EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bu oyunun yaması falan çıktımı bende 32mb tnt2 m64 var kare atlayarak oynamam normalmi? grafik ayarlarını minimuma nasıl indirebilirim daha fazla fps için ne yapabilirim?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 O kart arkadaşımdada vardı normal GTA3ü bile kaldıramıyordu doğru dürüst yani bence doğal bir olay :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 doğalda ben grafiklere pek önem vermem minimuma indirip oynayabilirim yani varsa öyle bi olay oyunun kendi ayarlarında yok sanırım ama fps yi arttırmak için farklı ayarlar falan vardır diye şeettim grafik kartının kendi ayarlarından falan varmı bi olay[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 o kartla yavaş oynaman normal. minimum'a indirmek için yapabileceğin şeyler şunlar: guru3d.com'a git - detonator 29.42 ya da 30.82 sürümünü indir - geforce tweak utility with help'i çek ve ayarları fast olarak ayarlat. hızlanabileceği kadar hızlanır büyük ihtimalle. kartına (ekran kartına) ve soğutmana güveniyorsan overclock yapabilirsin ama fazla birşey farketmez.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ben gta3 ü 640X480 de 8mb lık onboard ekran kartıyla çok az kasarak oynuyodum be. bu kart mı çalıştırmayacak????tabi 196 SDram vardı makinada.[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: LevieMaxilack, 27 June 2003 22:06 tarihinde demiş ki: ben gta3 ü 640X480 de 8mb lık onboard ekran kartıyla çok az kasarak oynuyodum be. bu kart mı çalıştırmayacak????tabi 196 SDram vardı makinada.[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam ciddi misin sen? dalga mı geçiyosun? anlayamadım.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bende 256 ram var şu tweaki deneyeyim bi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar