mastermage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 arkadaslar elinde faction scripti olan varsa yolluyabilirmi ? yada bulabilceğim bi yer onerebilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 vaticusun var script sharingden çekebilirsin ama turuncu vs. gibi olaylar yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 :) ne ise yarıyor o zmn turuncu flm deilse eueheu[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 turuncu değil ama osideki bi çoğu olay var vrunca crim olmuyorsun ancak çok lag yapabilir şahsen benim hoşuma gitmiyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 :) bana nebulakai gibi bişiy lazım ama nese senden baska bilen yok heral :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 kendin yazmalisin heralde kendi yazdığımız scripti vericek değiliz deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Vaticus baskasina mi yazdirmis?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 baggio eğer yapımcısı istemiyorsa scripti free olarak vermek doğru mudur vaticus kendisi bırakmış housing ve faction scriptlerini.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar