Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk defa kız arkadaşımla tatil geçirdim.

Xan

Öne çıkan mesajlar

5 gündür kız arkımla tatildeyim.5 gün boyunca aynı yatakta sarılarak uyuduk sabah kalkınca çok abuk alakasız pozisyonlarda uyandık.tatil yeri kumburgaz dandik bi yer olsada kız arkımla uyumak bile yetti bana..[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

Aa bana yakınsız gelin gezdirim sizi biraz ;) (sinanoba)
VE kumburgaz güzeldir ama. ama yerlisi pek iyi değil çok sap vardır oralarda.

Edit: liseden atıldığm son senemi orda okudum. ordan biliyorum.[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir
Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."

[Bu mesaj SteelBB tarafından 08 Temmuz 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kamiloba arkadaşlar ama birazdan gidiyorum malesef.keşke biraz daha erkenden yazsaydım.pati arkadaşlarla gezmek isterrdim.bidaki seneye artık.tüm kumburgazlı arkadaşlara ii eglenceler...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

ohaa steel :p bende beylikdüzündeyim :)

(ben, trgdy, bodrack, uçanadam (o buraya trgdy nin yanina geliyor :)) villians hepimiz beylikdüzü euhehu :)) ya nese konuyu dagittim senin için çok güzel bisi olmali bende yapmistim bi kez uyandigimda yanimdaki kizin dünkü kiz olmamasi disinda...[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ...
[i][b]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xan, 08 Temmuz 2005 13:08 tarihinde demiş ki:
5 gün boyunca aynı yatakta sarılarak uyuduk sabah kalkınca çok abuk alakasız pozisyonlarda uyandık.

Ateş+Barut=Booooom diyorsun yani!!![signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 08 Temmuz 2005 13:13 tarihinde demiş ki:
ohaa steel :p bende beylikdüzündeyim :)

(ben, trgdy, bodrack, uçanadam (o buraya trgdy nin yanina geliyor :)) villians hepimiz beylikdüzü euhehu :)) ya nese konuyu dagittim senin için çok güzel bisi olmali bende yapmistim bi kez uyandigimda yanimdaki kizin dünkü kiz olmamasi disinda...

Biraz daha kassak aymı apartman falan çıkcaz:-):-)

Bu arada benim en büyük hayllerimden birini gerçekleştirmişsin;)[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir
Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."

Sosyal ağlarda paylaş

abi o yorucu bir geceden sonra kadinlarin uyandiktan sonra yuzlerinin burundugu acaip bir sekil var bir ruh hali cok seker oluyor sana onun için onemli oldugunu gosteriyor. İşte o yuz ifadesine hastayim...

Bu arada eminim cok mutlu 5 gun gecirmissindir. Devamini dilerim..[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Sosyal ağlarda paylaş

tam olarak nasıl bir duygu sevdiğin bir kızla sarılmak uyumak yada tenine dokunmak ne bileyim sabah kalkıp suratını görmek pffff hiçbir zaman bilemyeceğim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

Kendini ilme, bilime adamak yerine, sosyal hayatını zenginleştirmeyi es geçmezsen kısa zamanda öğrenirsin;).

Açık konuşayım mı, ben sabah suratına bakmam:-P.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xan, 08 Temmuz 2005 13:08 tarihinde demiş ki:
5 gün boyunca aynı yatakta sarılarak uyuduk sabah kalkınca çok abuk alakasız pozisyonlarda uyandık

ahaha içiniz fesatmış :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 12 Temmuz 2005 14:53 tarihinde demiş ki:
Kendini ilme, bilime adamak yerine, sosyal hayatını zenginleştirmeyi es geçmezsen kısa zamanda öğrenirsin;).

Açık konuşayım mı, ben sabah suratına bakmam:-P.

hiçbir zaman bilemeyeceğim bilmek de istemiorum boşver ya banane dünya kız arkadaşımızla yatakta sarılıp yatınca kurtulmuo :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

mnauhauahua sabah kalkınca direk benim suratımı görsen 3-4 ay Şoka girersin doktorlar bile şaşırır buna bu kadar şoka sokacak ne görmüş bu derler :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

1- tatile gidemedim bu sene
2- bu sene kız arkadasım yok
3- en son bi kıza sarılıp uyumamdın uzeridnen 1 sene gecti sanırım
4- kumburgaz neresi onu bile bilmiyorum

genel olarak negatif bir post oldu
mumkunse sırada arkadası tartaklamam war
ulan kızı buıraktım
tatil istiyom ben be
deniz gunes ve kumlar istiyorum[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

Birden anılarım canlandı lan, ben kız arkadaşımla mayısın 10 'nundan 21'ine kadar tatil yapmıştım antalya'da. Güzeldi tabi. Neyse.

Mutluluklar dilerim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...