Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Millet Uo ya ne zaman başladınız ve hangi sunucuda?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2001 başlarında The Alter Realm ve NBL o zmn nubiydik...
Sonra... Bi kaç server açtık Lost Myth efsanesi başta olmak üzere... Sonra stafflık bitti Locus'un Locus olduğu dönemlerde Locus NBL'daki toptan ban furyasından sonra (haksız yere banlanmıştım) bi süre oyunu bıraktım. Sonra 2-3 ay tekrar NBL'da oynadım paralı dönemin ilk başında.. O günlerden beri de elimi sürmüyorum hatta PC'de UO ile ilgili bişi yok. Kendi yazdığım account sistemini bile silmişim o derece.

PS: Dark_soul exile 2001 yılı mıydı yaw? Admindim ben 2002 diye hatırlıyırorum. Coder amcaya sormak lazım. Ha coder ya senin eski nickin neydi yau?

Bi de: Bi arkadaş 2000 HG demiş HG 2001 diil miydi yau??[signature][hline]130013005
[email protected]
MSN:[email protected]

[Bu mesaj Dagger tarafından 11 Temmuz 2005 02:25 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dagger tarafından 11 Temmuz 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu forumda burda olmamasi gerektigini saniyorum... burasi ultima ne yaptiginizi konusacaginiz bir yer degil scripting ve her turlu sphere ve runuo serverlari hakkinda bilgi alacaginiz bir yer..[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...

Mesaj tarihi:
nasıl 2001 de kuruldu nbl??
saçmalamayın...
ben 98'de hg ye başladım Hg den önce 6 ay fln nbl oynadım...
ilk Snn'de başladım ama o zmn çok apepeydik saymasakta olur :P
snn'de apepe ydim nbl'da oyunu öğrendim prof. oyun hayatıma Hg'de başladım...
ve Hg'nin yerini hala hiçbi server tutamıyor :D[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
oha 98'de hg'mi açıldı yavaş ol biraz 2001'de kuruldu hg hatta cafe içi bir serverdi ilk zamanlarında.
orada oynardık.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
sitenin altında 98-2004 yazıyordu oranın yalancısıyım...
ama 2000 den önce kurulmuş olması lazım hg nin...
bi araştıram ben...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
hayır hesapladım 2001'e denk geliyor.
ayrıca hg'nin sitesi eskiden beri vardı oyun sonradan başladı.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
ayrıca joker atıp tutman gerekmıyor hg nin sitesinde 98-04 yazdıgı için.. nebula 2000 agustos hg ise 2001 yılının ilkbaharın da açılmıstır... bu durumda senin 98 yılında hg ve 98 yılından 6 ay once yani 97.5 yılında nebula 'da oynuyor olma ihtimalin kalmıyor.. üzgünüm
Mesaj tarihi:
said:
Joker, 12 Temmuz 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
sitenin altında 98-2004 yazıyordu oranın yalancısıyım...

said:
rLx, 12 Temmuz 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
ayrıca joker atıp tutman gerekmıyor hg nin sitesinde 98-04 yazdıgı için..
[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
Domain tarihi o zaten adam oyun sitesi yapmak için almıstır daha sonrası malum[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

Chaos Web Tasarım
Mesaj tarihi:
İlk nebula, Kolay oyun (sonra sanirim bişiler olmuştu kolay oyun slyveria mi ne olmuştu), Sylveria ve son Arqas[signature][hline]Pawliger - Dunemaul
Night Elf - Druid
Defenders of Anatolia

[Bu mesaj murti tarafından 13 Temmuz 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Zeneca_Undead, 12 Temmuz 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
Bende ilk Azaklide başladım bu arada bilmeyenlere Azakli hala açık www.azakli.org tomanbayda arada bi girio

Tomanbay , hala ya$ıyormu =) , valla adama o kadar beddua etmi$tim zamanında bu oyunu bize öğrettiği için ama hala ya$ıyorsa allah uzun ömür versin.[signature][hline]Hiçbir$ey var değildir,
Var olsa bile bilinemez,
Bilinse bile kimseye öğretilemez
...
Grand Admiral
Mesaj tarihi:
Hg sanırım. R.o.l'da (ring of life) ögrendim oyunu ama. Orda oynamayan kimse uo'nun gerçek tadını alamamıştır bence[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
  • Yeni Oluştur...