twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben normalde zorlanmam hep görünce eveetişte bu diyebildiğim şeyler vardır ama şimdi bi sürü fikir geliyo aklıma ve hiç biri tam olarak içime sinmiyo... acaba fikir verebilir misiniz? çok çok çok taptıım sevgilime doğum günü hediyesi alıcam bide bu yıl istanbula taşıncak götüremeyeceği kadar büyük bişey olsun istemiyorum. elle tutulan somut bişey olması gerekmez gezi fikri ya da o tür bişeyler olabilir noolur yardım edin :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 şekil 1 A ben ama yardım edeym :P oyuncak ayı pofuduk uzerinde I love you yazan bi kalpli kırmız renk yastık en sevdiği grubun albümü(orjinal olmak kaydıyla :P) graffiti yapabiliosan ismini yaz gzl bi biçimde gz küpe kolye bileklik[bermuda şeytan ucgen :lol:](ama biras klasik) benden bu kdr aklımda daha gelrse editlerm solerm :lol: hediye seciminde başarılar[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ama bunlar kıza verilebilcek türden şeyler ben kızım o erkek heheh : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ahah kusra bakma sorcaktum dedim bosver neyse hmm erkek bi bakam[bu arada hediyeler iymi :P benm seçimim :)] parfum deodorant en sevdigi grbun t-shirrti[kız bana iron maiden almıstı ustune atlamıstım ama yalnıs anlamayın sevincten :P9] aslında erkekler cok sey beklemz kendimden ornek verym cokta bişi almak istiosan sana kalmıs bi iyiki dogdun aşkım bide yanaktan opucuk olayı bitirir..:)[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hiç hediye almadığım için zorlanmam :)[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Oyun falan oynuıyorsa işin kolay :) Oynadığı oyunlardan bir demt hazırla. Yada sevdiği bir grubun cdsini alabilirisn. (Yabancı cd olursa fiyatı hakkında da yorum yapamazlar ;)) Fenerliyse şu Aslan gırtlayan T-Shirt güzel bir hediye olur. (bende bana hediye edecek adam arıyorum :)) Böyle gideceksin seçeneklerde. Bu arada sana bir iki şey söyledim ama hediye konusunda benimde biraz sorunum vardır :D Mesela yakın dostlarımdan birine (kız) doğum gününde verecek bir hediye bulamamıştım. (baya uğraştım ama bulmak için. Kafa basmıyınca çıkmıyor bişi :) Benim ufak anahtarlık gibi bir bıçağım vardı. Oda az çok sever. Onu hediye etmiştim doğum gününde. Ondan başka herkes garip karşılaşmıştı :) (İki gün sonra bıçağı koluma yedim o ayrı. kızdırınca) Şimdi de yarın doğum günü olan en yakın arkadaşlarımdan birine ne hediye alacağımı düşünmekteyim. Allah'tan arkadaşlar arası koalisyonlar var. Ben sadece bir iki fikir ve parayı verip geri çekiliyorum. Kızlar varken hediye seçmek bana düşmüyor zaten :D[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:The_Only (akşam Dark Mare ne kesti bizi beee. Bilmesem DM national point partisi yapıyor diyecem. Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yok geçmişte aklıma hep cin cin fikirler geldi ilginç şeyler aldım şimdi vasat bişey almak istemiyoruum =// görüşce sıçtım ben bu kadar yaratıcı bişey alamıcam desin istiyorum mwahha çok hainim ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: twistedemo, 12 Temmuz 2005 11:23 tarihinde demiş ki: yok geçmişte aklıma hep cin cin fikirler geldi ilginç şeyler aldım şimdi vasat bişey almak istemiyoruum =// görüşce sıçtım ben bu kadar yaratıcı bişey alamıcam desin istiyorum mwahha çok hainim ;p Neredeyse hiçbir tarafın ı kapatmayan bir T-Shirt al ona. Hem yaratıcı hemde o sana asla alamaz böyle bir şey :) DÜz mantık :P[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:The_Only (akşam Dark Mare ne kesti bizi beee. Bilmesem DM national point partisi yapıyor diyecem. Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 o zaman bi tane hipopotam(yada nasil yaziliyorsa :P) heykeli al :P veya bu büyük kizildereli heykellerden üstünde de bir pankart BEN SENi SEViYORUM SEN BENi BIRAKIP iSTANBULA GiDiYORSUN...[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bir hafta önce yine hediye başlıklı bir topic vardı ve yine bayan bir arkadaş açmıştı ve erkeğe diye belirtmediği için bir sürü pofuduk ayı türünden hediyeler önerilmişti:). 30 dk. geçmeden başlığın yanına "erkeğe" diye belirt bence...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 mwahaha süper fikir ama göbişi var çok şirin tapılası bişey herkes görmesin kıskanırıııım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 10 tane bira al 5'er 5'er paylaşın gece alem yapın :hmm:[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Keyzar, 12 Temmuz 2005 11:26 tarihinde demiş ki: Bir hafta önce yine hediye başlıklı bir topic vardı ve yine bayan bir arkadaş açmıştı ve erkeğe diye belirtmediği için bir sürü pofuduk ayı türünden hediyeler önerilmişti:). 30 dk. geçmeden başlığın yanına "erkeğe" diye belirt bence... çok güzel fikir güzel güzel de ben topik açmayı zor becerdim ((biraz yeteneksizim bilgisyarla ilgili herşeyde)) şimdi başlığın yanına ek nasıl yapıcam die kara kara düşünüyorum açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: BeIlow, 12 Temmuz 2005 11:26 tarihinde demiş ki: o zaman bi tane hipopotam(yada nasil yaziliyorsa :P) heykeli al :P veya bu büyük kizildereli heykellerden üstünde de bir pankart BEN SENi SEViYORUM SEN BENi BIRAKIP iSTANBULA GiDiYORSUN... bende istanbula gidiyorum ben onu bırakabilir miyim hiç ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 o zaman ona hediyeye gerek yok :) sen gidiyorsun yaninda :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: twistedemo, 12 Temmuz 2005 11:27 tarihinde demiş ki: çok güzel fikir güzel güzel de ben topik açmayı zor becerdim ((biraz yeteneksizim bilgisyarla ilgili herşeyde)) şimdi başlığın yanına ek nasıl yapıcam die kara kara düşünüyorum açıkçası... Pofff kendi yetkili olduğum alanda mesaj editlemeye alışmıştım:D. Sanırım alan yetkilisi dışında başlık değiştirilemiyor:(. Ama en azından baştaki postunun üstüne büyük puntolarla belirt:). Hediye konusuna gelince de şu ayaklı, uzun lambalar var üstünde japonca harflerin olduğu rengarenk. Eğer yeni taşınıyorsa, ev hediyesi olarak güzel birşey...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Hediye almıyorum kimseye özel günlerde. Ama birşey görünce "oha tam hedelik birşey bu!" dediğimde gidip alıp veririm hemen. Ev, araba falan dahil değil bunlara.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 keyzar ~~sen nerden duydun o lambaları? benim neden haberim yok ? hmmpt nerden bulabilirim? ben şey düşünmüştüm puflar var ya koltuklarla bir veriliyo ayak uzatmak için ölye kalp şeklinde alıp yurttakiodasında üstünü şirin bi sürü mumla doldururum ama butam bana göre bişey... kendime değilde daha ona göre bişeyler bulsam hiç kafam çalışmıyo vaktimde azalıyo oof oof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Avize satan yerlerden bulabilirsin. Ankara'da cadde köşelerinde bunları satan seyyarlar bile var. Migros, Real, Carrefour, Praktiker gibi yerlerde de satılıyor...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bir erkeği mutlu etcek en iyi hediye ekran kartıdır. normal bir hediye örneği veremiyorum seçmek zor :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bi tshırt un ustune bısıler yaz her tarafta bısıler olsun ne bılıyım onu neden sevdıgını, guzel bı anınızı, onemlı gunlerın tarıhlerını, cıkmadan once onunla ılgılı neler dusundugunu,sımdı onunla ılgılı dusuncelerını yaz.hatta gunluk tarzıda yapabılırsın tshırte gun gun bısıler yaz tarıh ve saat at ne bılıyım ne yazmak ıstıyosan yaz bı koseyede parfumunu sık hep sen koksun... sen onceden yaptıgın ıcın o aynısını yapamaz gıymese bıle hep saklayacagı bısey olur(gıymesın zaten) gorunce hep senı hatırlar ustundekılerı okurken cok eglenır tamamen el emegı... baska bı yerde aynısını gorme gıbı bı durumda yok masrafsız tamamen sevgınle yapılmıs bısey olur hem vayy be cok tuttum fıkrımı:)[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hediye almaya kılım almamda sevmiyorum kardeşim nefret ediyorum ne istiyosanız soleyin gidip beraber alalım amac dusunmem deil mi ya dusunuyorum ama ne alcamı dusunebiiyorum iste bisi alcam beenmiceksin zorla beenmiş numarası yapcaksın gerek yok[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Alexi_Septimus, 12 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: Hediye almıyorum kimseye özel günlerde. Ama birşey görünce "oha tam hedelik birşey bu!" dediğimde gidip alıp veririm hemen. Ev, araba falan dahil değil bunlara. En mantıklısı böyle aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: BonePART, 12 Temmuz 2005 15:22 tarihinde demiş ki: hediye almaya kılım almamda sevmiyorum kardeşim nefret ediyorum ne istiyosanız soleyin gidip beraber alalım amac dusunmem deil mi ya dusunuyorum ama ne alcamı dusunebiiyorum iste bisi alcam beenmiceksin zorla beenmiş numarası yapcaksın gerek yok Eheh. Ben zaten utanmaz bir iinsan olarak söylerim ne istediğimi :) (Gerçi sonra dayak yerim arakdaşalrdan ama olsun) Hakakten hediye çook zor iş ya. İnsan sevgilisi olmadığı için seviniyor :) (Bir kere oldu bilgisayardan ayırmaya çalışıcna ben ondan ayrıldım. Sonra tövbe. En azından 22 yaşıma kadar huzurlu gezeyim :D[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:The_Only (akşam Dark Mare ne kesti bizi beee. Bilmesem DM national point partisi yapıyor diyecem. Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 abi işte amerikanın bi guzelliği daha amazonda wish list yapıyosun dogum gunune gelceklere aha baba budur wishlistim diyosun herkes bisiler alıyo yorulmuyo[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar