hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 evet kurbanın eski batersti burak athenda oldugunu soledi bugun yuxexes programmında canlı katılan burak kurbandan ayrıldıgını ve artık athena için calcagını belirtti[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!!
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 güzel be ii olmuş athena sağlamlaştı baya[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bncede ii olmş[signature][hline]Apeiron...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 athenada ne çalacak ki pff[signature][hline]Fire in the Darkness...
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Yakışır. Fanta Gençlik Festival'inde baya iyiydi valla.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ama atheanın turu sanki biras punk ama burak onların tazınıda deiştiri herşeyinide :)[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 tam burada böyle bir konu açılmışken sorayım, kurban dağıldı diye bir söylenti dolaşıyor, doğru olup olmadığını birisi söyleyeiblir mi,, doğruysa mümkünse kaynak da versin...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 punk mı? ÖEĞ!! ska be ne punk ı :D[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 punk mı ohaaaa ska,funk yapıyorlar :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Athena punk Eru. Valla bi reportajında kendileri soyluyodu punk diye. Kurban dağılıyo olayı burda tartışıldı. Hatta burak yüzünden olduğu da söylendi. Yeni birini bulurlar dağılmaz bence.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kurbanın dagılcakgını sanmam bi baterts yuzunden ama bakıcaz[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!!
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 O herifler salakmış ozaman.Yada sen yanlış duymuşsundur Funk dır. :> O herifler punk yapıyoruz diye geziyorlarsa midelerine işerim vallaha.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hayırlısı olsun bakalım..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Valla reportajı yapan şahıs "neden punk?" diye bi soru sormuştu. Onlarda da seve seve cevap verdiler :p[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 pardon ne dediler ? punk olmasının olanağı yk çnkü..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
duende Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 punk yapan kurban athena[hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ya tamam gelmeyin üstüme :) ne duyduysam onu yazdım, seneler öncesinde. Athena'nın ne cevap verdiğini hatırlamıyorum.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Saçma bi karar ne çalcak bu adam athenada çok merak ettim[signature][hline]oh yeaa
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Aslında Athenada daha iyi iş yapar.Niye dicekseniz Bu herif Bateri üstünde iyi oynuyor.Ska ritimlerine çok güzel zillerle ayak uydurabilir.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 iyi oldu iyi gençlil festival inde baya iyi çalmıştı ben ozman anladıydım ztn :P[signature][hline]~®âi ~ * [email protected]
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 burak için türkkieinin belkide en ii davulcusu derdim ama simdi en salak davulcusu diorm kurbandan athenayami gecilir be hemde senin gibi bi adamin ne isi war athenada ayip ya bari dooru düzgün mzik yapsalar[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!! Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Erutan, 14 Temmuz 2005 00:57 tarihinde demiş ki: punk mı? ÖEĞ!! ska be ne punk ı :D ska öyle olmaz.
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 olm ska nasi olur peki allaskina ska lan resmen[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!! Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 http://en.wikipedia.org/wiki/Ska Bak burada anlatmış. Alakası var mı sence athenanın yaptığı müzikle skanın?
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 athena bi kere atmosferik melodic progressive extreme ska yapio..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 14 Temmuz 2005 05:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar