Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid Rehberi


Arloth

Öne çıkan mesajlar

Özentilik gibi olmasın ama bende bir druid rehberi yazayım dedim.

Genel Bilgi
Öncelikle druid açmadan önce bilmeniz gereken bir kaç şey var.Druid ler oyunda en az dps(damage per second)i olan sınıf , o yüzden ya ben neden böyle az zarar veriyorum diye üzülmeyin oynadıkça alışırsınız.Caster form ile bear/cat formu dengeli kullanmanız gerekiyor max. fayda sağlamak için.Druidlerin en büyük avantajı bear/cat form da iken mana nızın hızlı dolması.Normalde cat form druid lerin dps formu olarak düşünülmüştür ama şu anda catfrom da dps diye birşeyden bahsetmek zor.Catform un genel olarak kullanım amacı stealth ve ilk açılışı yapmak.Bearform a gelince pvp için daha fazla seçeneği var , stun , spell interrupt vuruş , hp reg. vs....Ayrıca lvl 60da bearform 1240 hp / 140 ap(attack power) veriyor ve itemlardan elde ettiğiniz armor %360 artıyor dire bear formda.Catform da 120 civarı ap veriyordu.

Seçim
Öncelikle size tavsiyem talent tree leri bir gözden geçirmeniz ve hangisi sizin oyun stiliniz ile bağdaşıyorsa oraya yönelmeniz , bunun sonucundada ona bağlı olarak gear lar toplamanız.

Ben kendimden örnek vermek istiyorum , restoration treeyi daha avantajlı/güçlü bulduğum için buraya yöneldim kalan puanlarıda bearfromun etksini ve gücünü arttırabilecek yerlere ayırdım.Ve açıkçası 3 tree dede son talentlar innervate dışında sönük kalıyor.

Talent Tree ler
Feral Combat

Her talent kaç puan ister onları yazmayacağım , sadece hepsine son puan verildiğinde ne gibi avantaj sağlar/yeni bir özellik ekler onlardan bahsedicem.

Ferocity: Maul, Swipe, Claw, ve Rake abilityleri 5 rage veya energy e daha aza yapılıyor.

Improved Demoralizing Roar: %25 daha fazla ap düşürüyor

Improved Bash: Bash 1 sn daha uzuyor , 5sn e çıkıyor.
Sharpened Claws: Bear/DireBear/Catform da iken kritik vurma şansınız %5 artıyor.

Improved Prowl: Rakibin sizi farketme şansını düşürüyor.

Feral Charge: Bearform da iken rakibe koşmanızı sağlıyor , bu vuruştan etkilenen rakip 4 sn boyunca hareket edemiyor ve hiçbir büyü yapamıyor.Instant - 4 rage istiyor ve 15sn cooldownu var.

Blood Frenzy: Catformda iken yaptığınız her kritik vuruş , ekstra bir kombo puanı daha dolduruyor.

Primal Fury: Bearformda iken yaptığınız her kritik vuruş , ekstra 5 rage daha dolduruyor.

Improved Shred: Shred in harcadığı energy i 10 azaltıyor , 10 energy daha aza yapıyorsunuz shredi.

Predatory Strikes: Catform un verdiği ap yi %20 arttırıyor.

Faerie Fire (Cat): Catform da iken 15 energy harcayıp uzaktan rakibe faerie fire atabiliyorsunuz , casterform dakinin aynısı.

Faerie Fire (Bear): Buda Bearform versiyonu , Bearformda iken 5 rage'e faerie fire atmanızı sağlıyor.

Thick Hide: Bearformun verdiği armor bonusuna %10 daha ekliyor ve böylece itemlardan gelen armor bonusu %370e çıkıyor.

Feline Swiftness: Açık alanda catform da iken koşma hızınız %30a çıkıyor , dash in üzerine eklenmiyor yani dash açtığınızda birde feline swiftnessun sağladığı %30 hız dahil olmuyor.

Strength of the Wild: Bear, Dire Bear veya Cat Form da iken str niz %12 fazla oluyor.

Improved Ravage: Ravage'ın kritik vurma şansını %10 arttırıyor.

