Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk defa kız arkadaşımla tatil geçirdim.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5 gündür kız arkımla tatildeyim.5 gün boyunca aynı yatakta sarılarak uyuduk sabah kalkınca çok abuk alakasız pozisyonlarda uyandık.tatil yeri kumburgaz dandik bi yer olsada kız arkımla uyumak bile yetti bana..[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Mesaj tarihi:
Aa bana yakınsız gelin gezdirim sizi biraz ;) (sinanoba)
VE kumburgaz güzeldir ama. ama yerlisi pek iyi değil çok sap vardır oralarda.

Edit: liseden atıldığm son senemi orda okudum. ordan biliyorum.[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir
Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."

[Bu mesaj SteelBB tarafından 08 Temmuz 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kamiloba arkadaşlar ama birazdan gidiyorum malesef.keşke biraz daha erkenden yazsaydım.pati arkadaşlarla gezmek isterrdim.bidaki seneye artık.tüm kumburgazlı arkadaşlara ii eglenceler...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Mesaj tarihi:
ohaa steel :p bende beylikdüzündeyim :)

(ben, trgdy, bodrack, uçanadam (o buraya trgdy nin yanina geliyor :)) villians hepimiz beylikdüzü euhehu :)) ya nese konuyu dagittim senin için çok güzel bisi olmali bende yapmistim bi kez uyandigimda yanimdaki kizin dünkü kiz olmamasi disinda...[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ...
[i][b]

Mesaj tarihi:
sevdiğin hep beraber olacağın kız arkadaşın ile geçirebileceğin en güzel günlerdi herhalde ne kadar güzel.
umarım bu beraberlik bozulmaz[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
said:
Xan, 08 Temmuz 2005 13:08 tarihinde demiş ki:
5 gün boyunca aynı yatakta sarılarak uyuduk sabah kalkınca çok abuk alakasız pozisyonlarda uyandık.

Ateş+Barut=Booooom diyorsun yani!!![signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 08 Temmuz 2005 13:13 tarihinde demiş ki:
ohaa steel :p bende beylikdüzündeyim :)

(ben, trgdy, bodrack, uçanadam (o buraya trgdy nin yanina geliyor :)) villians hepimiz beylikdüzü euhehu :)) ya nese konuyu dagittim senin için çok güzel bisi olmali bende yapmistim bi kez uyandigimda yanimdaki kizin dünkü kiz olmamasi disinda...

Biraz daha kassak aymı apartman falan çıkcaz:-):-)

Bu arada benim en büyük hayllerimden birini gerçekleştirmişsin;)[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir
Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."

Mesaj tarihi:
ya sevindim senin adına ama deşme şimdi insanın yarasını yaa tam unuttuk derken...ben o hayali gerçekleştirdim ve mazide kaldı umarım sizinki ilerde beraber hatırlayacağınız anılardan olur[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Mesaj tarihi:
bunları herkesin yaşaması lazım illaki.

hani sonradan acısı büyük olur belki , allah vermesin , ama mutlaka yaşanmalı.[signature][hline]valandil ownz j0o!
oportunist post yazarı.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Mesaj tarihi:
said:
hellspe, 08 Temmuz 2005 14:25 tarihinde demiş ki:
edit bellow:bende beylikduzundeym :lol:

biliyom bilerek yazmadim haha :D[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ...
[i][b]

Mesaj tarihi:
abi o yorucu bir geceden sonra kadinlarin uyandiktan sonra yuzlerinin burundugu acaip bir sekil var bir ruh hali cok seker oluyor sana onun için onemli oldugunu gosteriyor. İşte o yuz ifadesine hastayim...

Bu arada eminim cok mutlu 5 gun gecirmissindir. Devamini dilerim..[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Mesaj tarihi:
tam olarak nasıl bir duygu sevdiğin bir kızla sarılmak uyumak yada tenine dokunmak ne bileyim sabah kalkıp suratını görmek pffff hiçbir zaman bilemyeceğim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Mesaj tarihi:
Kendini ilme, bilime adamak yerine, sosyal hayatını zenginleştirmeyi es geçmezsen kısa zamanda öğrenirsin;).

Açık konuşayım mı, ben sabah suratına bakmam:-P.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
said:
Xan, 08 Temmuz 2005 13:08 tarihinde demiş ki:
5 gün boyunca aynı yatakta sarılarak uyuduk sabah kalkınca çok abuk alakasız pozisyonlarda uyandık

ahaha içiniz fesatmış :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Mesaj tarihi:
said:
Keyzar, 12 Temmuz 2005 14:53 tarihinde demiş ki:
Kendini ilme, bilime adamak yerine, sosyal hayatını zenginleştirmeyi es geçmezsen kısa zamanda öğrenirsin;).

Açık konuşayım mı, ben sabah suratına bakmam:-P.

hiçbir zaman bilemeyeceğim bilmek de istemiorum boşver ya banane dünya kız arkadaşımızla yatakta sarılıp yatınca kurtulmuo :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Mesaj tarihi:
mnauhauahua sabah kalkınca direk benim suratımı görsen 3-4 ay Şoka girersin doktorlar bile şaşırır buna bu kadar şoka sokacak ne görmüş bu derler :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Mesaj tarihi:
1- tatile gidemedim bu sene
2- bu sene kız arkadasım yok
3- en son bi kıza sarılıp uyumamdın uzeridnen 1 sene gecti sanırım
4- kumburgaz neresi onu bile bilmiyorum

genel olarak negatif bir post oldu
mumkunse sırada arkadası tartaklamam war
ulan kızı buıraktım
tatil istiyom ben be
deniz gunes ve kumlar istiyorum[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Mesaj tarihi:
Birden anılarım canlandı lan, ben kız arkadaşımla mayısın 10 'nundan 21'ine kadar tatil yapmıştım antalya'da. Güzeldi tabi. Neyse.

Mutluluklar dilerim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
said:
pipo_14, 08 Temmuz 2005 14:22 tarihinde demiş ki:
bizde bole şans nerde..

zamanla hepsi olur paticim. Biraz azim..ve sabır[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
  • Yeni Oluştur...