Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bu yaratıkları indirmek için teşkilat nası olmalı ? 1 full healer, 1 tank bir de asasin arkadaş bi araya gelse ayarı verebilir mi ?[signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız...
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 flame rock'u bilmiyorum ama centaur için 3 full healer, 2 drainer, 2 warrior olursa rahat kesersiniz. Daha aşağı olursada kesersiniz ama zorlanırsınız..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 oldu centaur kolay iş takım çalışması lazım drainerlar falan filan tek tank yada 2 tank 3 priest yeterli 2 tank için flame rock dediğin şey volcanik rock ise çok sağlam hp takılı dmg deilde defence ağırlıklı bir warrior 5-6 healer ve dmg vermek için bolca archer (mage olmaz) forgettonda çıkıyo öle kesilmeli ama şuana kadar 2 kere kazanıldı bi kere friends kazandı bir kere blood lighting erenion ve rons staff var diezde ben başka bilmiyorum :)[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 flame rock için bol bol ice mage lazım yaf. normalin 2 katı vuruyo ice mageler flame rocka
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 abyss teki centaursa cok bi plan programa gerek yok 1priest (neolursa) 1 tanede warior apos gibi dönersin
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: ShadowFax, 14 Temmuz 2005 20:09 tarihinde demiş ki: abyss teki centaursa cok bi plan programa gerek yok 1priest (neolursa) 1 tanede warior apos gibi dönersin evet ben lvl 55 ken bi 960 healerla tonlarca kestim.. tek drop +9 dex ring olmuştu 1 tane.... çok zor deil kesmek ama eger sen birini keserken digerleri sana dönerse o zmn duff atoylar ve kendini yerde bulabiliyosun....:D Not:Hell abyssdeki manticorelardan sonra gelen centaurlardan söz ediyorum...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
NsN Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ceantour için : 60+ rogue cure yapabilen preist 1920 healer[signature][hline]Natıon :Karus
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 tanklık yaparsanız duff atmaz... böylece swap manaya ihtiyac olmaz... zaten tank yapınca 400 falan vuruyodu benim dandik archerıma...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Destruction, 14 Temmuz 2005 19:08 tarihinde demiş ki: bu yaratıkları indirmek için teşkilat nası olmalı ? 1 full healer, 1 tank bir de asasin arkadaş bi araya gelse ayarı verebilir mi ? sorumu mazur görün ama sorayım ben :D bu abyss son kattan bi alt kattaki dieim centaurla knights questi icin olan centaur aynı centaurmu? deildirde sorim yinede :P öyleyse nasıl oluor bi rogue 60+ bi 1920 healer nası yetior :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: CursetH, 14 Temmuz 2005 20:42 tarihinde demiş ki: said: Destruction, 14 Temmuz 2005 19:08 tarihinde demiş ki: bu yaratıkları indirmek için teşkilat nası olmalı ? 1 full healer, 1 tank bir de asasin arkadaş bi araya gelse ayarı verebilir mi ? sorumu mazur görün ama sorayım ben :D bu abyss son kattan bi alt kattaki dieim centaurla knights questi icin olan centaur aynı centaurmu? deildirde sorim yinede :P öyleyse nasıl oluor bi rogue 60+ bi 1920 healer nası yetior :P aynı deil:D isim ve tip aynı am gerisi farklı...[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 isim aynı diil de tip ayın :) Knight Quest te ki ismi farklıydı.
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ''M''ile başlıyodu deme o unuttum ...zzzzzzzzzzzz[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: KoRn3RoTh, 14 Temmuz 2005 20:53 tarihinde demiş ki: ''M''ile başlıyodu deme o unuttum ...zzzzzzzzzzzz Caitharosdur knight questteki ve centaurun 392476023706327063 katı daha güçlüdür :D:D:D[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ehuehue ztn3783987937397 kişi dalınca kesiliyo:D[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D
homeric Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 helll abysedeki çok rahat ben ve bi tane 1920 healar yetiyor leblebi iniyor aşşağı o rahat, görevdeki daha sağlam ama o da iniyor aşşağı biz clana pelerin alıken onu 3-5 dakikada kestik biraz uğraştırdı ama oda yere yattı sonunda...
Öne çıkan mesajlar