sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Dünya çirkin ve acımasız, ölümler ani ve zamansız, acılar derin ve ansız... Aşk kimi zaman dermansız, kimi zaman hekim oluyor, bilemessin neler bitiyor... Hayatın fon müzikleri her zaman senfonik ama duymakta maharet... insanlar yanlız yaşarlar, güvenirsen başkasına, kalırsın yarı yolda yaya... Mutluluğun formülü her zaman bizde, kimi zaman meyde, kimi zaman şeyde, nasıl mutlu isen öyle yaşa, ne zaman öleceğin kimin umrunda... (oha güzel yazdım, ani şiir isimli eserime cevap yazdıktan sonra bi tane daha yazayım dedim, bana yardımcı olan, requiem for a dream - main theme'e çok teşekkürler)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Kafiye güzel olmuş..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
duende Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kafityeler guzelde siir nebilm sey gibi sanki millet gitti aya biz kaldk yaya gibi boyle halk sozleri gibi geldi bana[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy
sheref Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 imam olmaan cin öpmeye benzedi senin bu sözlerin :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 cidden güzel olmus :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 eh işte aşk değilde hüzün..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * *
555 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 kalırsın yolda yaya kısmı hariç çok güzel olmuş,basit ama güzel bence.[signature][hline]la petite ezique
turkuaz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 insanlar yanlız yaşarlar, güvenirsen başkasına, kalırsın yarı yolda yaya... kısmı dışında güzel olmuş bence de bu kadar kafiye şereften nasıl çıktı anlamadım:)[signature][hline]where's my mind??
Öne çıkan mesajlar