Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutlu yıllar RedallHoor

jacabo

Öne çıkan mesajlar

Reşidim Reşitsin Reşit..s :) o kadar sevinme göründüğü kadar güzel birşey değil=P

Daha nice senelere.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arthur_HellsFire, 12 Temmuz 2005 09:06 tarihinde demiş ki:
19 a girmiş sanırım 18 i doldurmuş.
Tekrar hepi pörtlek
eğlenceli bi gün olsun senin için.

Bu mantığıda anlamam yani. 2005-1987=18 bu kadar basit... Doldurmuş, gün almış boşverin böyle şeyleri...

18'den sonra büyümek sana ızdırap vericek, buna baştan alış:). Nice mutlu senelere...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 12 Temmuz 2005 10:17 tarihinde demiş ki:

Bu mantığıda anlamam yani. 2005-1987=18 bu kadar basit... Doldurmuş, gün almış boşverin böyle şeyleri...

ee ama bi 1.1 1987 var bide 30.1 1987 var yani arada bi yıl fark var ama reşit olarak sayılman için 18 yılı doldurman gerekiyor bu böle[signature][hline]Fire in the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

;Konuyu dağıtmayın abi doğum günüm :).. Kız arkadaşımla adapazarına gidicez birazdan çok teşekkür ederim tebrikleriniz için saolun..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...