DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Kolay Oyun tarihi hatırlamıom okadar eski yani[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sanane[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 2002 nbl/locus[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 snn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rbrt Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 İlk ultratv'nin bir server'i vardı orda başlamıştım, sanırım ismi sosaria'ydı. Orda uzun süre oynayamadım kapanmıştı, sonra sanane açıldı sanane'ye geçtim uzun bir süre orda oynadım...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. [Bu mesaj rbrt tarafından 04 Temmuz 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ultra tv de host edilen number one di adi orda oynamıstım bende bi dönem feci laglıydı adım atamıyordun fln hehe ama aslen bi ingliz serverda basladım 2000 senesi kolay oyun = sylveria iyi ilk zamanlar kuruldugunda 2002 senesi temmuz sonu[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 valla benim oynadığım nebulada istanbul+bursa+antalya tayfası vardı...yabancılarda isveç-ingiliz diye bölünmüştü sanırım... paso bursalılarla kapışıyoduk...neyse...güzel günlerdi :D[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 "Quaxis I" de başladim.[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 SNN Uo Connector bordo bir daire ve içi beyaz SNN :) Unutmam unutamam çok zevkliydi. bodoz açılmış uo serverıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 2000 yılında açılmış nebula hakkında bir konu yok, zaten 2000 de paticik hmm.. bu da 2001 temmuzunda nebula nın ağustos da açılacağı ima edilmiş. 4 yıl olacak neredeyse nebula ya ilk adımı attığım günden bu yana.dün gibi hatırlıyorum.öncesinin snn anıları.. harbiden bu kadar zaman geçti mi ya diye sordum kendime.geçmiş vallahi.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 nebulada basladım ardından kendi serverımı açtım sponsor anlaşmazlıkları yüzünden kapattık şimdi moria adlı serverda oynuyorum[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 nbl north[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: BeIlow, 04 Temmuz 2005 19:51 tarihinde demiş ki: 1999 haziran nbl :) 2001 ağustosuydu nebula'nın açılması..99 nedir ya..utanmasanız 95 felan diyeceksiniz[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused.. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bu arkadaşın dediği hiç birşey birisi bana ben 11 yıldır nebulada oynuyorum dedi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ben yeni başlayacam hangi shard'ı önerirsiniz ?[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya tamam karisiklik olmus olabilir :P arka sordum ettim eyledim :) ben nbl hatirliyordum blacktorn serveri dedi bana bende sasirdim nerden bilem unutmusum :/[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: BeIlow, 04 Temmuz 2005 20:09 tarihinde demiş ki: alla alla ben 1999 haziran da ba_lad11m1 hat1rl1yorum :/ nese :P 99 eylülde de beni başlattın sen[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bende öle hatirliyorum nbl da basladik die ama baksana o zaman nbl yokmus :P[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 :-) hesaplayalım şimdi 2005 2004 2003 lise son 2002 lise iki 2001 lise bir 2000 sonu eylülde başlamışım :)[signature][hline]Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 abi Ultimatr vardı bide yanlış hatırlamıyorsam Yoksa UOTURK muydu böyle bişey wardı sananeden önce açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 sananede başlamıştım, blackrose idi sanırsam Türkiye'de bulunmayan UO cdlerini kopyalayıp evine yolluyordu :) burdan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum ona. bu arada hatırlayanınız var mı ama UltimaTR den önce bir site daha açılmıştı. Göktürk müydü o sitenin adı neydi, tam hatırlayamıyorum. Neyse orada da uo ile ilgili bilgiler vardı OSI tabanlı olarak. ben daha cd gelmeden onları bastırıp okumuştum madenci olmaya karar vermiştim hatta :) sonra oyun gelip minocta oyuna başlayınca o şehirde kimsenin olmadığını da farkedip britainde yeni bir karakter açmıştım.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 exile...[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Spidee, 02 Temmuz 2005 01:42 tarihinde demiş ki: Fake You !! Murk, 02 Temmuz 2005 01:44 tarihinde demiş ki: I want to fake you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 benim aldığım ve cafeye kurduğum ilk uo cd sinin içinde sanane conn. vardı anlayın işte...ne günlermiş :D[signature][hline][b]Türkiye, Kemalistlerin olmazsa hiç kimsenin olmaz![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Yabancı bı shardda baslamıstım ama ısın kotusu ısmını hatırlamıroum :)..[signature][hline]MSN:[email protected] Sindarin Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soydaner Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 1999 Nebula/Locus [spo1=Serverin 3.cu player...]Serverin 3.cu playeri...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar