Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüstü işi zora girmis...


Theo

Öne çıkan mesajlar

Rüştü zora girdi!

Fenerbahçeli yöneticilerin, Rüştü için Barcelona Başkanı Laporta ile yaptığı görüşmeler tıkandı. Barcelona'nın Rüştü için Alex ve Anelka'nın maliyetlerini aşan bir ücret talep ettiği, bunun üzerine de görüşmelerin kilitlendiği belirtildi. Rüştü için para ödemek istemeyen yönetimin, Barcelona'nın geri adım atmaması halinde transferden vazgeçeceği bildirildi. Barcelona'nın ayrıca, Rüştü'yü İspanya'da bir kulübe kiralık vermek için görüşmelere başladığı da ifade edildi.

Toplantı sırasında Barcelona Sportif Direktör Beguiristian'ın, "Rüştü'nün bir süre talibi var ve biz ondan para kazanmak istiyoruz. Kiralık alsanız bile sizin düşündüğünüz planı kabul edemeyiz" dediği öğrenildi.

Rüştü kalmak istiyor

Bu arada El Mundo Deportivo Gazetesi'nde dün yeralan bir haberde, Barcelona'nın Fenerbahçe ile anlaşamaması halinde tecrübeli file bekçisini İspanya'da bir takıma vereceği ileri sürüldü. Barca'nın, 2007'ye kadar sözleşmesi olan Rüştü'yü satmayı veya kiralamayı düşündüğü belirtilerek, son haftalarda La Liga'dan birkaç kulübün kalecimizle ilgilendiği kaydedildi. Rüştü ise gazeteye, Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilmek için önceliğinin Fener'de kalmak olduğunu söyledi.[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Defansı güçlendirdikten sonra Rüştü olsada olur olmasada olur.

Rüştü Fener'e gelirse Barcelona yıllık 2 milyon EU gibi bir maliyetten kurtulcak. Maaşınıda FB ödeyecek 1milyon EU civarı.
Rüştü FB den başka hiçbiryerde oynamam diye ısrar ederse Barcelona oynamayacak olan Rüştüye 2 Milyon EU ödeyecek ve kenarda oturtmak zorunda kalacak.. Bence iş Rüştü de bitiyor. Rüştüyü FB ye bedelsiz vermek zaten Barcelona için şu durumda karlı bir iş.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eet walla rüştü ispanya da kalabilirmiş geçmiş olsun fener...[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

off be kurtulduk şu adamdan derim başka birşey demem kesinlikle..Adamın kalde durduğu her maçta benim yüreğim kalkıyordu her an bir salaklık yapacak diye..En azından benim kalp sağlığıma iyi geldi bu haber..ohhh:D:D[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...