twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 atılla konuşuyorum şuan telefonda hayatta söylemez dedi.... o hayatta kesinlikle diyorsa inanmıcaksın :p[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 herkese söleme ıhtımalım varken cıddı atıla söleme ıhtımalım 0 dı.yıne de sen bılırsın =)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasley Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 İpod al veya parfüm al en iyisi araba al erkekler çok sever :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 3 tane şey yazıyım mutlaka hoşuna gider bunlar 1. absolut yada smirnoff al. herkes sever çünkü bunu ve parası olmadığı içinde alamaz 2. ipod en işlevsel en çok teşekkür edeceği şey olacaktır. 3.bi kutuya coca cola kapakları koyucaksın verceksin, iğrenç olur hatta senden ayrılabilir bile ama anı olur, hayatı boyunca hatırlar senı :)[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ha unutmadan, cd yada giysi alma.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 zorlanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bi kız olarak erkege hediye almaktan kolay bisi yok aslında biraz mum tutsu hafifi karartılmıs ısıklar[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: BonePART, 14 Temmuz 2005 04:45 tarihinde demiş ki: bi kız olarak erkege hediye almaktan kolay bisi yok aslında biraz mum tutsu hafifi karartılmıs ısıklar o zaten kesin ;)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 dedim ya yormayın kızlar olarak kendinizi biz basit sehvet oyunlarına fitiz hmm deişik seyler denenebilir tabe ama yane idip illa kazak tişört felan almaya kasamyın olmuyo alamıyosunuz yane alıyosunuzda sonra giymeyince kızıyosunuz felan[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: BonePART, 14 Temmuz 2005 11:51 tarihinde demiş ki: dedim ya yormayın kızlar olarak kendinizi biz basit sehvet oyunlarına fitiz hmm deişik seyler denenebilir tabe ama yane idip illa kazak tişört felan almaya kasamyın olmuyo alamıyosunuz yane alıyosunuzda sonra giymeyince kızıyosunuz felan Hediyeye sevineceğine azar yiyor garibanlar sonra. (benzeri bir durum bana olmuştu. Arkadaşın ördüğü bereyi bir gün giymediğimde kafamı kırıyordu :))[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:The_Only (akşam Dark Mare ne kesti bizi beee. Bilmesem DM national point partisi yapıyor diyecem. Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sen ona en iyisi bi line6 pod xt live processor al ahaha yaladım met.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar