zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hayatımın oyuncusu. niye biraz daha erken doğmamışım dememe neden olan tek futbolcu. attığı her golde titrediğim, top sürüşüne hasta olduğum inanılmaz forvet. bir hücum oyuncusunun olması gerektiği kişi. topa hükmeden, rakibini rahatça safdışı bırakan süperstar. sscb'ye attığı golle bir kuşağı kendinden geçiren, futbolu sevdiren yüce hollandalı. şimdiki forvetlere bakınca hepsini topla kazana at bi van basten etmez dedim kendi kendime. formasını aldığım tek futbolcudur, ne olurdu erkenden sakatlanmasaydın...[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu adamın bir sürü golü vardı böyle 25-30 metreden çat çut gömüyordu...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Marco Van Basten dünyanın gelmiş geçmiş en önemli golcüsü (striker) dür bence.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 cok guzel golmu$.adını duymu$tum da hıc ızlememı$tım van basten ı.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 böyle çok kabiliyetli adamlar genelde şanssız olur zaten.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 raket gibi ayağı var adamın.afffetmiyo 1 bosluk gördü mü mesafe fark etmıyo anlakı gol :)[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 güzel gol[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 şu rapidden daha bir dosya indirmeyi başaramadım yaw alalal aborted aborted[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar