Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Millet Uo ya ne zaman başladınız ve hangi sunucuda?

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

İlk ultratv'nin bir server'i vardı orda başlamıştım, sanırım ismi sosaria'ydı. Orda uzun süre oynayamadım kapanmıştı, sonra sanane açıldı sanane'ye geçtim uzun bir süre orda oynadım...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust.

[Bu mesaj rbrt tarafından 04 Temmuz 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ultra tv de host edilen
number one di adi
orda oynamıstım bende bi dönem
feci laglıydı adım atamıyordun fln
hehe ama aslen bi ingliz serverda basladım 2000 senesi
kolay oyun = sylveria iyi ilk zamanlar kuruldugunda
2002 senesi temmuz sonu[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim oynadığım nebulada istanbul+bursa+antalya tayfası vardı...yabancılarda isveç-ingiliz diye bölünmüştü sanırım...

paso bursalılarla kapışıyoduk...neyse...güzel günlerdi :D[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
Sosyal ağlarda paylaş

2000 yılında açılmış nebula hakkında bir konu yok, zaten 2000 de paticik hmm..

bu da 2001 temmuzunda nebula nın ağustos da açılacağı ima edilmiş.

4 yıl olacak neredeyse nebula ya ilk adımı attığım günden bu yana.dün gibi hatırlıyorum.öncesinin snn anıları..
harbiden bu kadar zaman geçti mi ya diye sordum kendime.geçmiş vallahi.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 04 Temmuz 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
1999 haziran nbl :)
2001 ağustosuydu nebula'nın açılması..99 nedir ya..utanmasanız 95 felan diyeceksiniz[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..

I have a problem that i cannot explain..
I have no reason why it should have been so plain..
Have no questions but i sure have excuse..
I lack the reason why i should be so confused..

.
Sosyal ağlarda paylaş

abi Ultimatr vardı bide yanlış hatırlamıyorsam Yoksa UOTURK muydu böyle bişey wardı sananeden önce açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Sosyal ağlarda paylaş

sananede başlamıştım, blackrose idi sanırsam Türkiye'de bulunmayan UO cdlerini kopyalayıp evine yolluyordu :) burdan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum ona.
bu arada hatırlayanınız var mı ama UltimaTR den önce bir site daha açılmıştı. Göktürk müydü o sitenin adı neydi, tam hatırlayamıyorum. Neyse orada da uo ile ilgili bilgiler vardı OSI tabanlı olarak. ben daha cd gelmeden onları bastırıp okumuştum madenci olmaya karar vermiştim hatta :) sonra oyun gelip minocta oyuna başlayınca o şehirde kimsenin olmadığını da farkedip britainde yeni bir karakter açmıştım.[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...