Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MUD Party (Cumartesi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cumartesi günü saat 19:00 da irc.doruk.net.tr #MUD odasında MUD party düzenlenecektir![hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss!
May the Force be with you!
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
said:
sldsnake, 26 May 2003 17:30 tarihinde demiş ki:
Cumartesi günü saat 19:00 da irc.doruk.net.tr #MUD odasında MUD party düzenlenecektir![hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss!

ben gelcem[hline]Camelot Knight
Avalon
Mesaj tarihi:
www.whatisthemudriks.com a bak :P..
şaka bi yana mud bildiğin text adventureların atası olup ultimada sadece solda ıkan yazıların olduğunu düşün..
sınırsız roleplay kapsamın var yani.. emote yerlere kadar eğilir yazarsın.. şöyle gözükür..
"LethE Yerlere kadar eğiliyor.."
eğer bi dneemk istersen www.kayıpefsaneler.com
türkçe mud..[hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC
Mesaj tarihi:
Bu Cumartesi yine bir Party olacak![hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss!
Mesaj tarihi:
ircde ne mudu ben onu anlamadim? ircde frp oynuyosaniz tamam, ircde once bi toplanip sonra toplu olarak bi muda login ediyosaniz o da tamam, ama mud ircnin icinde olmaz ki?[hline]wastiee
Mesaj tarihi:
said:
wastiee, 10 June 2003 18:44 tarihinde demiş ki:
ircde ne mudu ben onu anlamadim? ircde frp oynuyosaniz tamam, ircde once bi toplanip sonra toplu olarak bi muda login ediyosaniz o da tamam, ama mud ircnin icinde olmaz ki?[hline]wastiee

yaff FRP diyebilirsin! Server yarine Canlo gerçek DM oluyu tabii birde Zar botu tmm işte[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss!
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oyun saatleri 19:00-20:00 arasına alındı[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss!
  • Yeni Oluştur...