Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 strikes back olcaktı o. filmleri karıstırdın galiba.. orda burda bilip bilmeden herseye atlamanın sonucu tabi bu biraz da..senin birini tanımaman digerlerinin de tanımaması anlamına gelmez.. neyse..
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 listede gozukmediğinden bi hoşgeldin diyelim dedik daha onceden oldugu bilmiyodum. genede hoşgeldin slayer :)[signature][hline]go2hell
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben çoooook uzun zamandır buradayım 2. kez görüyorum bu bölümde kendisini.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bi search yaptımda bu bolumde bi baslıgı yok ( olması gerekmez tabide ole bi bakıım dedim ) daha önceden mod oldugunu bilmiodum.[signature][hline]go2hell
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hersey post deildir[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur, Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler, Bir mavi perde olur ellerim; Merhaba der yaşayan ölülere.............
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 olabilir..belki de title eskiden kalmıstır :)
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 tamam bende alakası yok da baktım ole dedim zaten. Sadece bende ilk defa gordum ondan hoşgeldin dedim zaten bunda büyütülücek bisi yok[signature][hline]go2hell
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 senle ultra aynı kişimisiniz yaf. ben ona cevap atmıstım sen nie alınıon habire :) ilk basta "manalı" bi cıkıs yapmıs, ben de yanıldıgını söledim o kadar..
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ne alaka :) ben kendimi savunuyom ilk ben yazdımya msg :P[signature][hline]go2hell
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 burda adet mod olan er, üyelere 5er ytl bahşiş dağıtır. biz bu adeti Osmanlı'dan aldık çocuklarımızada yaycaz.Ne parasıydı unuttum harbi vardı Osmanlıda böle bişi. :D 5 ytl için pm atıyorum hesap bilgilerimi :D[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 snn'in bitiş ayları ( hatta sitesinin freewebs olarak duran linkini biliyorum ) snn'in bitiş yıllarında miner olarak başlamıştım
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 2000 veya 1999 yılında nebula ile başladı macera. daha sonra hard gamer ve tekrar nebula. şuan bile nebula'da hala durup,oynuyor olabilirim :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 a harbi ben bi ara moddum hala modum :) bayağadır bakmıyodum buraya eskiden üç beş bişiler yapıyordum (ayrıca paticiğin açıldığı ilk yıldan beri üyeyim)
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 slayer dovduler burda beni :P[signature][hline]go2hell
Chosen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hayırlısı kardeş ne diyelım.. :)[signature][hline][ imza yok ]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Baggio, 06 Temmuz 2005 18:07 tarihinde demiş ki: Ilk actigimizda Quann/Locus yoktu ki, Nebula North diye tek bir shard vardi.. nebula north , nebula uo'dan sonra açıldı diye hatırlıyorum ben..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused..
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: slayer__, 07 Temmuz 2005 03:16 tarihinde demiş ki: a harbi ben bi ara moddum hala modum :) bayağadır bakmıyodum buraya eskiden üç beş bişiler yapıyordum (ayrıca paticiğin açıldığı ilk yıldan beri üyeyim) [signature][hline]Chaos Tasarım
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 orta 3 teydim du bakim 5 sene önce :D Alter realm die bi serwerda başladımdı. ertesi gün mat sınavı wardı zıçtıktı doğal olarak :-p güsel bi başlangıç olmuştu :-p[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu...
serseri_mage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 FATALWAR da başladım ve 2 senedir orda devam ediom[signature][hline]Forewer Fatalwar
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 3 yada 4 sene önce Nbl da..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Genor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Yanlış hatırlamıyorsam Sanane'nin kapanmasına 2 yada 3 hafta kalmıştı...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 2001-uoturk 2001-exile(marketweb zamanında) vee 2001 sonu nbl *en güsel dönem app zamanlarıydı bence:D[signature][hline]from exile...
wook Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 nbl[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 2002 haziran arqas 2003 de olabilir kafam karisik :) [Bu mesaj Shaklaban tarafından 09 Temmuz 2005 01:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 2000 veya 2001(tam hatırlamıyom) Arqas'da başladım[signature][hline]Ultima-Strike.com
Öne çıkan mesajlar