Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frp'nin İçinden Gelen Bizlere Bir Soru: Sizce Druid'ün Horde Olabilmesi Mantıklı mı ?

Fefe

Öne çıkan mesajlar

Evet sayısız hikaye ve oyundan kendime göre çıkardığım,kendimce kanım;

Druidler en eski zamanlardan kalan ve Dünya'yı hertürlü kötülüğe karşı korumaya and içmiş bir ırktır.

Peki Horde olupta Dünya'yı kötülüğe boğmaya çalışmaları mantıklı mı ?

Biri çıkıpta Fallen Druid demesin sakın ;)[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

1.Daha düzgün konuşalım
2.Kendi düşüncelerimizi yazalım

3.DEDİĞİM GİBİ bunlar benim düşüncem !

4.Horde un tarihine bakarsan,Bu DÜnyanın nasıl yaratıldığını okursan ki bir ara (Level Dergisinde de verildi.Okumadıysan al türkçesini okursun) orada anlatılanlara ve benim okuduklarıma göre iyi değiller, !
Sosyal ağlarda paylaş

bence level dergisinde verilen tarihde çoğu şeyi olduğundan daha değişik yazmışlar ve horde kötü değildir en azından taurenler onların kendi yaşam biçimleri ve felsefeleri var şimdiki hordela ilk savaştaki hordeu karıştırmayın[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür

[Bu mesaj Engin2 tarafından 04 Temmuz 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Engin2 tarafından 04 Temmuz 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi sanırım arkadaş horde ile burning legionu karıştırmış.horde demek burning legion demek değil(daha doğrusu warcraft 3ten beri değil).taurenler (ve tau druidler elbette) horde burning legionun kontrolünden çıktıktan çoook sonra hordea katıldılar. o da thrallun ve orclarının yüzü suyu hürmetine.[signature][hline]"The wounds with pain are normal and natural.The pain is the warning of the nature.However, the wounds without the pain are the worst and the most dangerous ones.When you see a soldier with a severed leg who's not screaming, you know that something is wrong."Burakus Üşütükus,a Famous Roman General (evet, bu lafı uydurdum.Rome:TW oynarken düşmandan kaçan hafif piyadelerim tek tek atlıların altında ezilirken hem de.fazla kaptırmışım belli ki...)

Sosyal ağlarda paylaş

Bakınız zaten normalde hiç kimseye göre kendi savunduğu inançlar kötü olamaz.

Hitlere göre kendi kötü değildi ama Dünya'nın yarısına göre kötüydü.

Hordelara göre tabiki Hordelar Kötü değildir ! Ama Druid'ün amacını düşünün savunduğu ilkeleri düşünün.Sonra Hordeların büyük Lordlarının amaçlarını düşünün... Dünya'nın yaratılışı hakkında...[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

heh neyse bazılarımız objectif bakamıruz.

Priest,her iki tarafta da olabilir.Yandaşlarını iyileştirmek için.

Ama Druid ve Paladin sadece iyiliğe hizmet etmelilerdir.Paladin burada mantıklı duruyor ama Druidler bence olmamış...[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fefe, 04 Temmuz 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
heh neyse bazılarımız objectif bakamıruz.

Priest,her iki tarafta da olabilir.Yandaşlarını iyileştirmek için.

Ama Druid ve Paladin sadece iyiliğe hizmet etmelilerdir.Paladin burada mantıklı duruyor ama Druidler bence olmamış...
iki tarafda hayatta kalmak içi savaşıyor hepsinin kendine göre sebepleri var bz:game manual syf14 choose your race[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese iyi akşamlar,

Öncelikle soruna cevap vermek isterim. Bence Druid'ler de horde tarafında yer alabilir.

Şimdi de burada atladığımıza inandığım bir noktayı vurgulamak istiyorum.

FRP'nin içinden geliyoruz az veya çok ama, DnD dünyası ve diğer dünyalardan ediğindimiz bilgi ile Warcraft dünyasını da ki bir konuyu derlemeye çalışıyoruz.

Warcraft dünyasında Druid seçebilen tek ırk -ki burada yeri gelmişken belirtmek isterim Druid bir class'tır Irk değil- Tauren'dir. Eğer warcraft tarihçesine bakarsanız Tauren'lerin asil bir ırk olduğunu görürsünüz. Tauren'lerin horde tarafında yeralması nedenleri konusunda değerlendirme yapmak lazım ama ondan önce özellikle warcraft 3 sonrasında farkediyorsunuz ki, 1 ve 2'de düşman -ya da kötü taraf- olarak adlandırdığımız horde'lar oyunun 3ncü versiyonunda nerdeyse iyi taraf olarak bazı yerlerde karşımıza çıkıyorlar.

Konuya dönecek olursak, FRP açısından bakacak olursak, fantazi rol yapma oyunlarında herşeye çok keskin bir ayrım koymak bence mantıklı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle bi yanlış anlaşılma olmuş, horde kötüler değildir.
kötüler dediğimiz horde kısmı uzuuun zaman önce burning legion dan emir alan blood orclardı.

druid in horde olabilmesi mantıklı.hangi ırklar druid olabiliyor tam bilmiyorum herkes tauren.
taurenler böyle acaip şamanistik, doğayı seven inekler.elfler ağaçların druidleriyse bu arkadaşlar başka iklim ve yer örtüsünün druidleri, afrika ortamı(barrens), otlaklar(mulgore) gibi ehe.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend
Sosyal ağlarda paylaş

Orclar Archimonde'a karşı savaşmadı.
Oyunda gördüğümüz Undeadler de zaten Arthas'ın bıraktığı adamlar, Orclar da Arthas'la birleşti. Taurenler de insanlar "sütümüz sağılmasın yeter artık" diye insanlarla düşman oldu.

WC uzmanıyız ya, Horde kötü diyebilirsin yani.

La havle vela kuvvete...[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mosquito, 04 Temmuz 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
@fefe
warcraft tarihini okumanı tavsiye ediorum.her sakallı dwarf değildir.

BenCE demiştim bana ters geliyor.Belki başkasınada gelebilir.

Evet Taurenlerin Druid olabilmeleri çok normal,eğer WC3'te kötülerden ayrılmışlarsa Horde kısmı tabiki o zaman bir mantık çerçevesi içinde oluyor.

Ama bana kalırsa Shaman olup,Druid olmamalarını dilerdim...[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo yanlışlık üstüne yanlışlık.

- horde kötü diye bir şey yok zaten.
- ayrıca druid iyi olmalı diye birşeyde yok. evil druid vardır. dnd 3rd edition player's handbook'ta da basit bir tanımı yapılmaktadır.
- evil priestde vardır. kötü tanrının rahibinin iyi olacağını beklemessin di mi?
- kötü paladin'de vardır. bkz. fallen paladin = blackguard (dnd dm's guide)
- herşeyden önce ilk maddeye dikkat ediniz.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

Fallen Paladini,Tanırısının cezalandırdığı ve güçleri elinden alınmış Paladin anlamına gelir,ve senin dediğin hale gelince heralde adı Paladin olmaz dimi ?

(İnsanlarda Neyi Sevmiyorum Biliyor musunuz ;Bir insanın düşüncesine yanlışta olsa,ukalalik yapmadan,güzel bir dille cevap verememelerini ve sempatik bakamamalarını !)

Ben burda sizle kavga etmek için açmadım yada 3 yaşındaki çocuk gibi azarlanarak bir şeyler öğrenmek için değil.

Ama tarzınız buysa buyrun devamieğer güzel dille konuşacak arkadaşlar varsa lütfen buyursunlar ki zaten bazılarınız güzel dilli ! Onlara teşekkür ediyorum[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bu konu patiçik 100 kez konuşuldu şu söyleyim ne bu dünyada orklar normal ork nede elfler elf deil yüzüklerin efendisinde yada D&D'iyle karıştırmayın.
Ve şunu söyleyim taurenle-nigthelfler aynı tanrıya tapıyorlar Elune-Mother of Earth diye geçiyor bir çok kitapda zaten taurenler doğaya çok bağlı bazı yerlerde fark edersen for earthmother diye gaza geliyorlar wow'un bazı görevlerinde toprağı ileştime görevini falan bşr taurenden alıyorsun
3. savaşta elder druid taurenlerin doğayla ilgisini görerek onlara kaşla göz arasında druidliği öğretiyor (runetoteme burdan saygılar bu arada :lol: ) bir de taurenler toprağın gerçek çocukları bence hem şaman hem druid oh ne güzel carnie'yide gaza getirsek keep of the grove yapsak hehehe...[signature][hline]Wolf brothers falling at my side,
With honor I will die.
Upon the Altar of the Storms,
I will be reborn.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...