sldsnake Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Cumartesi günü saat 19:00 da irc.doruk.net.tr #MUD odasında MUD party düzenlenecektir![hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: sldsnake, 26 May 2003 17:30 tarihinde demiş ki: Cumartesi günü saat 19:00 da irc.doruk.net.tr #MUD odasında MUD party düzenlenecektir![hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ben gelcem[hline]Camelot Knight Avalon
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 irc dew mud nası olacak yahu?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 alın size çılğın bir soru bu mud neyin nesi yeni bir oyun sisitemi falanmı ?
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 www.whatisthemudriks.com a bak :P.. şaka bi yana mud bildiğin text adventureların atası olup ultimada sadece solda ıkan yazıların olduğunu düşün.. sınırsız roleplay kapsamın var yani.. emote yerlere kadar eğilir yazarsın.. şöyle gözükür.. "LethE Yerlere kadar eğiliyor.." eğer bi dneemk istersen www.kayıpefsaneler.com türkçe mud..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
sldsnake Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Bu Cumartesi yine bir Party olacak![hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
sldsnake Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bu Cumartesi yine var!!![hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ircde ne mudu ben onu anlamadim? ircde frp oynuyosaniz tamam, ircde once bi toplanip sonra toplu olarak bi muda login ediyosaniz o da tamam, ama mud ircnin icinde olmaz ki?[hline]wastiee
sldsnake Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: wastiee, 10 June 2003 18:44 tarihinde demiş ki: ircde ne mudu ben onu anlamadim? ircde frp oynuyosaniz tamam, ircde once bi toplanip sonra toplu olarak bi muda login ediyosaniz o da tamam, ama mud ircnin icinde olmaz ki?[hline]wastiee yaff FRP diyebilirsin! Server yarine Canlo gerçek DM oluyu tabii birde Zar botu tmm işte[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
LethE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 gelicem bu cmrtesi.. aresi fln kesin dimi[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
sldsnake Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 kesin Kesin[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 irc frp diyin o zaman yaf; MUDlara laf etmeyelim :) irc-frp 'ye MUD denmesini MUDlara hakaret olarak algiliyanlar var *!kendini gosterir*, lutfen yani, hehe :)[hline]wastiee
sldsnake Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 oyun saatleri 19:00-20:00 arasına alındı[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
LethE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 valla Şöyle bilgili biri bize bikaç area kodlasa bide DM/CHR tarzı bi giriş sağlasa ne kadar da güzel olurdu değilmi? *! Masumca Wastie Bakar* Hem Mud da Frp deriz artık :)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
weroqsheth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Cumartesi orada olacam[hline]Raneth Jixy
Öne çıkan mesajlar