circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Eskıden cok daha agırbaslı ota b..ka atlamayan gerektıgı yerde konusan bı ınsandım..Sımdı son bı senede bı ortam buldummu konusuyorum ama cok cıvıyorum eskısı gıbı olmaya calısıyorum ama her seye atlıorum..Iyıce sevmemeye basladım kendımı ya... noluo bole bana...Eskıden daha mantıklıydım...Daha cok saygı gorurdum cevremden sımdı eskıle alakam yoq ..Noldu banaa:(..Mutlu da deılım zaten..Nese yatıyım ya...[signature][hline]MSN:[email protected] Bende uce kadar sayıyım belkı duzelır....Çoko rahat durmaz bilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Kendini sorgulama. ozaman daha çok kızarsın kendine. bir psikologa falan görenürsen daha sağlıklı bence. ben görünmüştüm bi ara 500 küsür soru verdiler bana çözdüm hepsini. sonra direk depresyondasın demişti:P tabi sadece bir örnek.[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kisiligin oturmadigi surece boyle deisir istemiyosan boyle bi insan olmayi zorla kendini bi sureligine konusmiycam bos bos yeri geldiginde konusucam fln diye sonrasinda ztn alisirsin[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Belli başlı sorunların var görünürde şuan anlatıından daa farklı tabi o sorunları biz bilmiyoruz ama kafana takma sorunları yoksa daa çok büyürler eğer illa ortama atlama ihtiyacı duyuyosan ki bu ortam eziquelii katogorisine girer kendi ortamını oluşturmaya çalış mesela dielim ben entellektüel adamım bir kitabın tartışmasını yapıcak adam lazım bna eh noluor entellektüel bir ortam oluşturuoruz Kendin pişir kendin ye yap ve söylediinin arkasında dur kendine güven gerisi gelir[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar