Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gate + where

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
runebooktan açtığımız gate'de açtığımız yerin ismi + oranın .where'ini nasıl yazabiliriz. yani açıldığında örneğin; Britain [1850,1640,2] şeklinde nasıl yapabiliriz?
Mesaj tarihi:
runebook scriptim %99 bitti ama tek bir sorun kaldı.. Örneğin button1 recall şarj butonu.. buna tıklandığında nasıl recall şarj edilecek ve magery'si 50'nin üzerinde olan bir kişi şarj etmedende kullanabilecek.. Yardım ederseniz memnun olurum!!

[Bu mesaj BaDBoY59 tarafından 14 Şubat 2003 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

Benim aklıma ilk başta kitaba tıklarken bir triggerla magerysine göre dialog açtırma fikri geldi yani 50 den yüksekse bi dialog aç bunda şarj olayı olmasın düğmelerinde 50 den azsa şarlı olsun şarjdan yesin. Aynı dialog'u sadece butonlarında bir iki ayarlamayla bu şekle getirebilirsin....

Şarj olayı içinde bir düğme ayarla targon kullan eğer seçilen item recall scrolluysa bir consume et kitabın charge tag'ına da bir ekle...

Tabi bu senin kodlamana ters düşerse yani bunu uygulayarak çalıştıramayacağın bir durum varsa onu da söle elimden gelirse ona da yardım etmeye çalışırım...[hline]UnreaL
Icq=64131849
E-mail=[email protected]

[Bu mesaj UnreaL tarafından 14 Şubat 2003 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
BaDBoY59, 14 Şubat 2003 19:01 tarihinde demiş ki:
Örneğin button1 recall şarj butonu.. buna tıklandığında nasıl recall şarj edilecek

bunu nasıl halledicem? buna tıklandığında recall scrollu seçicez ve şarj olucak sonrada her kullanımda azalıcak..
  • Yeni Oluştur...