WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bugun sabahki saldırılarımzla 2 ayrı sehri ingilizlerin elinden geri alabildik. Bu başarılarda 90th panzer division ın katkıları yatsınamaz. Evet basarı buyuktu ama askerlerin özverileride göz ardı edilemez.Tam anlamı ile bir takım çalışması ile ele geçirilen her SP (Support Base ) savunulmak üzere 2 kişi bırakılarak bir sonraki SP noktasına saldılarla 2 ayrı şehiri ele geçirmek hiçte zor olmadı. Bu başarılarda Luftwafe de kendisine düşen payı İngiliz tank kalintıları ile yeterince ispatladı. Bu şekilde devam edebilirsek İngiliz karşı saldırısını durdurabileceğimizi umuyorum.. Onbaşı Ahtamara ... 90th Pz Div. 3. Kg.[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur, Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler, Bir mavi perde olur ellerim; Merhaba der yaşayan ölülere............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ne bu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hakkaten yaw biraz açıklasaydın şunu neymiş ne değilmiş..[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 MMOFPS mi? Wolrd war bişeydi ama omu?[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 WW2 yerine battlefield2 alıp oynasanız daha fazla eğleneceğiniz garantisini veriyorum[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 battlefield 2 kasıyormu makineleri 256 ram var ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 256 ram var??? Kasar tabiki be 256 ram e artık oyun felan oynanmıyor.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yanlis hatirlamiyorsam ayni oyunsa tabi ; free trialini cekmistim ,ama kontrolleri cok zor gelmisti, joystick falan istiyor sanirim bazi aletleri verimli kullanmak icin.tabi 6 ay once falandi ben baktigimda ,ilginc bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: blackchaos, 12 Temmuz 2005 02:55 tarihinde demiş ki: battlefield 2 kasıyormu makineleri 256 ram var ? min 512 onda bile kasar[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar