10:56 tarihinde demiş ki:
Eskiden en sevdiğim unit "Alemlerin Rabbi" Scout'tı sonra bir gün Tanrı Corsair'ı yarattı :)

:D[signature][hline]And darkness will cover the light
wrdlln

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
It is a good day to die
Ready for battle
Excellent
I stand ready
Adun Toridas
Ah, at last
May I be of service
Let us attack[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."

[Bu mesaj FreEmoon tarafından 12 Ocak 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Oyunun en akıllı unit'i : Hydralisk
Oyunun en salak unit'i : Dragoon

Benim en sevdiğim unit : Zealot[signature][hline]Bu mesaj M.Ö 2500 tarihinde goodness tarafından düzeltilmiştir.
Mesaj tarihi:
Lan rüyamda allyım saendulla 2w2 atıyorduk , bende Zealot basıyodum , Ama zealot bildiginiz deigl görünüşü zealot,ateş etmesi reaver toplarından... İnanılmazdı.

"Everyone gotta die sometime HQ" Wraith tabiki en evdiğim ünit.Hele bide böyle Muta basan lamerlere ilaç gibi gidior.[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı
Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz !
Strenght , Pride, Discipline
Mesaj tarihi:
tabii ki de Terran Medic

-Where does it hurt?
-hastayım sana
-Need medical attention?
-evet evet
-Where does it hurt?
-burası uf olduuu[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
coktandir oynamiyorumda buyuk ucak icinden cikan sinek gibi minik minik aletler cikiyoduya. o unit en cok hosuma gidendi. bide yanina invis saglayanla invis dedector ucagini koyuyodun. ohh :)[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Then come and wrest with the best
Mesaj tarihi:
buyuk ucak icinden cikan sinek gibi minik minik aletler cikan alet :carrier

invis saglayan : arbiter

invis dedector : observer

aksam aksam gene sc icin iyi bir sey yaptim :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
azhuahz yarildim :P tamam hatirladigim iyi oldu. protos ta o taktigi yapiyodum paso ben. kucuktum tabi o zamanlar :P simdi iki cd ninde orjinali var ama oynamayi unuttuk diye duruyo ole bi kosede. ama ft de tanimam :)[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Then come and wrest with the best
  • Yeni Oluştur...