Joker Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 evet beyler teknoloji üssü haline geliyoruz sanırım :) 2006 da piyasadaymış... Kynk: Hürriyet Gazetesi[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 teknoloji ussu haline gelmemize daha var.. Ozellikle Hindistan gibi bir teknoloji devi varken... Ama helal olsun tebrik ediyorum bu projede gorev alan herkesi[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ne i$imize yarar günlük hayatta bu hidrojen pilleri?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hidrojen'i duymuştum haberde galiba daha az zararlıymış bu ozon tabakasına falan bide daha uzun ömürlü falan heralde[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Dorsia, 14 Temmuz 2005 00:40 tarihinde demiş ki: Ozellikle Hindistan gibi bir teknoloji devi varken... Hindistan teknoloji devinden çok fason iş yapan bir yer gibi geliyor bana.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 14 Temmuz 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ayrıntı isterik! link isterik! :D[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 mevcut çinko pilinden şuanki petrolün yerini alıcak http://www.hidrojenforumu.com/html/ortaframe.htm[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Zorlu Grubu, etkinlik kapsamında Vestel Savunma Sanayii ve Zorlu Enerji tarafından yüksek teknoloji kullanılarak geliştirilen ve "Hidrojen Pili" gibi hidrojen enerjisini günlük hayatta kullanılmasına yönelik teknoloji ve ürünleri Türk ve dünya kamuoyu ile paylaşacak.... "Ordumuz da diğer müşterilerimiz gibi başımızın tacı. Onların ihtiyacını daha iyi anlamak, bu ihtiyaçlara hem daha az maliyetli, hem teknolojik olarak ayrıcalıklı, hem de tam zamanında-tam çözümler sunmak, bu çözümlerin dünya çapında rekabetçi olmasını garantilemek istiyoruz. Dünyada pazar payı sahibi olmasını sağlamayı esas aldığımız ortak çalışmaları ordumuzla el ele yapacağız." Devamı...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Vestelse yapar. 1 numaralar bu piyasada.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kalem pil boyunda yapsında kullanabilelim bari.duracell deli pahalı[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 avatajları nedir :P[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ne işimize yarıcak petrol kaynaklarının bitmesine 30 yıl gibi bi süre biçmişler o nedenle alternatif haberlerde izledim bugun istanbulda fuar varmış bugun orda göstermişler araba pil yani enerji gereken yerlerde kullanılıyor örneklerini gösterdiler tvde doğalgaz yada bor kullanarak bişiler yapıyorlarmış hem zararsızmışta aşağı yukarı 2010 gibi bi çoğu yerde görcekmişiz hatta iett 2010dan önce hidrojenli otobüsleri seferlere sokcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: slayer__, 14 Temmuz 2005 01:11 tarihinde demiş ki: ne işimize yarıcak petrol kaynaklarının bitmesine 30 yıl gibi bi süre biçmişler o nedenle alternatif haberlerde izledim bugun istanbulda fuar varmış bugun orda göstermişler araba pil yani enerji gereken yerlerde kullanılıyor örneklerini gösterdiler tvde doğalgaz yada bor kullanarak bişiler yapıyorlarmış hem zararsızmışta aşağı yukarı 2010 gibi bi çoğu yerde görcekmişiz hatta iett 2010dan önce hidrojenli otobüsleri seferlere sokcakmış iett haberine +1 bende duydum :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 abi biraz mantıklı hayvan gibi dünyayı tüketiyoruz sadece türkiyede motorlu araç ne kadar ve enerji üretimi için cart için curt için türkiyede bile ne kadar çok petrol kullanılıyor mesela başka bi örnek demir çelik olayı belgesel izliylorum anasını satiyim bir gemi 52345653 ton bir köprü 53425236 ton bi kule bilmem ne kadar düşününce dünyanın dengesine ediyoruz sınırsız gibi her yere kullanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Adamlar çok kasıyor valla helal olsun.[signature][hline] "Her Şey Vatan İçin!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 valla aştı son zamanlarda vestel. tebrik edelim bari. :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 iyi iş çıkartmışlar[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Tebrik ederim Vestel'i budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: BOccOB, 14 Temmuz 2005 01:16 tarihinde demiş ki: haha 30 yılı bi 4 5 le çarp o milleti dizgine getirmek için üsttekilerin sıktığı bişey... suya da bitecek diyolar ona bakılırsa... ama musluğu açıyorum 1 saat akıyo ama bitmiyooo :P şaka bi yana yani insanlar biraz daha tutumlu olsun diye büyütüyorlar olayları. insanlar viper gibi gas-guzzler arabalar almasın azıcık ekonomik kullansın yakıtı diye.. Pek öyle değil. Rockefeller, 10 sene sonra petrolle işimiz bitecek dedikten, 1 yıl sonra Amerika Irak'a girdi. Amerika Petrol'den kazanabileceği maksimum parayı kazanmaya çalışıyor, savaştanda kar çıkartıyor. Kara para sorununu'da Afganistan ile çözmeye çalıştı, bir nebze düzeldi, Iran'ada girerse düzelecek diyebiliriz. Adamların borsasında çok fazla kontrol dışı para var, sizde Amerika olsanız sizde aynı şeyi yapardınız, adamların ömrü bitmek üzere.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bir yerden başlamış vestel olaya[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 neymis ne degilmis bir bakayim dedim tv lerden . cok buyuk bir olay bu bence . sadece pil yapmamis konuyla ilgili teknolojiyi baya ilerletmis pek cok patent almislar . sadece satip ulkeye para kazandirmakla kalmayacak bu teknoloji ayni zamanda cok buyuk tasarrufta saglayacak ulkeye . binalara sadece dogalgaz hatti cekecekler elektrik ve suyu bu teknolojinin ev versiyonu saglayacak . ustelik 2006 yili sonunda 2000$ maliyetle teknoloji kullanima sunulacak . 2023 yilinda otomotivcilerde 20 milyar dolarlik ihracat öngörmusler . bunlari gordum ya 2025 uzayada cikariz .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Madcat, 14 Temmuz 2005 01:07 tarihinde demiş ki: avatajları nedir :P Bir laptop'u iki gün hiç durmadan çalıştırabiliyormuş. Şu anda ortalama sürenin 4,5 - 5 saat olduğu düşünülürse korkunç bir rakam!! Yürü be Vestel.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 mobil alanda sonsuz fayda . bu da benden bedeva slogan olsun vestele :D bir laptop 3 gun sureyle surekli calisabilecek . bitince bataryayi cikaracaksin . su ufak sigara filtreleri kadar bir hucreyi takacaksin basitce hooop 3 gun daha . ustelik taktigin bu hucreleri daha sonra tekrar doldurabiliyorsun .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 aslında durmamak lazım bi yerlerin ar-ge sine girmek lazım bizde bişeyler yapalım burda boş boş milletın yaptığını konuşuyoruz :I Zenginin Teknolojisi Züğürtün Çenesini Yorarmış... Hadi bizde zengin olalım :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 tebrik ettim. her eve lazım.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar