Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toshiba notebook


nuwanda

Öne çıkan mesajlar

slmss.. kafaya koydum toshiba g-25 adlı modeli alıcam. isteyen once burdan bi bakabilir

http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cmod.to?seg=HHO&coid=-29488&sel=0&rcid=-26367&ccid=1291021

aletin ozellikleri cook hos, yani benim desktoptan daha iyi bir alet, boyle olunca da desktop a para ayırmıycam ve de okulda falan tatillerde kullanmaya dewam edebilirm die dusunuorm. Fakat alet super bisi ama 4.3kg. tasırken sizce sorn olur mu? yani sporcu adamım olmaması lazım :D ama yine de dusunuyorum.. hem ayrıca 17 inch ekran olup ii ozelliklere sahip notebooklar artık hep nerdeyse 4-4.4 kilo fln.. siz n diyorsunuz, alınabilir mi bole bi alet?[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
notebook'lar göründüğü kadar kullanışlı değil. ilk casper ile başlayan notebook maceram şuanda toshiba ile devam ediyor. toshiba kullanıyorum. gayet memnunum. tipleri idare eder. fakat donanım ve özellikler bakımından çok iyi. aldığına hiç pişman olmassın. git,al ve kullan. hayırlı olsun :)

(not: gerçekten o kadarda kullanışlı değil notebooklar)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Desktop replacement notebook lar oole surekli fisleri cikartilacaksa yer degistiricekse alinmaz.

Bu boyledir, cunku adi ustunde desktop replacement, sebebiyeti LAN party olur, tasinma olur, tatil olur rahatca bilgisayarini da yaninda goturdur. Okulda derslere gotur degil. Okul icin en makul ekran da 12.1 dir bence, ya da bilgisayar ogrencisiyseniz widescreen 10.1 ler, satir satir kodu gorursunuz cunku :)

12.1 inch de ustelik A4 kagida denk geliyor, oyle dusunun.
Ve ogrenci adam sadece laptop tasimaz yaninda, kitaplari pusuru var, laptop cantasi + sirt cantasinda kitaplar da olume denk gelir, zamaninda istanbul bursa yalova ucgeninde mekik dokudum boyle[signature][hline]Arcane 24 Temmuz Cuma sabahlama esnasinda demis ki:
Tabi favori bolumleri kullanmicam, yoksa nasil yapardim bu kadar postu...

Oha diyorum sayin arcane, Oha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

toshiba a60 var dizayn hatasi var alette yazi yazarken bileklerin hoperlorleri kapiyor. Bi de kac kilo bilmiyorum artik ama bunca senedir body yapiyoruml bana misin demiyor alet ya. biran once elden cikarmaya bakiyorum vaio falan alicam ama saglam alet hakkini yememek lazim..

Senin gosterdiginin seklini begenmedim bir de nispeten agir olacaktir yine.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yük taşımayı hiç sevmeyen birisiyim. Günün birisinde elbet bir notebook sahibi olacağım. Ve tek kriterim var: boyutları ufak olsun. Bu olduktan sonra ağırlığını pek önemsemiyorum. Zaten yeterince hafif olur diye düşünüyorum. Şimdiki bilgisayarımda bile performans isteyen hiçbir şey yapmıyorum zaten oyun oynamak, çizim yapmak gibi... Notebook alacaksan da minik ve hafif bir şeyleri tavsiye ederim. Her yere rahatlıkla taşırsın falan.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
toshiba die cıkmıstım yola ama simdi kafama dell takıldı..
dell xps gen2 nasl sizce? toshiba ya gore daa mı iidir? http://www1.us.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspn_xps2?c=us&cs=19&l=en&s=dhs#[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman

[Bu mesaj nuwanda tarafından 14 Temmuz 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...