__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hani kurmıcaz mı ben 20 oldum fatihkardeş nerdesiniz paticikler humanlar nerdesiniz?[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 HEuheue sabret LoL.Ne çabuk 500k topladınız.Dur adamlar bir kasssın 30 olsunlar.Yawaşş yawaşş. Gerçi Diez de daha level 10 olmadan 600k para kasmıştım.Nasıl diye soracak olursanız 2 tane opal 2 tane crude sappihre çıkmıştı LOoOoL.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Balik_ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 amaniiin dogru bugun ayın 14 u acıldımı server tuhh tuhh ben reg bıle yapmadım hemen bı gırıseyım su ıse neyız humanmıydık ya fatıh nerdesın huhuuu cvp ver acıl pls benı yanlız bırakmayın orda
Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sakin olun daha biz oyuna adim atamadik bizide bekleyin clanı kurun yerimizde ayirin geliyoz az kaldi 2 saat sonra show basliycak:D:D:D
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 abi humanlar nerde bi yerde toplanalım pls benim elektrik gitti şimdi fgirecem nerde millet su an[signature][hline].....................STFU..................
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ohoooo daha benim başlamama 3 saat war LoL.3 saat sonra bende geliyorum.Tam Gaz kasacam.Bugün inşallah goblin setimi çekecem üzerime.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende ya bugun yegenim kurcalarken silmis bende toparlaryip geliyom son 2 saat
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 myko oynarken benim bilgisayar alev aldı, hemen bilgisayarcıya koşup o an orada olan parçalarla yeni bi kasa topladım, ama o kadar şey var ki yapılcak yeni makineye, ben bi iki gün daha giremeyecem myko'ya
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben 2 gün sonra gircem dedimdi daha önceden. okumayan arkadaşlar varsa tekrar söylim. ben cumartesi günü deimos a giriş yapıcam. Clan kurucam. En iyi clan olucam human olucam vs.vs. hiçbir kararımdan caymış değilim.[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 muhahahaha işte human işte hezimet!!!! lan biz 30 olup czye akıcaz be. clan bile kurduk, clan bank olayına bile girdik. dagger , staff fln aldık. hezimet hezimet!!!!! fatoda orclardan korkusu yüzünden 2 gün uzak duruyo unutucagımız sanıyo ama unutmicaz. bi hezimet sözü verdik bi kere. heheh[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 biz masterımıza guveniyos o gelne kdr bilmiom hangi charla oynar ama iteminide hazır edris dert deil FEAR US :D[signature][hline].....................STFU..................
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ha ha ha... Bunu size verdiğim avantaj olarak düşünün. Bence ben gelene kadar charlarınızı 55+ yapın. Dost tavsiyesi :)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 deimosta olan warmı su an bulusalım partş yapalım human ?[signature][hline].....................STFU..................
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 :)))[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 59 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Beyler humanlar olarak ash knight kesiyoruz. Human olun farkı hissedin ... ;)[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 59 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 14 Temmuz 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 trol king keser gibi kesioz ama :)[signature][hline]büyük harflerle delihan altınada çizgi
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 zuhaha dts bile kestik ne diyosunuz yaw :D yarım saat sürdü ama olsun 6.7 k xp geldi :D[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 59 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: HasMez, 14 Temmuz 2005 18:20 tarihinde demiş ki: muhahahaha işte human işte hezimet!!!! lan biz 30 olup czye akıcaz be. clan bile kurduk, clan bank olayına bile girdik. dagger , staff fln aldık. hezimet hezimet!!!!! fatoda orclardan korkusu yüzünden 2 gün uzak duruyo unutucagımız sanıyo ama unutmicaz. bi hezimet sözü verdik bi kere. heheh 6 tane orc paticige yer var mı =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 valla baya güzel organize olduk. quest paralarıyla öncelikli silah ihtiyacı olanlara silah fln alıyoruz. 2 kişi 30 oldu 3-4 kişi daha olucak az sonra hatta olmuşta olabilirler ben bi restart molası verdim. işte hendek işte deve fatih bey. atlat atlatabilirsen.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bu arada oyundaki nickim _unholy_ luferson castle mıdır her ne haltsa (breth oluyo anlicagınız dilde) orda lvl kasıyoruz birazdan czye akabiliriz duruma göre. katılmak isteyenler pm atabilir. murtazayada atabilirsiniz ama o paso dc yiyo ehehe. ps: fatooooooooo heziiiiiiimeeeeeeet heziiiiiiiimeeeeeeet[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bi sin acayim dedim skill yok :D jab ve R ile kombo yapan tek kisiyim moradonda ahah. 30 olup cz yapmak var simdi.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Merak etmeyin. Biz 30 olduk. Şuan herkesin itemleri tamamlıyoruz..[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 59 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: delihan, 14 Temmuz 2005 20:19 tarihinde demiş ki: trol king keser gibi kesioz ama :) koptum ya buyuksun :D[signature][hline].....................STFU..................
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bekleyin geliyorum,uskoda fazla iş yapamadım ama oyunun downloadı bitince fatih karaca ve ekibi iş başında olacak merak etmeyin,hepiniz daggerımın tadına onar kere falan bakarsınız artık
Öne çıkan mesajlar