Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Şimdi yeni publishi göz önüne alırsak; Mbh yanına ne alsak güzel olur 2-0-0-0 cm var masterlasam mı? Yoksa mcarbine veya mrifle mı alsam? mcarbine, rifledan daha güçlüymüş diyorlar doğru mu? startleshot gibin bir şey varmış? SWG forumlarında gördüğüm üzere bh ve jedilar arasında acayip bir düşmanlık var. Bhler oyunda jedi istemiyoruz diyor, jedilar 300k mız uçuyor diyor. Hatta bh topicinde savaşmayın barış içinde yaşayalım konusu bile açılmış. http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=bounty_hunter&message.id=466564 Abim bu kadar kastırmanın anlamı nedir? Birde Belbullob adlı gemi herhangi bir questle alınabiliniyor mu? Diphot: Ben okudum ve mantıklı buldum Oyunu canlandıracak bir Mandalorian fikri [Bu mesaj Redeagle tarafından 10 Temmuz 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gördüğüm kadarınlan ölünce deliye dönüyo jedi[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 döner bhin öldügünde hic birsey kaybetmedigini dusunursek jedinin dönmesi cok normal 1 günlük emegini kaybediyor nerdeyse
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Birde hala termdeysen aynı gün içerisinde senden iyi 2 3 bh tarafından zaman zaman grind eden arkadaşlarımdan gördüğüm kadarınlan ard arda kesilmeleride mümkün.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Peki ya temp arada eritmeyin onuda:)
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Hmm offical forumlarda paralize falan pvp'de çok işe yarıyor diyorlar mcm seçecek gibiyim.
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 mcm/mbh jedi i öttürüo resmen ii ekipmanla... o temple yapılan tek şey son nerfden önce jedi in force u bitene kadar savaşmaktı. cm tanklayarak (uber healiyle...) jedi in force unu bitiriodu sonra güm.. ama bu son "heal nerf" bu templerin işini kolaylaştırdı artık adam force un bitmesini beklemio mind bitince jedi ölüo ztn, jedi m def se gene eski force bitirme taktiği.. envayi ceşit slow yapan attack var cm de jedi AI yapınca kımıldayamıo bile.. yani aynı pre cu tkm=m bh/m cm...
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 O Gemi Necrosisten Cikiyo...[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Öne çıkan mesajlar