Joker Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 eskiden millet injection'ı kullanarak bi kaç script ve dll ile bi kaç exploit patlattılar diye büyük bi programın adı lekelenmişti, artık o açıklar kapatıldığına göre sanırım artık Injection'ın adı temiz deilmi?[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bazı fixlerini yapmayanlar icin değil[signature][hline]Nightwish Power go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 e zaten fixleri heryerde alenen dağıtılan bi server için eğer updatelerini yapmıyorsalar o serverın sahiplerinin sorumsuzluğudur, son updatelerle sanırım hiç bi açık bulunmamakta, windowsu yükleyip firewall updatelerini yapmayazsan virüs makinende cirrit atıyorsa bu windowsun deil kullanıcının sorumsuzlugudur..[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 zaten injectionın değil pg|de dll'sinin adı kirliydi, injection hala uoassist klonu, player helper tool bir nevi.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yok hala Injection'ı hile programı sanan örümcek beyinli arkadaşlar varda :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 heralde bu zamanın adamları Inj'i bilmiyorlardır eskilerde yeni programları kullandığı için unutmuşlardır :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toad51 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 beyler benim herşeyim tamam C:Programfiles/ultima online yapıp 2.0.3 e giriyorum kullanıcı adımı şifremi yazıyorum entere basıyorum oyundan atıyor.Sebebini bilen varsa bana söyliyebilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: toad51, 13 Temmuz 2005 17:46 tarihinde demiş ki: beyler benim herşeyim tamam C:Programfiles/ultima online yapıp 2.0.3 e giriyorum kullanıcı adımı şifremi yazıyorum entere basıyorum oyundan atıyor.Sebebini bilen varsa bana söyliyebilir mi??? ayıptır ya banlayın şunu her msj'a aynı şeyi yazmış... yardımda etmeyin...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Injection biter teot başlar teot biter başka şey başlar. Sphere serverda UO oynamak için artık çelikten sinirlere sahip olmamız gerekiyor. Bu demek değildir ki RunUO sphere'e koyar. Sphere kraldır. Ama malesef oynanabilecek durumda değildir. En iyisi benim gibi emekli olmak :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 valla artık ufak yapay zekalar yazmaya başladık, (çok ufak) onun için bence kişi başı tek char uygulaması glemesi gerekecek bunun çözümü için :) tabi bide tek char uygulamasının kontrolü var, o da ayrı bi sorun :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar