Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Millet Uo ya ne zaman başladınız ve hangi sunucuda?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
strikes back olcaktı o.

filmleri karıstırdın galiba..

orda burda bilip bilmeden herseye atlamanın sonucu tabi bu biraz da..senin birini tanımaman digerlerinin de tanımaması anlamına gelmez..

neyse..
Mesaj tarihi:
ben çoooook uzun zamandır buradayım 2. kez görüyorum bu bölümde kendisini.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
Hersey post deildir[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur,
Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler,
Bir mavi perde olur ellerim;
Merhaba der yaşayan ölülere.............
Mesaj tarihi:
senle ultra aynı kişimisiniz yaf. ben ona cevap atmıstım sen nie alınıon habire :)

ilk basta "manalı" bi cıkıs yapmıs, ben de yanıldıgını söledim o kadar..
Mesaj tarihi:
burda adet mod olan er, üyelere 5er ytl bahşiş dağıtır. biz bu adeti Osmanlı'dan aldık çocuklarımızada yaycaz.Ne parasıydı unuttum harbi vardı Osmanlıda böle bişi. :D

5 ytl için pm atıyorum hesap bilgilerimi :D[signature][hline]Ardhath

"Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir."

Napeleon BONAPART
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 06 Temmuz 2005 18:07 tarihinde demiş ki:
Ilk actigimizda Quann/Locus yoktu ki, Nebula North diye tek bir shard vardi..

nebula north , nebula uo'dan sonra açıldı diye hatırlıyorum ben..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..

I have a problem that i cannot explain..
I have no reason why it should have been so plain..
Have no questions but i sure have excuse..
I lack the reason why i should be so confused..

Mesaj tarihi:
said:
slayer__, 07 Temmuz 2005 03:16 tarihinde demiş ki:
a harbi ben bi ara moddum hala modum :) bayağadır bakmıyodum buraya eskiden üç beş bişiler yapıyordum (ayrıca paticiğin açıldığı ilk yıldan beri üyeyim)
[signature][hline]Chaos Tasarım
Mesaj tarihi:
orta 3 teydim du bakim 5 sene önce :D Alter realm die bi serwerda başladımdı. ertesi gün mat sınavı wardı zıçtıktı doğal olarak :-p güsel bi başlangıç olmuştu :-p[signature][hline]
bi gidin ya...
birakin olymposumuzu...
  • Yeni Oluştur...