metboy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bu sene saçma sapan bir hata yapmamışsam 289 civarı ham puan bekliyorum. ben boğaziçi matematik istiyordum normalde tutuyor rahat rahat. (okuldan 79 küsürat gelcek) demek ki 368 civarı birşeyler oluyor. bu puanla boğaziçi makine müh. de tutuyor ama ben makine müh.te yapabilceğimi sanmıyorum, beceriksizimdir biraz. bilgisayar mühendisliğine boğaziçinde tutsa puanım hiç düşünmez giderdim ama ancak itüde tutabiliyor. şimdi ben boğaziçi matematiğe mi gideyim yoksa itü bilgisayara mı? normalde matematik istiyordum ama matematiği yazılım alanına yönelmek için istiyordum, bunların yanında benim boğaziçi takıntım da var - hep boğaziçinde okumak istemiştim - şimdi ben sizce ne yapayım? gerçi daha puanlar gelmedi belki kaydırmışımdır belki yanlış işaretlemişimdir ama büyük ihtimal böyle gelcek puan.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 yazılıma yönelmek için matematiğe gitme bence hem lisede gördügün matematikten cok farklı unideki matematik gerçi bilg mühendisligindede ilk sene gayet sıkı matematik gösteriyorlar algoritmalar vb herseyi görüyorsun uni olarak itüde okumak zor evet bogaziçi zaten adı yetiyor ama bölüm olarak benim tercihim bilg müh olurdu gerçi elektrik elektronik müh de okuyorum ve şunuda söyleyebilirim ki yazılım sektöründe bilgi sahibi olmak için pek çok kurs da var sertifika programlarıda var elektik elektronik okuyup ben ek olarak 1-2 programlama dersi de görüyorum mesela , istersemde kurs vb gidip programlama ögrenirim.. unide okadar iyi göstermiyorlar programlamayı iş neticede sende bitiyor o nedenle piyasaya cıkarkende senin programlama bilgin vb göz önünde bulunduruluyor ki bilg mühendisi olupda pek programlamadan anlamayan cok kişi varken herhangi bi müh ten mezun olup cok iyi programlama bilen kişilerde baya var ve işe alımlarda tabiki 2. tip seçenek daha cazip..[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 programlama kurslarına ve sertifika alınan kurslara vs. hazırlık sınıfı okurken başlayıp öğrenmem gerekenleri öğrenene kadar devam etmeyi düşünüyorum zaten, ama o zaman boğaziçi mat. seçip de bu kurslara gidip programlama bilgimi arttırabilirim. yani mat. seçmem de bir sorun yok gibi.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Kesin olarak istanbul olsun demiyosan puanın odtu bilgisayara yetebilir mesela o civarlarda olması lazım puanının. Aklını celmis olmayayım ama bak bence bi yine de.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Teknik bölümlerde kesinlike itü veya odtü den birini seç.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 odtü'ye gitmem ya, izmirde yaşıyorum ben zaten ama istanbul daha bir yakın geliyor yani tanıdıklar falan. ankara hiç düşünmüyorum yani odtü'yü geçin :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 gel itü ye... kucaklayalım bağrımıza basalım seni... aman dikkat özel üni. kadar pahalı bi okul. içerde kullandığın O2 nin bile parasını alıyorlar lol...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 İstanbulda aileden bagımsız kalabiliyo olsaydım ben de istanbul derdim herhalde eheh =P Ama evet bogazicinde muhendislik okunmaz, fakat matematik olarak gayet iyi olur. Yanlız yazılım yapmak istiyorum diyosan matematik yerine bilgisayar sec derim, ki sonucta itu bilgisayar diyorum. Secim senin ama, ben hala odtude ısrarcıyım ama. Burslusu yetse bilkent bile derdim ama yetmiyo herhalde.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bende aynı ikilemdeyim boğaziçi işletme yada moleküler biyo seçebilrim yada itü elektronik :p karar veremiyorum boğaziçi cazip geliyor işletmede moleküler biyoda da yapabilirm mutluda olabilirm ama elektronik ise hep istediğim bişi hangisini seçceğime karar veremiyorum özellikle moleküler bio ve elektronik arasında kaldım rahat iş bulmam lazım iyide kazanmam lazım :p çok şey istiyorum ama öyle işte hangisini seçsem kararsızım etrafınızda bu işlerle uğraşanlar nasıl para kazanıyor (çok açık sordum:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 odtü bil tutuosa tek bi saniye bile düşünme derim.. sabancıdan burs alabiosan ve durumun elveriosa onu da düşün derim ama sabancının fiyatı ucuk degerlerde bu yıl.. bilgisayar mühendisligi programlamadan ibaret deildir yalnız. mühendislikte sana verilen temeldir. programlama kısmı cok fazla ögretilmez, zaten nreye kadar göretebilirsin ki, ucsuz bucaksız bişi.. ama kursa gider ögrenirim dersen o yalan olur derim. bilgisayar mühendisiyle programcı arasında epey bi fark vardır. sen de arada bi yerde takılır kalırsın.. şimdi itü bilgisayara da git diyemicem, türkçe egitim veriyor sanırım. bilgisayar okuyacaksan kesinlikle ingilizce okuman lazım. her an yeni bişi cıkıo, bunları takip edebilmek cok önemli.. o yüzden odtü'yü es gecme derim. tutuosa kesin git yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya odtü bilg. tutmuyor sanırım odtü endüstri falan tutuyor, ama ankarada okumak şu anda benim için çok uzak bir düşünce hatta hiç olmaz gibime geliyor istanbul olcak büyük bir ihtimalle. peki ceday boğaziçi matematik okusam programlama konusunda çok mu eksik kalırım, kurslara gitsem kendim uğraşsam falan, yapamaz mıyım yani, veya okuduğum bölüm yardımcı olmaz mı.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 programlama olayını kursa gitmeden de ögrenebilirsin kendin.. kursların cogu para tuzagı hiç tavsiye etmem.. walla bogaziçinde ders secimleri nasıl hiç bi fikrim yok. baska bir bölümdeki derslerden falan da alınımıo acaba?? öle bi secenegin varsa temel bilgisayar derslerini alabilirsin, ki bu senin için baya iyi olur.. itü bil ile bogaziçi matematik arasında kalırsan bence bogaziçi sec. çalışmaya hevesli biriysen o sekilde de götürebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 tabiki boğaziçi[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 aeh tamam ben boğaziçine gidiyorum o zaman puanım böyle gelirse :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 sen gene de kendin iyice bi düşün.. sonucta ben okumıcam sen okucan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 metcim hiç dusunme abi boğazici rulllz[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silvery Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 tabiki itu bilgisayarı sec, diger arkadasta itu elektronigi sec bence tabi bolumle aran iyiyse en iyi is imkanı her zaman elektronikte... [Bu mesaj silvery tarafından 08 Temmuz 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bölümüner göre seç bence. bu arada mühendisliklerde itü havada karada boğaziçiyi ezer bence.boğaziçi 5 mühendislik bölümüne sadece 1 fakülte ayırmış toplamda,ditüde bir mühendislik için bir fakültre var neredeyse,inanılmaz labaratuavarlar var vs vs. itüde imkan daha fazla bence.ha ama boğaziçine gitmedim şimdi ama bir fakülte olduğunu düşünerek bu sonuca vardım.mesela bizim makina fakültesinde(itü) içind ekocaman fabrika gibi atölye var devasa makinalar var.boğaziçinde böyle birşey olabileceğini zannetmiyorum işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Met'im öncelikle hayırlı uğurlu olsun, aslan gibi yapmışsın, başarırsın biliyordum. Şimdi, matematik diyince, yazılım için düşünüyorsan eğer yalan, bizim okulda bir tek programlama olaram matematikçinler 1 dönem matlab 1 dönem java alıyorlar gerisi fıs. Sonra matematik, lise matematiği değil söylendiği gibi, abstract tır discrete dir, adamı canından bezdirir valla. Ama sen, ben idealistim formul bulacam adına Top's Law diyecem dersen helal derim, akademik yolda başarılar dilerim. Makineye gelince; pek çok insanın yaptığı hataya da düşme. Yani öss de ilk 100 e girdim puanım manyak, hop boğaziçi bilkent elektronik. E canım benim sen hiç fizik sevmeden gidersen ne olur, hayatın cehenneme gider. O yüzden fizik sevmiyorsan falan makine asla düşünme. Odtü Endüstri ye gelebilirsin, ki eğer kararsız kaldıysan mühendislik olarak endüstri derim. Odtü zaten kanımca Türkiye'de ki en iyi endüstri fakültesine sahip, hoca kalitesine göre, zaman zaman tüh oraya gideydim demiyorum değil. Üniversite işinde uzun uzun düşün, pek çok faktör giriyor devreye, aile, çevre, şehir vs hepsini ince eleyip sık doku ki, benim gibi söylenip durmayasın şehir konusunda[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Çok pardon, 3 kere gitti mesaj [Bu mesaj Wispy tarafından 09 Temmuz 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Çok pardon 3 kere gitti mesaj [Bu mesaj Wispy tarafından 09 Temmuz 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 heycanlanma :) Kesinlikle boğaziçi + tebrikler[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 boğaziçi rulz[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 valla kendimi bildim bileli kim ne derse desim itü demişimdir.boğaziçine hep bi antipatim vardır.ben beceremedim uludağa girebildim ühü[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hayalinin peşinden git[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar