Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 böyle insanlarla pek ilişki kurmamak lazım.. anlamanın yolu yoktu belki ilk başta ama bu noktadan sonra bence sitemin allahını çek derim.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 uzun bir aradan sonra naber len gibi bir mesaj olmalıydı. "kontür var mı abicik" biraz ilginç gibi =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b]
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: vaniLLe, 06 Temmuz 2005 19:39 tarihinde demiş ki: Yani sirf , gicik oldugun bi olay yüzünden, kesin kullaniyo beni demek yanlis. mesela ben senin yerinde olsaydim ,buraya topic acana kadar, kizla yüzyüze konusurdum =) ya sorun şu ki şu an o istanbulda ben bursadayım said: arina, 06 Temmuz 2005 18:31 tarihinde demiş ki: yollamasaydın kntür yollamadım zaten, yok dedim[signature][hline]Aket Atum adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 e zaten o kadar yakındıysa ilişkiniz sorsaydın "niye aramadın beni, aradım açmadın pis şıllık!" gibisinden. ps: no offence :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 gece 12 ye yakın bi saatte oldu bunlar o an arayasım gelmedi açıkçası, sinirliydim ters bişey demekten korktum biraz da[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 O an aramadiysan... Simdide arayabilirsin.. Hâlâ gec degil ki... Ne dicegini merak etmiyomusun hic... Madem o kadar deger verdigin birisi , kücük bi olay icin anlamadan bilmeden ,kaybetmeyi göze almamalisin...[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own
crudgel_05 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Mave, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde demiş ki: Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz sanki sizde durum farklı!!![signature][hline]Nobody is perfect!!!
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bence pat diye karar vermenin anlamı yok önce gönder bakalım konturleri sonraki hareketlerini izle bakalım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: crudgel_05, 08 Temmuz 2005 13:42 tarihinde demiş ki: said: Mave, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde demiş ki: Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz sanki sizde durum farklı!!! Siz derken biz erkekLeri mi kastediyorsun ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 galiba.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 öyle öyle...[signature][hline]peace!
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya bence bi kullanma yok ortada yanlış anlamızsın..[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bencede.. Biraz daha iyimser yaklaşık, art niyet arama..[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 aket muhabbeti kes abi gecistir falan, kullandirtma kendini. kiz kasitli yaptiysa gayet iyi olur, agirligini koyarsin. yapmadiysa da, tafra iyidir : ) degerin artar : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue [Bu mesaj Penthesilea tarafından 08 Temmuz 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 saol zegnacik : ) özlemisim valla hehe[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 cevap at kontürüm yok kontörüm var atamam diye[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Mave, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde demiş ki: Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz + hiç bir kız melek değildir Bunu da unutmamak lazm...[signature][hline]Apeiron...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Penthesilea, 08 Temmuz 2005 17:35 tarihinde demiş ki: aket muhabbeti kes abi gecistir falan, kullandirtma kendini. kiz kasitli yaptiysa gayet iyi olur, agirligini koyarsin. yapmadiysa da, tafra iyidir : ) degerin artar : ) bugün arayıp konuştum, biraz sert oldu farkında olmadığını söyledi, özür diledi[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 emiyo seniiiiiiii izin vermeeee[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ah patiler ah tam iyi düşünmeye başlıyorum aklımı çeliyosunuz yine:)[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ya sonuçta aranızdaki muhabbetin kıvamını bilmiyoruz ki en iyi sen karar verirsin buraya sorman anlamsız
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 özür dilemiş hmm... biraz daha bekle bakalım abisini bi daha hatırlarsa (çıkar hariç) o zaman tekrar eskisi gibi olmayı deneyebilirsin fakat arayıp sormazsa sende boşver..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 herşey bitti artık abisi değil mişim *ibrahim tatlıses - ağlama*[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 10 Temmuz 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 neden ki?[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Lylide
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 erkek arkadaşını tercih etti ama bu tercihte benim niye tamaen silinmem gerek onu çözemedim[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Öne çıkan mesajlar