Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Arkadaşlar Kitap okurken dinleyebileceğimiz hafif hareketli veya düz sade insanı sıkmayan böyle direk dinlendirici şekilde bildiğiniz klasik müzik var mı ? muziğin adı ve sanatcısıyla birlikte yazarsaniz indiriyim ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Head Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 klasik müzik değil de joe pass - my romance joe pass & J.J.Johnson - blue bossa louis armstrong - a kiss to build a dream on miles davis - when i fall in love emma shapplin - misereve venere[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kitap okurken müzik dinleme derim. dikkatini dağıtıyor, kelimeler üzerinde yoğunlaşamıyorsun, hatta çoğu zaman ne okudum ben diye paragrafın başına dönüyorsun. tabi ben de beceremiyor olabilirim, yaparım ben diyorsanız engel olmayayım tabi. örneğin şu an 'untitled album' albümü çalıyor babyshambles ın, pete dohertynin ya da, onu dinleyebilirsin, akustik. jazz dinleyebilirsin, dave matthews band, dave weckle band, miles davis, ray charles dinleyebilirsin. peter gabriel dinleyebilirsin. bozzie levin stevens.. björk, pj harvey, belle & sebastion olabilir. tercih edebileceğin tarza göre böyle gruplayabilirim, ama dinlenmez bana göre hala. müzik sadece kenarda tıngırdayan bir şey değil çünkü, ilgin üzerinde olmadıkça, müzik olmuş, olmamış, değişmiyor. ha tabi benim müzik anlayışımdır belki, görecelik yasasına sunuyorum.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj montezaus tarafından 14 Temmuz 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bach yada bhrams- 2sinden brinin hungarian dances vardı bi ara evde cdsi,benzinciden almıştım,çok güzel,rahatlatıcıydı. daha iyi bilen biri cıakr şimdi.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 four season[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
sir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 montezaus'a katılıyorum, kitap dinlerken sadece kitaba yoğunlaşmak, cümlelere, yazarın anlattığına konsantre olmak çok önemli. müzik dinlerken kitap okursam çok dağılıyo dikkatim. hatta burda bile önemli bi yazı okurken müziğin sesini kısıyorum.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Bert Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Dark Tranquillity- Lethe[signature][hline]
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 vivaldi fln dinle.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 enya - final fantasy theme[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: sir, 14 Temmuz 2005 21:47 tarihinde demiş ki: . hatta burda bile önemli bi yazı okurken müziğin sesini kısıyorum. aynen bende.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Öne çıkan mesajlar