Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

End Of Life:Herkese bye...

carpediem_zx

Öne çıkan mesajlar

Buraya içini döken birisi hala içinde bir umut taşıyor demektir ve yardım eli uzanır(en azından yapıcı yorumlar ile) diye bu konuyu açmıştır. Bu olumlu baktığım tarafı...

Buraya içini döken birisi, ki intihar etmeyi kafasına koymuşsa gerçekten, ölümüm ses getirsin, bana acısınlar, benimle ilgilensinler, reklam olayım amacından başka birşey güdemez. Bu da olumsuz baktığım tarafı...

Sadede gelirsek... Yazdıkları için 20 dakika en az harcamıştır bu şahıs ve yazdıklarından çıkardığım şey ise aklı başı yerinde olduğu, klinik bir vaka olmadığı, hepimizin yaşadığı ailevi sorunların belki biraz daha fazlasına sahip olduğudur. Ayrıca mesajının sonuna "ben intiharı aklıma koydum, beni kimse kararımdan vazgeçiremez, çenenizi boşuna yormayın" gibisinden bir ibare de koyuyorsa, sadece duygu sömürüsüyapmaktadır.

Buyur kardeşim apartman çatıları, köprüler, kesici, delici her türlü alet senin emrinde... Sana verilmiş olan herşeyden kıymetli olan bu can, gözünde artık bu kadar kıymetsizse zaten sen yaşamayı da hakketmiyorsun demektir. İnsanlık kavramı, insanlık dışı bir karar vermiş birisi için geçerli olabilecek en son şeydir...

Duygusallıktan sıyrılın gerçeklerini görün.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

23 yaşındayım.Thy'de kabin amiriyim.3 milyar net maaş alıyorum.Ama babam hayla 2 saatden fazla bilgisayar oynadığımı görünce bağırıp çağırmaya başlıyor.Cep telefonu taşıma zarar veriyor diyor.Bilgisayarı odamdan salona taşıttı elektirik var diye zarar veriyomuş manyetik alan.Evde kapı kapatmak yasak deprem olurda içerde kalırız diye.Deprem olursa camdan atlamak için giriş katından ev aldırdı aynı binada bana.Evde oldugum zamanlarda gece 9dan sonra eve gelince geç geldim diye tatsızlık çıkıyor.Jöle sürdürmüyor kel kalıcakmışım.Dax sürüyorum gizlice.Gizlice bilgisayar oynuyorum.Benim durumumda pek iç açıcı değil panik atak falan olucam bigün yatırıcam yere[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian
Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp
Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Adam bu topic i ilk açtığı günde okuren msjları adam tamamen kararlı işkence etseler bile geri dönmicek bi ruh haline sahipti. Ama artık bu intihar replikleri bu kadar sıkıntısı olan insanlarıda sıkıyor. buraya şow yapmaya değil çözüm armaya gelsin yol göstereni çok olur. okuyun postları görüceksiniz zaten.

Ben kesinlikel intihar edicem ne yaparsanız yapın. Böyle bir msj vermiş arkadaş zaten. umarım böyle birşey yoktur ki ben inanmıyorum zaten.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Sosyal ağlarda paylaş

Bir defa bence gerçekten intihar edecek olan ''End Of Life:Herkese Byee'' diye başlık açmaz..Yani ben olsam daha ciddi bişey açardım bilmiyom ama..[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!!

Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss..
Sosyal ağlarda paylaş

Gebermedim hala burdayım:)

Ama bunu haftalarca düşündüm,vazgeçmemde belkide en önemli şey 78 yaşında en fazla 1 sene ömrü kalmış birisini 2 gün önce görmem oldu,kendisi alkolik,aklı arada bi gidip gelen,3 kere evlenmiş,evlendiği 2 kadın ölmüş,sonuncuda dayanamayıp kaçmış ne çoçukları ne kardeşleri ne de hiçbi yakını tarafından sevilmeyen birisi perişan halde,kapıcnın karısı yemek falan getiriyomuş o halde sürdürüyo yaşamını,ama öleceğini anlamış olcakki mezarını şimdiden almış:),kendisi büyükbabam olur aynı zamanda,böyle rezil bi insan 78 yıl yaşamış halada yaşamaya devam ediyo ben 20 yaşında niye öleyimki dedim kendi kendime...

[Bu mesaj carpediem_zx tarafından 13 Temmuz 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

odun ya milletin psikolojisiyle oynadı resmen gidip hakkaten intahar etsende kimsenin tınlyacagını sanmıyorum bundan sonra..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 13 Temmuz 2005 01:47 tarihinde demiş ki:
adam fake di fake kalacak sizde adamın ekmegine yag suruosunuz ...

fake deildi adamla uzun sohbet etmişliğim var[signature][hline] harvester
Like a thief in the night,
The wind blows so light.
It wars with my tears,
That won't dry for many years.
lylidn...
Sosyal ağlarda paylaş

kilitleyin artık şu topiği,

herşeyi açık açık söledim,milleti kandırma gibi bi niyetim olsa bu kadar uzatmazdım,şimdiye kadar hayatı yaşamı hiç takmadım ölmekle yaşamak arasında çok bi fark yoktu benim için anlık zevkler sonra tekrar depresyon hayatım hep bundan ibaretti ama artık niye yaşamam gerektiğini biliyorum,topici açmamaın nedeni o anki ruh halimdi mutlaka bi şekilde içimdekileri boşaltmam gerekkiyodu ya avazım çıktığı kadar bağıracaktım ya evde ne var ne yok kıracaktım yada senelerdir uğradığım paticik forumlarına böyle bi topic açacaktım,evet dikkat çekmek istedim çünkü benim gibi durumda olanlarla konuşmak,fikirlerini öğrenmek işstedim , benim için intihar etmek zor bişe değil,çünkü öldükten sonra tekrar hayata geleceğimize inanıyorum,şov falanda yapmıyorum,tek üzüldüğüm şimdiye kadar hiç bukadar büyük bi sıkıntı görmemiş insanların buraya gelip anlattıklarıma şaşırıp,fake lan bu ohoo hadi hocam git artık sen vs gibi sözler sölemesi oldu,hala milleti kandırdığımı düşünenler varsa bişey demiyorum,bu mesajımda bu nickle attığım son msjdır,post kasmaya devam edin buyrun...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya dostum, son derece yoruma açık bir konu açmışsın ve insanlar iyi ya da kötü yorumlarını belirtmiş(fake diyenler de şüphelenmekte haklılar), sen hala gidip bu konu başlığı altında mesaj atanları "post" kasmakla itham ediyorsun.

Aklı başında biri olduğun ve intihar etmeyeceğin de apaçık ortadaydı, ama bunu senin ağzından duymak yine de sevindirici. Bundan sonrası için önemli olan o düşünceyi kafandan silip atman(ertelemen değil)...

*!Post kastığım için senden ve tüm pati halkından özür dilerim!!!*[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Lan olum birak ya.. Yasanirmi bu dunyada! Aptallik etme git atla kopruden! Sevinmistim cocuk dogru yolu buldu diye ama nafile..
Bak intihar etmezsen ben ederim!
Evet lan, BEYLER INTIHAR ETCEM BEN!
SAKIIINNN.. SAKKIIINNN BENI CAYDIRMAYA CALISMAYIN! YOKSA INTIHAR EDERIM BAK!
Sosyal ağlarda paylaş

sen nasil bir deistsin de intihari düsündün yahu :)
neyse, hicbir sey, hicbir kimse icin üzülmeye degmez.
dünyada veya tüm varlik boyutunda, BEN her seyden önce gelir. Adina ve yasadiklarina üzüldüm, ama sen aileni kaybetmemissin ailen seni kaybetmis, cünkü kendi benligin onlardan daha degerli[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...