Xan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 5 gündür kız arkımla tatildeyim.5 gün boyunca aynı yatakta sarılarak uyuduk sabah kalkınca çok abuk alakasız pozisyonlarda uyandık.tatil yeri kumburgaz dandik bi yer olsada kız arkımla uyumak bile yetti bana..[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan!
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kumburgazz hmm neresi bende orda oturuyorum da :P[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b]
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Aa bana yakınsız gelin gezdirim sizi biraz ;) (sinanoba) VE kumburgaz güzeldir ama. ama yerlisi pek iyi değil çok sap vardır oralarda. Edit: liseden atıldığm son senemi orda okudum. ordan biliyorum.[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." [Bu mesaj SteelBB tarafından 08 Temmuz 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 kamiloba arkadaşlar ama birazdan gidiyorum malesef.keşke biraz daha erkenden yazsaydım.pati arkadaşlarla gezmek isterrdim.bidaki seneye artık.tüm kumburgazlı arkadaşlara ii eglenceler...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan!
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ohaa steel :p bende beylikdüzündeyim :) (ben, trgdy, bodrack, uçanadam (o buraya trgdy nin yanina geliyor :)) villians hepimiz beylikdüzü euhehu :)) ya nese konuyu dagittim senin için çok güzel bisi olmali bende yapmistim bi kez uyandigimda yanimdaki kizin dünkü kiz olmamasi disinda...[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b]
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 sevdiğin hep beraber olacağın kız arkadaşın ile geçirebileceğin en güzel günlerdi herhalde ne kadar güzel. umarım bu beraberlik bozulmaz[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Xan, 08 Temmuz 2005 13:08 tarihinde demiş ki: 5 gün boyunca aynı yatakta sarılarak uyuduk sabah kalkınca çok abuk alakasız pozisyonlarda uyandık. Ateş+Barut=Booooom diyorsun yani!!![signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: BeIlow, 08 Temmuz 2005 13:13 tarihinde demiş ki: ohaa steel :p bende beylikdüzündeyim :) (ben, trgdy, bodrack, uçanadam (o buraya trgdy nin yanina geliyor :)) villians hepimiz beylikdüzü euhehu :)) ya nese konuyu dagittim senin için çok güzel bisi olmali bende yapmistim bi kez uyandigimda yanimdaki kizin dünkü kiz olmamasi disinda... Biraz daha kassak aymı apartman falan çıkcaz:-):-) Bu arada benim en büyük hayllerimden birini gerçekleştirmişsin;)[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."
crudgel_05 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya sevindim senin adına ama deşme şimdi insanın yarasını yaa tam unuttuk derken...ben o hayali gerçekleştirdim ve mazide kaldı umarım sizinki ilerde beraber hatırlayacağınız anılardan olur[signature][hline]Nobody is perfect!!!
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bizde bole şans nerde..[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 edit bellow:bende beylikduzundeym :lol:[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!!
Head Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bunları herkesin yaşaması lazım illaki. hani sonradan acısı büyük olur belki , allah vermesin , ama mutlaka yaşanmalı.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: hellspe, 08 Temmuz 2005 14:25 tarihinde demiş ki: edit bellow:bende beylikduzundeym :lol: biliyom bilerek yazmadim haha :D[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b]
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 abi o yorucu bir geceden sonra kadinlarin uyandiktan sonra yuzlerinin burundugu acaip bir sekil var bir ruh hali cok seker oluyor sana onun için onemli oldugunu gosteriyor. İşte o yuz ifadesine hastayim... Bu arada eminim cok mutlu 5 gun gecirmissindir. Devamini dilerim..[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 tam olarak nasıl bir duygu sevdiğin bir kızla sarılmak uyumak yada tenine dokunmak ne bileyim sabah kalkıp suratını görmek pffff hiçbir zaman bilemyeceğim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Kendini ilme, bilime adamak yerine, sosyal hayatını zenginleştirmeyi es geçmezsen kısa zamanda öğrenirsin;). Açık konuşayım mı, ben sabah suratına bakmam:-P.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Xan, 08 Temmuz 2005 13:08 tarihinde demiş ki: 5 gün boyunca aynı yatakta sarılarak uyuduk sabah kalkınca çok abuk alakasız pozisyonlarda uyandık ahaha içiniz fesatmış :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Keyzar, 12 Temmuz 2005 14:53 tarihinde demiş ki: Kendini ilme, bilime adamak yerine, sosyal hayatını zenginleştirmeyi es geçmezsen kısa zamanda öğrenirsin;). Açık konuşayım mı, ben sabah suratına bakmam:-P. hiçbir zaman bilemeyeceğim bilmek de istemiorum boşver ya banane dünya kız arkadaşımızla yatakta sarılıp yatınca kurtulmuo :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 mnauhauahua sabah kalkınca direk benim suratımı görsen 3-4 ay Şoka girersin doktorlar bile şaşırır buna bu kadar şoka sokacak ne görmüş bu derler :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 1- tatile gidemedim bu sene 2- bu sene kız arkadasım yok 3- en son bi kıza sarılıp uyumamdın uzeridnen 1 sene gecti sanırım 4- kumburgaz neresi onu bile bilmiyorum genel olarak negatif bir post oldu mumkunse sırada arkadası tartaklamam war ulan kızı buıraktım tatil istiyom ben be deniz gunes ve kumlar istiyorum[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Birden anılarım canlandı lan, ben kız arkadaşımla mayısın 10 'nundan 21'ine kadar tatil yapmıştım antalya'da. Güzeldi tabi. Neyse. Mutluluklar dilerim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ben de Bone'a alabildiğine katılıyorum :-)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: pipo_14, 08 Temmuz 2005 14:22 tarihinde demiş ki: bizde bole şans nerde.. zamanla hepsi olur paticim. Biraz azim..ve sabır[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Öne çıkan mesajlar