Primal Instinct: Şekil değiştirme için harcadığınız mana miktarını %25 azaltıyor.

Improved Pounce: Pounce ile yaptığınız her vuruşta , ekstradan 1 kombo puanı daha ekliyor.

Balance

Improved Wrath: Wrath büyüsünün cast time ını 0.5 düşürüyor.

Nature's Grasp: Size vuran rakip %35 şans ile root yiyor.

Improved Nature's Grasp: Size vuran rakip direkt root oluyor.

Improved Entangling Roots: Entangling roots atarken , delay time(Delay Time: Normalde büyü yaparken rakip size vurursa yapacağınız büyünün süresi uzar , gecikir) dan etkilenmemenizi sağlıyor.

Improved Moonfire: Moonfireın verdiği zararı ve kritik vurma şansını %10 arttırıyor.

Nature's Reach: Wrath, Entangling Roots, Faerie Fire (Sadece caster formdakini), Moonfire, ve Starfire ın atabilme mesafesini %20 arttırıyor.

Swiftshifting: cat/bear/travel ve aquatic form dan çıktıktan sonraki 6sn içinde tekrar şekildeğiştirirsek %60 az manaya yapmamızı sağlıyor.

Improved Starfire: Starfire büyüsü %15 şans ile rakibi 3 sn stun ediyor.

Omen of Clarity: Silahınızı bu büyü ile kutsuyorsunuz , süresi 5dk.Her vuruşunuzda Clearcasting state e girebilme şansı veriyor.Clearcasting state= bir sonraki yapacağınız büyü hiç mana harcamıyor buna shapeshift olmak dahil değil.

Improved Thorns: Thorns büyüsüne %25 şans ile rakibe ekstra thorns zararı vermenizi sağlıyor.

Moonglow: Moonfire ve Starfire ın harcadığı mana miktarını %10 düşürüyor.

Nature's Grace: Wrath, Starfire, ve Moonfire ile yapacağınız vuruşlar sizi doğanın gücü ile kutsuyor.Bir sonraki Regrowth veya Healing touch büyüsünün süresini 1sn kısaltıyor.

Weapon Balance: Silah ile verdiğiniz zararı %10 arttırıyor.

Vengeance: Starfire, Moonfire, ve Wrath ın verdiği kritik zarar bonusunu %100 çıkarıyor normalde bu bonus %50 dir.

Hurricane: Çev
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Önemli bilgiler: Dikkat etmeniz gereken bir kaç nokta var.Cat/bearform da iken trinket kullanamazsınız , silahınızda bulunan özellikler geçerli olmaz.Nasıl özellikler mesela , chance on hit tarzı özellikler.Sonra Druidlerin entangling roots büyüsü diminishing returns'e dahildir.Nedir bu Diminshing returns?

Diminshing returns:Ard arda attığınız entangling roots büyüsü her seferinde büyünün süresini kısıtlar ve 4ncüde rakip immune olur(büyüden etkilenmez).İlk attığınızda 100% dür etkisi , 2nci seferde %75e düşer , 3ncüde %50 , 4ncüde immune.entangling roots büyüsü 15sn aralıklar ile atıldığı takdirde diminisging returns olmaz.Rakibin immune olması 20sn sürer.Şekil değiştirdiğiniz zaman snare(entangling roots, frost nova) lardan , slow(frost shock , frostbolt vs..) etkilerinden kurtulursunuz.Bu etkilere hamstring dahil değildir.Mageler druidlere Cat/Bear formda iken polymorph büyüsü atamaz.

Kritik durumlarda nature's swiftness büyük yardımcınız olacaktır , rakip hiç beklemediği anda kendinize instant healing touch atmak veya ölmeye yakın bi arkadaşınızı kurtarmak çok şey değiştirir.Nature's Grasp almayan lar pvp de entangling roots atmak da zorlanacaklardır , eğer tauren iseniz war stomp + entangling roots çok işinizi görebilir.Cloth giyen sınıflara karşı cat form ilk açılış için çok etkilidr.Tiger's fury + Ravage kombosu ciddi zarar verebilmenizi sağlar.Örnek vermek gerekirse , 59 mage e Tiger's fury + Ravage ile 1390 kritik vurabildim.Yine kritik durumlarda bash çok işinizi görecektir bu özelliği iyi kullanmaya bakın.Eğer ki rakibin canı az ise , bash + nuke rakibi bitirmek için önemli olabilir veya canınız az ise rakibi stun lar - caster forma döner kendinize healing touch atar ve derin bi nefes alırsınız.Feral charge tam caster sınıfları için yaratılmış hem büyü yapmalarını engeller , hem onlara yetişmenizi sağlar hemde ekstradan 1-2 vuruş yapabilmenizi sağlar.Innervate kullanırken dikkatli kullanmaya çalışın , eğerki karşınızda priest veya shaman varsa innervate'inizi dispel edebilirler buda faciaya yol açabilir.En doğrusu innervate attıktan sonra cat/bear form a geçmektir , bu formlarda iken innervate dispel edilemez.Yine bear form da frenzied reg. çok iyi bir özelliktir , full rage ile 2000 hp verebilmektedir kritik healler dahil olmamak üzere.Bearforma geçmeden önce kendinize regrowth ve rejuvenation atarsanız işiniz büyük ölçüde kolaylaşır , o zaman enrage i de açarsınız ve rageiniz hızlı dolmaya başlar , dikkat edilmesi gereken nokta fren. reg. için rage biriktireyim derken ölmemek.Bearform ve Catformda iken rage/energylerinizi dikkatli kullanın eğerki caster forma dönmek zorunda kalırsanız varolan tüm rage/energy lerinizi kaybedeceğinizi unutmayın.

Bir sonrakine pvp guide =)...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-

[Bu mesaj Arloth tarafından 08 Temmuz 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Arloth tarafından 08 Temmuz 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 08 Temmuz 2005 22:17 tarihinde demiş ki:
ellerine saglik senin de

sitemiz acilinca derli toplu guzel olacak bunlar

faq a ekliyorum


Teşekkürler...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 09 Temmuz 2005 01:05 tarihinde demiş ki:
Eline sağlık Arloth :)

Bu arada bıraktın mı tamamen BL'yi?


Ya sen , kam , daha bir kaçtane daha harika oyuncu var sizlerle beraber harika idide , warlock sınıfı beni baya bir soğuttu.Açıkçası çok zayıf buluyorum warlock sınıfını , belki warlocklar düzeldikten sonra arada bir uğrarım :).

Diğer arkadaşlarada teşekkürler , akşama devamını yazmaya çalışıcam zaman bulabilirsem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben magden sıkılırsam (sanmam ama) druid açıcaktım zaten .. bu bilgiler işime cok yarıcak cok sagol dostum..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Talentlar ve diğer önemli ekbilgiler:

A) Göze çarpan önemli talentlar;

Feral Combat
-Improved bash:bunu almazsanız , stunın süresi 4sn.Pvp de rakibi stunladıktan sonra casterform a geçip healing touch atmak tehlikeye giriyor hatta bazen yapamıyorsunuz çünkü rakip stundan çıkmış oluyor.5sn ile rahat rahat healing touch atabilirsiniz.
-Feral Charge:Gerçekten çok kullanışlı bir talent.Her amaçlı kullanabilirsiniz ama ben bi kaç genel kullanımından bahsedeyim.Mesela Caster ları 4sn hareketsiz bırakır ve büyü yaptırmazsınız.Kaçan rakibi durdurmak için kullanırsınız.Rakip ile aranızda mesafe var ise hızla ona yetişmenizi sağlar.

Balance
-Nature's Grasp:Imp. Nature's Grasp aldıgınızda buda çok şey katabilir oyununuza.Size vuran rakip direkt root olur , 1.5sn de atmaya çalışmak var birde anında root olması var.Dikkatli kullanmak lazım 1dk cooldown u var.
-Improved Moonfire:Hem kritik vurma şansını , hemde verdiği zararı %10 arttırıyor.
-Nature's Grace:Wrath , Moonfire ve Starfire ile yaptığınız her kritik vuruşta regrowth veya healing touchun cast süresi 1sn kısalır.
-Vengeance:Wrath , Moonfire ve Starfire ın verdiği kritik zarar bonusunu %100e çıkarır.Normali %50 dir.

Restoration
-Nature's Swiftness:Tartışılmaz olarak en iyi talentlardan biri , hayat kurtarıcı...
-Imp. Regrowth:Başka bir güzel talentımız.Regrowth un kritik şansını %50e çıkarıyor.Bir druid sizi bu büyü ile devamlı kritik heallar ise şaşırmayın arkadaşlar :)
-Innervate:Tam anlamıyla combatı tersine çevirebilecek bir büyü , dikkatli ve doğru zamanda kullanmak önem taşıyor.

B) +dmg ve +heal nedir?nasıl çalışır?
Süresi 3.5sn ve daha fazla olan büyüler +dmg ve +heal ekipmanlardan tam fayda sağlarken , süresi 3.5sn den daha az olanlar daha az yarar sağlar.Şöyleki 3sn ile yapılan bir büyü verilen + lı ekipmandan 0.857 fayda sağlar , cast süresi azaldıkça bu puan dahada düşer yani daha az fayda sağlanır.Aşağıda büyü süreleri ve aldıkları puanlar yer almakta;

Shadow Bolt (3 second casting time): 0.857
Smite (2.5 second casting time): 0.714
Wrath (2.0 second casting time: 0.571
Flash Heal (1.5 second casting time): 0.429
Scorch (1.5 second casting time): 0.429
Fire Blast (instant casting time): 0.429

Üzerimde bulunan itemlardan +308 healing bonusu ve %20 rejuvenation bonusu(%20 = %5/gift of nature + %15/imp. rej.) ile 3sn de bir 288 hp alıyorum.Bu bonuslar olmasaydı 3snde bir 189 hp alıyor olucaktım.

kaynak: +dmg ve +heal

C) Armor

Armorun verdiği damagereduction başta çok etkilidir ancak daha yüksek armorunuz olduğunuzda damage reduction yavaş artmaya başlar.1000 armor ile 2000 armor arasındaki damage reduction arasında ciddi bir fark vardır ama 6000 armor ile 7000 armor arasındaki damage reduction farkı çok azdır.Oyundaki şuanda bulunan ekipmanlar ile armorunuzu 10000e çıkarmak mümkündür evet yanlış duymadınız 1-0-0-0-0-0 :).Druid ler warriorlardan daha fazla armora sahip olabilir ama hiç bir zaman bir warrior kadar etkili tank olamaz.Tahmine göre armor max. 16500 olabiliyor ve 16500 armor %75 damage reduction veriyor.Eğerki Feral formu kullanacaksanız armorun sizin için büyük bir önem taşıyacağının farkındasınız.Bu yüzden +armor veren cape leri , ring leri , melee weaponları vs.. kaçırmayın.

D) Resistance

Resistance , büyülerden az veya hiç etkilenmemenizi sağlar.Resistance'ı küçümsememek gerek , tek bir resist edeceğiniz fireball bile hayatınızı kurtarabilir.Resistance ın ne kadar etkili olduğunu görebilmek için +resist veren ekipmanları saklamanızı ve duel de arkadaşınza karşı denemenizi tavsiye ederim.Eğer resistance'a önem veriyorsanız , Improved Mark of the Wild talentını atlamamanızı öneririm.Ekstradan 27 resistance az-buz bir şey değildir.Genelde resistance veren itemlar diğer özelliklerden kısar , mesela az stat verir veya çok iyi bir özellik bulundurmaz.Onun için iyi karar verin.

E) Silah seçimi

Eğer casterform da iken rakiple melee kapışmak istemiyorsanız , üzerinde chance on hit tarzı silahları kullanmaktan sakının çünkü bear/cat form da bu özellikler çalışmaz.+stat , +dmg ve/veya +heal , x mana over 5 sec tarzı özellikler bulunduran silahlar daha çok işinize yarar.Genel seçim staff kullanmaktır çünkü fazla stat verirler.Ama tek elli silah + offhand kombosunuda deneyebilirsiniz.Bu arada druidler menzilli silah kullanamazlar.

F) Meslek Seçimi

Druidlerin işine yarabilecek meslekler; alchemy , leatherworking , enchanting ve engineering olabilir.Leatherworking seçerseniz Tribal almanızda fayda var çünkü Tribal sanatında daha fazla druide yarayan armor lar var.
Alchemy ile rakiplerinize karşı ciddi avantajlar sağlayabilirsiniz , enchanting ile çok iyi para kırabilir ve kendi eşyalarınızı enchantlayabilirsiniz.Yalnız enchanting çok para yer , ya guildin size destek olması lazım yada ciddi bir para kaynağına sahip
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Slowing Spells & Diminishing Returns
A handful of spells were added to the list of spells subject to diminishing returns in PvP. It is our goal to set as few spells as possible to be diminished. We've identified this short list of spells as having durations and cooldowns sufficient to almost permanently slow or immobilize targets but without adequate controls or other limiting factors. When a spell with diminishing returns is used against a target in PvP, the first effect has full duration. On the second use of the same category of spell (e.g. slowing), that spell's duration is reduced by 50%. On the third use, the duration is reduced by 75%. On the fourth attempt, the target becomes immune to the spell. Spells must be used on the same target within 15 seconds of the *end* of the duration in order to be diminished. In other words, if a target hasn't had a slowing spell active on them for more than 15 seconds, the next slowing spell will have full effect.

4ncü kez atıldığında büyü , rakip immune olmuş oluyor.4.den sonra değil yani.Bu arada ufak bir hata yapmışım , büyü ard arda 2nci kez atıldığında süresi %50 kısalıyor , 3ncüde %75 kısalıyor.

kaynak: http://www.wow-europe.com/en/info/basics/pvpcombat.html[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-

[Bu mesaj Arloth tarafından 10 Temmuz 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PvP , Instance ve Set item guide

Wildheart Raiment Set , Tier1

Wildheart Belt / random drop - Scholomance

Wildheart Boots / Mother Smolderweb - Blackrock Spire

Wildheart Bracers / random drop - Stratholme

Wildheart Cowl / Darkmaster Gandling - Scholomance

Wildheart Vest / General Drakkisath - Blackrock Spire

Wildheart Spaulders / Gizrul the Slavener - Blackrock Spire

Wildheart Kilt / Baron Rivendare - Stratholme

Wildheart Gloves / random drop - Blackrock Spire

Set Bonusları;
3 parca: +5 Nature Resistance
5 parca: +14 Nature spell damage
6 parca: +21 Arcane spell damage
7 parca: +44 healing
8 parca: +17 Stamina ve Strength

Set dışındaki güzel itemlar

Bracers of Prosperity / King Gordok - Diremaul(North)

Brightly Glowing Stone / King Gordok - Diremaul(North)

Chestplate of Tranquility / Prince Tortheldrin - Diremaul(West)

Cloak of the Cosmos / Immol'thar - Diremaul(West)

Emerald Flame Ring / Prince Tortheldrin - Diremaul(West)

Energetic Rod / Alzzin the Wildshaper - Diremaul(East)

Eyestalk Cord / Immol'thar - Diremaul(West)

Gloves of Restoration / Alzzin the Wildshaper - Diremaul(East)

Heliotrope Cloak / Guard Slip'kik ve Mol'dar - Diremaul(North)

Insightful Hood / Cho'rush the Observer - Diremaul(North)

Quel'dorai Channeling Rod / Lethtendris - Diremaul(East)

Rod of the Ogre Magi / Gordok Tribute(Aşağıda bahsedicem daha detaylı) - Diremaul(North)

Tanglemoss Leggings / Tendris Warpwood - Diremaul(West)

Tempest Talisman / Hydrospawn - Diremaul(East)

Waterspout Boots / Hydrospawn - Diremaul(East)

Stoneflower Staff / Tendris Warpwood - Diremaul(West)

The Emerald Dream random drop - Diremaul - Özel quest ve druid itemı.Kitap düşer ve questi tamamlarsanız , Royal Seal of Eldre'Thalas a sahip olursunuz.

Band of Rumination / Warchief Rend Blackhand - Blackrock Spire

Briarwood Reed / Jed Runewatcher - Blackrock Spire

Emberfury Talisman / Pyroguard Emberseer - Blackrock Spire

Tooth of Gnarr / General Drakkisath - Blackrock Spire

Trindlehaven Staff / Overlord Wyrmthalak - Blackrock Spire

Ghostloom Leggings / Jandice Barov - Scholomance

Ghoul Skin Leggings / Lord Alexei Barov - Scholomance

Spellbound Tome / Rat Frostwhisper - Scholomance

Animated Chain Necklace / Ramstein the Gorger - Stratholme

Gift of the Elven Magi / Balnazzar - Stratholme

Hammer of the Grand Crusader / Balnazzar - Stratholme

Royal Tribunal Cloak / Magistrate Barthilas - Stratholme

Seal of Rivendare / Baron Rivendare - Stratholme

Star of Mystaria / Balnazzar - Stratholme

Gordok Tribute: Diremaul North da olan bir olaydır.Ne kadar az boss öldürüriseniz , tribute tan o kadar çok item alma şansınız yüksektir.Bu yüzden guardları , kreegi ve cho'rushu öldürmeyin derim.Bu tributetan harika itemlar çıkıyor.İlk kapıyı açmak için ortadaki sandıktan anahtarı almanız lazım.Bir sonrakinde guarda saldırmamak için , yerde duran bozuk tuzağı kurmalısınız bunun için 1 thorium widget ve 1 frost oile ihtiyacınız olacak.Bir sonraki adımda kapıyı açmak için yüksek picklock skilline sahip bir rogue veya seaforium cage kullanabilen biri veya Instance girdiginizde asagıda bulunan gua
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir shaman oalrak tek bisi dicem
shaman olarak kactgıım 2 combat wardı
biri paladin(plate armor heal ve I win button)
dieri druid(leather armor HOT ve hayvan gibi hp)

cok cok kasıs
mananın sonuna kadar harcıyorsun
ben resmen deliriyodum
priestlar bile genelde daha kolaydı
en azından purge purge diye shield surup dovebiliyoduk[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 12 Temmuz 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
bir shaman oalrak tek bisi dicem
shaman olarak kactgıım 2 combat wardı
biri paladin(plate armor heal ve I win button)
dieri druid(leather armor HOT ve hayvan gibi hp)

cok cok kasıs
mananın sonuna kadar harcıyorsun
ben resmen deliriyodum
priestlar bile genelde daha kolaydı
en azından purge purge diye shield surup dovebiliyoduk


Paladinlerde I win diye bir buton yok , varsa banada öğret :).Priestleri nasıl dispelleyebiliyorsan druidleride o biçim dispelliyorsun.Hayvan gibi hp sadece bearformda var ayrıca druidlere purge shock , purge shock yaparak rakibi komaya sokmak mümkündür , bu şekilde dövebilirsiniz =)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında I win deil dugmenin adi
you lose nanananana naaa naaa
no hk for you naanaaanaa naaa naaa
asıl adı dugmenin
shield + hs diyolar bazıları

ama dedigim gibi sevmiyorum ben druidleri
cok hp var coook
yane heal atmasa bile cok war[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Paladinlerin shieldı bence oyundaki en gereksiz büyü/özellikten biri.Kendine heal basarken , karşıdakide heal basıyor :).

Evet çok hp var ama damage yok.Karşındaki shaman ise o hp çok hızlı bir şekilde aşağıya iniyor.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Druid vs Warrior

Warrior hamstring yapabilmek için druidin yanına yaklaşmak zorundadır.25m den charge yapabilen warriora , druid 30mden entangling roots atar o da ne warrior rootlanmıştır. 1-2 starfire'ı attıktan sonrada hamstring gereksiz kalmaktadır çünkü druid artık bearform dadır uzaklaşmasına gerek yoktur =)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Orası doğruda sende özel pot. kullanıyorsun.Buarada warrior rootu kırıp cıkarsa bende war stomp + tekrar root yaparım :).Bende invisibility veya limited invulnerabilty pot. kullanırım laf mı =).Ayrıca Rogue lara karşı free action pot. şiddetle tavsiye edilir :P[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-

[Bu mesaj Arloth tarafından 12 Temmuz 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...