Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burak athenada

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet kurbanın eski batersti burak athenda oldugunu soledi bugun yuxexes programmında canlı katılan burak kurbandan ayrıldıgını ve artık athena için calcagını belirtti[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!!
Mesaj tarihi:
tam burada böyle bir konu açılmışken sorayım, kurban dağıldı diye bir söylenti dolaşıyor, doğru olup olmadığını birisi söyleyeiblir mi,, doğruysa mümkünse kaynak da versin...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Mesaj tarihi:
O herifler salakmış ozaman.Yada sen yanlış duymuşsundur Funk dır. :> O herifler punk yapıyoruz diye geziyorlarsa midelerine işerim vallaha.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Mesaj tarihi:
hayırlısı olsun bakalım..[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Mesaj tarihi:
Aslında Athenada daha iyi iş yapar.Niye dicekseniz Bu herif Bateri üstünde iyi oynuyor.Ska ritimlerine çok güzel zillerle ayak uydurabilir.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Mesaj tarihi:
burak için türkkieinin belkide en ii davulcusu derdim ama simdi en salak davulcusu diorm kurbandan athenayami gecilir be hemde senin gibi bi adamin ne isi war athenada ayip ya bari dooru düzgün mzik yapsalar[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!!
Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D
Mesaj tarihi:
athena bi kere atmosferik melodic progressive extreme ska yapio..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!

[Bu mesaj Mortis tarafından 14 Temmuz 2005 05:06 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...