ValerJ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 wow da yeni patch cıktıysa nerden indirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sen kullanıcı adınla şifreni kendisi indirir zaten[signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 beyler benim update bi türlü başlamadı 1 saatir filan acık torrent daha 1 kb bile çekmeye başlamadı bilgisi olanvarmı bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 her pacth de olan seyler merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bu blizzard downloader işinden nefret edyiroum...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 1 gun once resmi sitede ye koysada dl a baslasak daha rahat olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu arada daha bende hala tık yok %0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: oradaburada, 13 Temmuz 2005 10:44 tarihinde demiş ki: bu arada daha bende hala tık yok %0. aynen 1 kb bilem çekmedi...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 nerf blizz![signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Dl Serverlarının Kapalı Olduğundan Olsa Gerek.[signature][hline]Shippy P.s=Helmle Cheste Laf Yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bendede download baslamadı bi türlü... düzeltselerde kassak.. :)[signature][hline]Altug - lvl 42 Gnome mage - The Maelstrom Brootherhood Of Alliance[gm] _____________________________ Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-6L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 20 mb lık bi pacth i indirmek icin uyrastıgımız zamana bak daha % 0 ben bu sure icersinde 1 gb indirir dim cok ugrastırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Baglantınız iyiyse ve zamanınız varsa fileplanet dan indirmeye başlayın derim[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Temmuz 2005 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Başka bi link bulsakta ordan download etsek[signature][hline]Altug - lvl 50 Gnome mage - The Maelstrom Brootherhood Of Alliance[gm] _____________________________ Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-6L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Temmuz 2005 11:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Fileplanet için ücetli üyelik gerekiyor sanırım... ben basic üye oldum ama çekemedim...[signature][hline]Altug - lvl 50 Gnome mage - The Maelstrom Brootherhood Of Alliance[gm] _____________________________ Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-6L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 fileplanette henüz 1.6 eu yokki? ordaki patch us.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 1.6 EU patch varmıki fileplanetde, ben göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Eternal, 13 Temmuz 2005 11:02 tarihinde demiş ki: Baglantınız iyiyse ve zamanınız varsa fileplanet dan indirmeye başlayın derim 1.6.0 Gb versiyonu çıkmamış ki orada daha[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yanlız herkes aynı mesajı atmış zuzuz[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Vicious geçen patch i sen koymuştun bekliorus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 wow-europe.com a girebilen war mi? sitede down kotu patladi blizz galiba :l[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Beyler hadi benden size bi kolaylik ... Worldofwarcraft klasörü icindeki realmlist.wtf deki eu.logon.worldofwarcraft.com önce us.logon.worldofwarcraft.com 'ye cevirin... sonra burdan 1.6 us patchini cekin patch i yapin ... http://www.students.itu.edu.tr/~kucukti/wow-1.5.1.4449-to-1.6.0-enus-patch.exe oldukça hızlı cekmeniz lazim cok hizli baglanisi var cunku :) patchi yaptiktan sonra ralmlist.wtf dei o satiri tekrar eu ya cevirin patchiniz tamamdir ama sanirim su an serverlar down ben giremiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: SeLDoM, 13 Temmuz 2005 11:11 tarihinde demiş ki: Vicious geçen patch i sen koymuştun bekliorus kim ne zaman ha öylemiydi.... (gaz yapıp link bulmak için kastırır)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu adamlar 2 saat erken girdiler tamire forumlarda 11 paris yani bizde saat 12 de açılacağı yazıyor bence saat 12 den sona downloader kendine gelicektir...[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Kucukti eminmisin sonra bişi olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar