Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye-Fransa:Başarılar Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Neyse tecrube edinsin boyle maclarda i$te.Gelecegimizin forveti olur belki..[hline]tHe Original fi$h®

Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki:
(muhahaha buradada laf soktum)
Mesaj tarihi:
Okan kaç yaşında? nereye geleceğimizin forveti oluyor? adam çökmüş...
hala milli takıma güvenmeyenler var sanırım.
bizimkiler de sahaya güven eksikliğiyle çıkıyorlar, sonra 2 gol yiyorlar, yarıda akılları başlarına geliyor düzgün oynuyorlar ama iş işten geçmiş oluyor..

said:
-Wissy, 27 June 2003 00:27 tarihinde demiş ki:
Neyse tecrube edinsin boyle maclarda i$te.Gelecegimizin forveti olur belki..[hline]tHe Original fi$h®

[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
Mesaj tarihi:
Henry oyalıyorum ayağına kornerde tuttu topu bekledi, bizimkiler geldikçe inada bindi, 2 dakika kadar top sadece oradaydı.

Futbol sahnesi değildi yani karşımızdaki, öyle beklemeye almıştık.

Henry'nin kanında var zencilik, o yeter

Hepsi dayaklık adam bu fransızların, faul yapıp "sus" işareti yapanı ayrı bir mimledim

Kavga çıkmamasına şaşırdım ayrıca diğer yandan, bu kadar harekete tölerans göstermeyen türk oyuncuları şaşırtıcıydı (kötü yandan değil, ilginçti)
Mesaj tarihi:
henry 90+ 'lı dakikalarda topu bizim sol korner direğinin orda ayağında bekletti, baya bi sakladı yani 1-2 dakika öldü. arkasını döndü sahaya, biri topu almaya çalışınca tekrar faul oldu falan filan. hiç sevmiyorum böyle şerefsizlik yapanları.. nası olsa gitmiş maç, orda dalıcan kırıcan ayağını bacağını.. töbee
Mesaj tarihi:
said:
-Melancholy-, 27 June 2003 00:29 tarihinde demiş ki:
Okan kaç yaşında? nereye geleceğimizin forveti oluyor? adam çökmüş...
hala milli takıma güvenmeyenler var sanırım.
bizimkiler de sahaya güven eksikliğiyle çıkıyorlar, sonra 2 gol yiyorlar, yarıda akılları başlarına geliyor düzgün oynuyorlar ama iş işten geçmiş oluyor..

said:
-Wissy, 27 June 2003 00:27 tarihinde demiş ki:

[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.

Milli takim tecrubesi olmayan biri.Tecrube ediniyor i$te..Ayrica bu kupa cok buyuk bir kupa degil.Deneme kupasi.Boyle kupalarda eksiklerimizi goruyoruz i$te.Kendine guven eksigimiz varsa bunuda goruruz.[hline]tHe Original fi$h®

Mesaj tarihi:
aynen bende henry nin herekete sinir oldum ama adam profesyonel. Yani defans oyuncularından bir ben olsam karambolde bileğine öyle bir tekme atardım ki 6 ay futbol oynaymazdı (çok mu çirkefim ne).[hline]icq:108382340
Mesaj tarihi:
Bu önemli bir kupa. Kazanana ciddi bir ödül var diye duymuştum. fifa.com'dan bakacam şimdi ödüle.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
Mesaj tarihi:
said:
-Melancholy-, 27 June 2003 00:36 tarihinde demiş ki:
Bu önemli bir kupa. Kazanana ciddi bir ödül var diye duymuştum. fifa.com'dan bakacam şimdi ödüle.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.

Yok.Onemli bir kupa olsa herkes tam kadro gelirdi.(Yani ulke puani vb. acisindan elbet onemlidir.Sonucta 1nternational bir organizasyon ama yine de Euro Cup ya da World Cup seviyesinde degil.)[hline]tHe Original fi$h®

[Bu mesaj -Wissy tarafından 27 June 2003 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hakem in ilk yarıda vermediği çok faul var
iyi alıştı fransızlar formadan tutmaya
en son ibrahim dayanamadı uçarken o da asıldı yanında bi fransızı da uçurdu ahaahah

penaltı da sonunda maymun gözünü açtı hesabı hakem gördü
baştan engellicekti oyun sertleşmicekti[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."
Mesaj tarihi:
cordobaya karşı oynuyoruz bide :P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 27 June 2003 00:26 tarihinde demiş ki:
Okanın elleri titriyodu suratı bok görmüş gibiydi[hline]"Hepimiz Zenciyiz"
You can find me in the club,
bottle full of bub, look mami i got the Ex if you into taken drugs,
im in there having sex i aint into maken love,
so come give me a hug, if u in there gettin rubbed

Öle zaten Fransa'nın kalecisi boka benziyor.[hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
öfffff yazık oldu neyse ya buna da şükür çünkü 2.yarı gene harika oynadık ..
şenol ilk yarı rakibi çözüyo sora ikinci yarı mahvediyo ama işte bu sefer tutmadı zaman yetmedi
penaltıyı okanın kullanması doğal yani ben de isterdim ergün kullansın ama okan abd maçında atmış zaten bi tane ben pek heyecanını göremedim ama dorudur yapmıştır heyecan .. aslında kötü de kullanmadı ama diyecek bişiy yok artık

hakem iyi yönetti maçı da fransızların defansına çok sinir oldum
1.desailly
2.thuram
felaket çirkeflik yaptılar ya deli ettiler oturduğum yerde ..
neyse artık bu futbol bana yetti ama

bu arada birileri takımda iyi oynayanları saymış bence son 2 maçta 2.yarılarda bütün takım harika oynuyo kendini aşıyo
bi de tüm maça yayabilsek şu performansı[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Mesaj tarihi:
Yayamayız, çünkü onları destekleyen insanlar yok. Yenilseniz de arkanızdayız diyenler yok. Her maça stres ve heyecanla çıkıyorlar.
Olsun. Dünya'ya Türk'ün gücünü göstermek lazımdı ama...
3. olacaz gene (inşallah)... :([hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
Mesaj tarihi:
uzun bir topic olmuş önce maçtan başliim

okan, selçuk ve fatih çoooooookkkkkkkk kötüydü.

formsuz olabilirler kimseyi formsuz olduğu için dövecek halimiz yok ama sen git okanı bütün maç sahada tut ayağına kaç kere top deydi adamın 2-3 mü? sonra okan sen git pnealtı kullan ya?!?!?! diğer oyuncular hiç mi itiraz etmez

tam traji komik ha bütün maç hiç birşey yapmayan adam çıkmıyor ve 87 de penaltı kaçırıyor

selçuk çok yetenekli karakterinden bahsetmiyorum ama bu maç kötü oynadı diye idam edilmez

fatih allahından bulsun. yediğimz 3 gole de bakın savunmada herkes sol tarafta sağ tarafta adamımız yok!!! hele 3. gol tam komedi 4 savunma oyuncumuz birden defansın solundan sağa k0oşuyor!!! be fatih senin ne işin var orda!!!!

adamlara laf atmışsınız ama bayaa temiz oynadılar 1-2 kişi hariç.

henrynin yaptığı gayet doğal yahu adam ona basan adamların toplamından 2 kat daha yetenekli e bir de öndeler doğal olarak yeteneğini kullanarak zaman geçirdi. topu almaya çalışanlara ne vurdu ne dirsek attı ne birşey yaptı yahu aksine birahim filan bayaa sert girdi adama

bu arada dextra penaltının o kadar köşeye atılması yanlış. tabi bu benim düşüncem. penaltıların çoğuna baktığında tam köşeye değil biraz daha içeriye atılır çünkü dışarı çıkma şansı azalır. yani atılan penaltı (bence) çok acemiceydi. her ne kadar kaçırınca adama küfür saydırsam da o penaltıyı atmak da kolay değil tecrübeli birine attırmak gerekiyordu
[hline]
maçtan öncesine gelelim. biri demişki 50 yıl sonra bile türkiye konuşulacak dünya 3. sü olduğu için. eğer başarı devam ederse konuşulabilir. yok burda kalacaksa dünya 3. lüğünden kimse 50 yıl konuşmaz. sen hırvatistandan bulgaristandan filan konuşuyor musun hala?

bazıları olayı milliyetçileğe getirmiş. türkiyeyi desteklemeyenler salaktır takımı eleştirenler başarıyı hazmedemiyor abd brezilya bayrakları konsun millet abd ye özensin cart curt. eleştiriyorum takımı doğal olarak. açıkçası futbolu bilen birinin eleştirmemesi komik geliyor bana ama bu desteklemiyorum anlamına gelmez. ben türkiyeyi desteklemek için milletin burun kıvırdığı makedonya maçına bile başka şehirden gidiyorsam sen bana türkiyenin başarısını çekemiyorsun, hazmedemiyorsun, istemiyorsun diyermezsin!!!!

PS: diğer topic kilitlenmiş. Foe'nun ölümüne çoook üzüldüm türkiyenin elenmesinden çok daha fazla açıkçası allah rahmet eylesin
Mesaj tarihi:
1. yarı kım ıyıdıkı?
Yanlız 2. yarı fatıh bence muhtesemdı.
2. yarı genelde herkes ıyıdı.Ibo cok kostu,bıseyler yapmak ıcın cok caba sarfettı.Okan mıllı takımda oynayacak bır adam degıl.Ergun cok top kaybedıyor.Yıldırayda bır kere calım yapmadan pas vermıyor.Kıl oluyorum adamın bu ozellıgıne.2. yarının en kotusu yıldıraydı.Bulent yıne cırkeftı :)[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mesaj tarihi:
Cirkefti ama iyiydi Bulent.GS'de milli takimda oynadigi gibi oynasa...[hline]tHe Original fi$h®

Mesaj tarihi:
abi tabi iyi değildi herkes belki haksızlık oldu sadece 3 isim koymak ama çoık göze battı yav 4 golde de aynbı şey defansın sağ tarafı bomboş :)

okan hakkında acaba küçük takımın büyük oyuncusu mu diye düşünüyordum milli takımındaki maçları öyle gösterdi bana ama daha görmek lazım tabi
  • Yeni Oluştur...