Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 evet arkadaşlar, sonunda 1.5 senedir sevdiğim kıza okulun kapandğı gün (2 hafta önce) onu sevdiğimi söyledim.Ona aynen aşağıda anlattığım hikayemi anlattım.hikaye tamamen gerçektir bizzat başımdan geçmiştir o kızı ne kadar sevdiğimi anlarsnız okuyunca zati başlıyım hikayeye uzatmadan. herşey geçen sene kasım aında başladı. Onunla mıhabbetimiz iiydi ama zamanla dahada ii oldu.İster istemez ben bişeyler hissetmeye başladım.Mayıs ayıydı.eda diye bi arkadaşım vardı onunla konuşmuyordum. Gamze'de aramızı yapıyım derken bana küstü. her zaman haklıda olsam haksızda olsam ben giderdim konuşmaya ama bu sefer bi inat ettk nası olduysa .gitmedim konuşimaya.Akşam yataga yattım huzursuzdum ama gamzeden dolayı olacağı aklımdan geçmiyor. bir gece böyle 2 gece böyle 3,4, derken 5. gün yatağımdan ''Gamzeee!!'' diye çığlığı basıp kalkınca bende olayın patlak verdiğini anladım.Kızı seviodum.Allahım ne işkence kızla aramda 1metre mesafe yoktur sınıfta göz gözeyiz fakat konuşmuyoruz.ÖLÜMMMM!!!! Ama inat gitmicktim.Temmuz ayı oldu hala küsüs ve bir akşam bana çağrı attı.Allahım delirdim.Ertesi günde tesadüf karşılaştık ve barıştık. aklım fikrim onunla vakit geçirebilmekti. VE ŞOKLAR.... 1.ŞOK: bir ağustos akşamı telefon ettim Gamze toplayalım arkadaşları dışarı çıkalım. (banae ya arkadaştan çok da tınımdı aslında. maksat gamze) ne dese beğenirsiniz? SERHAT ERKEK ARKADAŞIM SİZİNLE ÇIKAMAM! ahuaaaaaaaaaaaaa!!!! delirdim böle bişi olamazzzzz!!!! neyse duvara bir 2 yumrukla atlattık bunu 2.ŞOK: eylül ayındayız dersanedeyiz.Anadolu öğretmen lisesinden tiplemeler var. Daha tanışalı 2 hafta olmamış suratlarını 2 saatten fazla görmemişin. Bunlar bu eriflerle edaların evde parti veriola. Bizler yokuz en yakınları. Neler oldu kimbilir. Gamze ertesi gün bana bunları anlatıyo ben deliriyorum. Sonda ne dedi sizce? YA SERHAT BEN GALİBA ALİDEN HOŞLANIYORUM!! ulan senin .... allam yaa kafayı yicem gel dedim ya dövmicem bi defa kucakla harbi çok sevindim dedim. cinnet modundayım ama. bi kucaklasa herhalde bütün kaburgasını ezicem. o derece. 3.ŞOK: ya tam ayını hatırlayamayacağım ama şubattı galiba. gamze telefon etti.Gamze yine eski sevgilisiyle çıkmaya başlamıştı. ama adam ankarada olduğundan pek tınlamıyodumdu.Bi gün telefon etti : YA SERHAT GELSENE İNTERNET KAFEYE GİDELİM. bende hemen atladım tabii gamzyle olcazla uça uça gttim. Neyse kafeye girdik. Bana chat yapmayı öğretsene dedi. tamam dedim girdim. Girddik mynette odanın tekinde chat yaptırcaz. nese msj gedi gamzeye ben şu nickteyim diye. ahanda nick kimin tabiki çıktığı adamın. neyse bunlar aşladı muhabbete nbr falan ben dumur durumdayım. gamze : YA SERHAT SEN ÇOK HIZLI YAZIYOSUN BEN YETİŞTİREMİORUM YARIM SAAT GEÇİO. BEN SÖLESEM SEN YAZSSANA!!!!! Allamm gamze söylüyor ben çıktıgı oğlana yazıyorum.ÖLLLÜÜÜÜÜMMMMMMMMMMMMMMMM!!!! Allahtan roımantik bi muhabbetdeildi yoksa monitöre kafa yı atıcak, gamzeyede bi aparkat! kafeden sona ayrıldık kayalıklara gittim 2-3 saat herhalde mal mal baktım küfür ede ede. 4.ŞOK: 3 şokta 4. kadar koymadı. Çünki onlarda görsel bişi yoktu. Ama 4. şok çok acı koydu. 23 nisan pazar günü piknikteyiz. gamze elinden cebini düşürmüyo. ben baya huylandım zati. nese yemek yioruz bi araba gedi. gamze ve 2 yakın arkadaşı şokta. bense gayet rahatım: Nolcakki araba sonuçtra gelir gider. Arabanın içinden bi lavuk indi gamzeyi koluna taktı götürdü. bakakaldım. kumsala doru gittiler. gamzede dönüp dönüp bize bakıodu. Allahım düşmanıma öle acı verme. onasıl bir sızı onasıl bi acı. köfteyi yediğim çatal ağzımdan ''U'' şeklinde çıktı. kalktım doru ormana gittim. bi ağaç beğendim. vurmaya tekme kafa atmaya başladım gövdemi koşup koşup bütünüyle çarptım ağaca sinirden. Daha ben görmemişim gamze lavuğun arabaya binipte dolaşmış. akşam yoldayız gayet sakin gözükmeye çalışıorum. gamzeye sordum: YA GAMZE BUGÜNKÜ LAVUK - KENDİNE HAYRAN BIRAKTIRIP DALGA GEÇTİĞİN BİRİMİ? YOKSA ÇIKMAK İSTEDİĞİN LAVUKMU? YOKSA ÇIKTIĞINMI? cevap gayet mükemmel: EEE ŞEY... ÜÇ AŞAMADAN GEÇTİ. 1-KENDİME HAYRAN BIRAKTIM, 2- ÇIKMAK İSTEDİM 3- BUGÜN ÇIKIORUM agzımdan sadece İYİ kelimesi çıktı. ya işte cemaat böle. Daha ara sıcakları saymıyom. Cem, kıbrıslı lavuk, bara gitmiş sarhoş olmuş gerisi malum.... Ulan bu kız için 1.5 sene başım önde dolaştım. tek bir kıza bakmamak için arkadaşlarım dışında. Kaç tane kızla tanıştım hepsinde diyalog şu: -Merhaba ben HEDEDE HÖDÖ -Bende serhat, tanıştığımıza memnun oldum. size ii günler bayan Gamze hanım naptı?? ben sadece 4 saydım. daha kimbilir kimler wardı? kimlere ....... sürttü. Beyler ağır konuştuğum için üzgünüm ama sorry. Ya ben öle zengin adam deilim babam emekli aldığı para 550 milyon. haftaslık 10 milyon para alırım. az gelebilir ama 4 hafta boyunca tek bir gün tek birşey yemeden 4 hafta geçirdim. Doğum gününde en yakınındaki kız arkadaşları 5er milyon çıkartamasken serhat ÇÇÇAAAAAAATTTTTTT!!! diye koyuvedim. Yılbaşı hediyeside aynen ÇOOOOOTTTTTT diye koyuvedim. Her zaman maddi manevi destek oldum. a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 abi valla alınma ama daha ilk baştan garip geldi bana. gerçekten sevsen sarılıp kaburgalarını kırmak istemezsin yani..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ya çok ama çok afedersinde kızla konuşmadığın için bi tarafına kına yakabilirsin sanırım. Madem buraya yazıcak cesareti buluyosun kızlada konuşsana allahım yarabbim sinirlendirdin. Nedir böle ben kızı görünce konuşamıyorum falan gidip çat diye konuşucaksın böyle gidersen daha çok patlarsın. Bide kıza arkadaş gibi yaklaşmışsın. Hani bi laf vardır... Nese sen halen konuşmamaya devam et ileride içine atmadan sinir sistemin göçünce açılırsın...[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 olm ben kızla konuştum. bak ona hikayeyi anlattım ve orda tam son diyalog war gamzeyle ben seni arkadaş .... hede hödö ayrıca benim yerimde olsaydınız kaburga kırmayıp napardınız bilmiyom[signature][hline]Aşk N'eyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 arkadaşlar gerçekten sonuna kadar okumaya gayret edin lütfen[signature][hline]Aşk N'eyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Grzly, 28 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: olm ben kızla konuştum. bak ona hikayeyi anlattım ve orda tam son diyalog war gamzeyle ben seni arkadaş .... hede hödö ayrıca benim yerimde olsaydınız kaburga kırmayıp napardınız bilmiyom SERHAT BEN SENİ HEP ARKADAŞ OLARAK GÖRDÜM. Bu bitirmiş abi. OKudum hepisini.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ÖLLLÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!! hani olurya türk filmlerinde kız gider yıllar sonra geri gelir yalvarır oğlan da der bir zamanlar fakir ama gururlu bi hededö hödö buna benzer bişi olsada kussam suratına!!!! ahuauaaaaaauhaua[signature][hline]Aşk N'eyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Neyse olayı atlatmışsın :D.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 merak etme.Öyle olucak zaten... Anlıyacak neyin ne olduğunu ama iş işten geçmiş olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bu durumlarda ya benimsin ya karatopragın felsefesi uygulanır[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRAZY_SUHEYL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 BU GAMZEYLE BENIMDE DÜZEYLİ BİR İLİŞKİM OLMUŞTU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ya bunu babaparasıyla ne alaksı var be.Kıza bastan açık açık sölememişsin hep arkadaşıo gibi davranmıssın biriyle çıktıında y ne güzel senin için sevindim demişsin sonra kız iki kişiyle çıkınca kızı öldürmek istiosun.Nasıl bir sevgidir bu?Nasıl biriyle çıtı ditye kaburgalarını kırmak fln istersin??Hangi sevgide var böyle birşey mrk ediyorum.Bence sen babamın parası yok diye takıntı yapmıssın.O kızın diğerleriyle para için çıktığını zannetmiorum... edik : kişisel...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' [Bu mesaj Horrible tarafından 28 Haziran 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: CRAZY_SUHEYL, 28 Haziran 2005 19:57 tarihinde demiş ki: BU GAMZEYLE BENIMDE DÜZEYLİ BİR İLİŞKİM OLMUŞTU. bir de bu nasıl bir feyktir yaa :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 cidden haa fake ismine koptum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Başından sonuna kadar okudum tek bişi sölicem " Gönül bu akada konar bokada."[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Grzly, 28 Haziran 2005 19:37 tarihinde demiş ki: herşey geçen sene kasım aında başladı. Onunla mıhabbetimiz iiydi ama zamanla dahada ii oldu. kusura bakma ama daha girişte koptum.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 28 Haziran 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bak babaparasıyla şu alakası var böyle kızlar var mahallede kızlar var mesela iki tane bizden bir yaş büyük bize çocuk diyordu bunların yanındaki adamları bi dövdük kız 1 yaş büyük adamlar 7 yaş üç kişiler iki tane bmw ile gelmişler. Sonra dedim ki kıza burası çocuk parkı gelmeyin bidaha buraya. bu arada 18 yaşındayım.çocuk olduk a.q :D[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 acayip büyütmüşün içinde haha o paraları kendin yesen kat kat daha iyi olurdu kıza değil biriktirip kıza harcadığın pralara acıdım[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 sen de bizim canberk gibisin kızın adı gamze olmasa sen misin lan canberk dicem:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Horrible, 28 Haziran 2005 19:59 tarihinde demiş ki: Ya bunu babaparasıyla ne alaksı var be.Kıza bastan açık açık sölememişsin hep arkadaşıo gibi davranmıssın biriyle çıktıında y ne güzel senin için sevindim demişsin sonra kız iki kişiyle çıkınca kızı öldürmek istiosun.Nasıl bir sevgidir bu?Nasıl biriyle çıtı ditye kaburgalarını kırmak fln istersin??Hangi sevgide var böyle birşey mrk ediyorum.Bence sen babamın parası yok diye takıntı yapmıssın.O kızın diğerleriyle para için çıktığını zannetmiorum... edik : kişisel... hemde öyle güsewl çıkıyorki bir tanısan. bir tanısan[signature][hline]Aşk N'eyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: CRAZY_SUHEYL, 28 Haziran 2005 19:57 tarihinde demiş ki: BU GAMZEYLE BENIMDE DÜZEYLİ BİR İLİŞKİM OLMUŞTU. olm dalga mı geçionn yoksaa ciddimisin?? :D kim sin auhauhauahuahauhauhauahuahauha!!!!!!!!!![signature][hline]Aşk N'eyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Apache, 28 Haziran 2005 20:09 tarihinde demiş ki: acayip büyütmüşün içinde haha o paraları kendin yesen kat kat daha iyi olurdu kıza değil biriktirip kıza harcadığın pralara acıdım haklısın ya bu duğum günü için 4 hafta yılbaşı hediyesi için 4 hafta olmak üzere 8 hafta oldu. :P aç susuz :P zuhzuhz harbiden ya ulan nasıl yerdim o parayı...[signature][hline]Aşk N'eyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 fakir ama gururlu genç ayaklarına yattın sende :).parayla ne alakası var kızın onla cıkmasının[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Abartmıssın bence ya.Bilmiorum kızda çok suç göremedim.İstediğiyle çıkar yani.Ayrıca sen kıza hep en ii dostu gibi davran sonra öldürmek iste.Saçma geldi... Ayrıca 8 hafta = 80 milyon edio galiba :) ben olsam...hmm değer mi be 80 milyona ? :D[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Nasıl feyktir o Yarabbim.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 28 Haziran 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar