Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Millet Uo ya ne zaman başladınız ve hangi sunucuda?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk ultratv'nin bir server'i vardı orda başlamıştım, sanırım ismi sosaria'ydı. Orda uzun süre oynayamadım kapanmıştı, sonra sanane açıldı sanane'ye geçtim uzun bir süre orda oynadım...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust.

[Bu mesaj rbrt tarafından 04 Temmuz 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
ultra tv de host edilen
number one di adi
orda oynamıstım bende bi dönem
feci laglıydı adım atamıyordun fln
hehe ama aslen bi ingliz serverda basladım 2000 senesi
kolay oyun = sylveria iyi ilk zamanlar kuruldugunda
2002 senesi temmuz sonu[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
valla benim oynadığım nebulada istanbul+bursa+antalya tayfası vardı...yabancılarda isveç-ingiliz diye bölünmüştü sanırım...

paso bursalılarla kapışıyoduk...neyse...güzel günlerdi :D[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
Mesaj tarihi:
2000 yılında açılmış nebula hakkında bir konu yok, zaten 2000 de paticik hmm..

bu da 2001 temmuzunda nebula nın ağustos da açılacağı ima edilmiş.

4 yıl olacak neredeyse nebula ya ilk adımı attığım günden bu yana.dün gibi hatırlıyorum.öncesinin snn anıları..
harbiden bu kadar zaman geçti mi ya diye sordum kendime.geçmiş vallahi.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios
Mesaj tarihi:
nebulada basladım ardından kendi serverımı açtım sponsor anlaşmazlıkları yüzünden kapattık şimdi moria adlı serverda oynuyorum[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 04 Temmuz 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
1999 haziran nbl :)
2001 ağustosuydu nebula'nın açılması..99 nedir ya..utanmasanız 95 felan diyeceksiniz[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..

I have a problem that i cannot explain..
I have no reason why it should have been so plain..
Have no questions but i sure have excuse..
I lack the reason why i should be so confused..

.
Mesaj tarihi:
bu arkadaşın dediği hiç birşey birisi bana ben 11 yıldır nebulada oynuyorum dedi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
abi Ultimatr vardı bide yanlış hatırlamıyorsam Yoksa UOTURK muydu böyle bişey wardı sananeden önce açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Mesaj tarihi:
sananede başlamıştım, blackrose idi sanırsam Türkiye'de bulunmayan UO cdlerini kopyalayıp evine yolluyordu :) burdan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum ona.
bu arada hatırlayanınız var mı ama UltimaTR den önce bir site daha açılmıştı. Göktürk müydü o sitenin adı neydi, tam hatırlayamıyorum. Neyse orada da uo ile ilgili bilgiler vardı OSI tabanlı olarak. ben daha cd gelmeden onları bastırıp okumuştum madenci olmaya karar vermiştim hatta :) sonra oyun gelip minocta oyuna başlayınca o şehirde kimsenin olmadığını da farkedip britainde yeni bir karakter açmıştım.[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
exile...[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki......
Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu...
Spidee, 02 Temmuz 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
Fake You !!

Murk, 02 Temmuz 2005 01:44 tarihinde demiş ki:
I want to fake you.

Mesaj tarihi:
benim aldığım ve cafeye kurduğum ilk uo cd sinin içinde sanane conn. vardı anlayın işte...ne günlermiş :D[signature][hline][b]Türkiye, Kemalistlerin olmazsa hiç kimsenin olmaz![b]
  • Yeni Oluştur...