hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 tüm yazıyı duraksız okudum ve duyuglandım seni hiç tanımamama rağmen duygulkandım. durumun kötü, bu belli. hayat güzel demeyeceğim çünkü hayat güzel falan değil. ama inan ki hayat ölümden güzel. ölümü merak edebilirsin. eden birçok kişi vardır mutlaka. ama kimse merak ettiği için intihar etmez... (insanın başına ya meraktan ya..) ailenle ilgili problemlerin var. elbette birçok kişinin vardır. tamam senin kadar kötü değildir durumları belki ama elbette senden daha kötüsü de vardır. neden ilk seçim intihar? neden başka kaçış yolu aramadın? evden çık git sktr çek onlara. git simitçi ol. ama ölme. simitçilik derken herşey bi başlangıçtır. ama ölüm bir başlangıç değildir. ölüm bir sondur. yalnızca hayatta kalanlar için bir başlangıçtır. eğer patinin eski üyelerindensen windshade i hatırla(hatırlattığım için herkesten özür dilerim ama bir windshade anımızx daha olmasın diye yaptım) çoğu kişinin onu tanımamasına rağmen nasıl üzüldük. bir de tanıyanların halini düşün. ha evden kaçarsın gider bi arkadaşında kalırsın. eğer arkadaşsa zaten alır evine seni, arkadaşlık görevidir bu.. beni sevmiyorlar diyorsun, madem seni sevmiyorlar.. senin ölmen yada evden kaçman onlar için birşey değiştirmeyecek.... yani o zaman sen kazanmış olursun. yanına para al ve çek git derim ben. bu arada gerçek accountu çok mrk ettim.. şimdi ise bi resim koycam artık yorumlayın kendiniz.. ................ resmi bulamadım ilk parçasını buldum devamını bulamadım eğer bulan olursa ve buraya koyarasa çok makbule geçer walla. ilk parça devamı elinde olan varsa yollasın lütfen banada lazım edit: bi önceki sayfada konmuş resimler :D[signature][hline][/b]Msn adresimArtık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayımkarakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. [Bu mesaj fastreload tarafından 29 Haziran 2005 02:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 noldu ya ölen kalan var mı:P Kesin bugün de şakaydı diye çıkar ortalara eleman[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 drop dead if you please[signature][hline]Beatles is a boy band Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: huun, 29 Haziran 2005 01:18 tarihinde demiş ki: said: Crane, 29 Haziran 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Su kisacik omrunde bircok seye tanik olmussun, yasamissin. dunyada 30.000 km capinda bir dunya ve 6 milyar insan var . bir cok seye tanik olma ve yasama geyigini hic anlamam . ne kadar yasarsan yasa yetmez . Bircoksey yasamissin, bu sana yeter, ol artik gibi birsey soyledigimi hatirlamiyorum. Sadece bu tur seyler yasayanlarin cok cok fazla olmadigindan bahsediyorum ve bu yasananlarin iyi degerlendirilir ise insanin hayata olan bakis acisini cok farkli yonde etkileyeceginden, bircok artiya sahip oldugundan bahsediyorum.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 gerçekten bunları yenemeyeceğini düşünüp ölmeyi düşünen bir insansan;atla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 şş olum hala burdaysan cevap at.......[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 adam niyetliydi yani kafama sıkar giderim diodu.gitmiştir belkide[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 aradıgımız kişiye şu an ulaşılamıyo.. lütfen daha sonra yeniden deniyelim..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 msnden konuşdum adamla kafam çok karışık napcamı hiç bilmiyorum vs.. dedi,bende adres ver geliyom dedim:) korktu galiba kapadı msni...[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ailenden ayrıl. 20 yaşında birisi için zor olmasa gerek.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Yahu bırakın palavradır ilgi çekmek için yapıyorlar bu tarz şeyleri. İyi o zaman her dötü sıkışan gidip atlasın bir yerden tövbe... Her işin kolayına kaçmak ne kadar da hoşumuza gidiyor. Kendisine soruyorum peki diyelim durum gerçekten böyle bunu düzeltmek için neler yaptın yani ciddi ciddi alıp ikisini de karşına oturup konuştun mu?[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yazıyı okumadım yorumalrdan konunu ne olduğu anlaşıldı sana tavsiyem iradeni sağlam tutman ve sabretmen ama zaten güçsüzüm ben ayağı yaparsan da sorun değil ne de olsa "Survival of the fittest" kanunları halen yürtürlükde[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 noldu, oldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 çekip gitmediyse yazacak yüzü yoktur...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hala ölmediysen pompalıyı veriyim benim sık tekte alırok ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 olduysen armut, olmediysen elma de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 öldüyse angut desin...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bu saatten sonra sölenecek en mantıklı laf : Allah rahmet eylesin[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir , ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Geçerli nedeni olmadan ağzına "intihar" lafını alan kimseye saygım yoktur. Tercih senin. Arkana bile bakma...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 psikolojisi bu durumda olan bir insana attığınız mesajlara bakıyorum ve gülüyorum, komik olduğundan değil...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Cidden komik olduğunuzu mu zannediyorsunuz anlamıyorum ama asla böyle bir şeyi kafasına takan birisine bu tür şeyler söylenmez. Yakın bir arkadaşım herşey bitti diye ağlayarak beni aradığında; okulda başarılı olmam için gerekli en büyük projeyi yarıda bırakıp apar topar onun aklını çelebilmek için yanına gitmiştim. Eğer bu mesaj'ı atıldığı sıralarda görmüş olabilseydim elimden geleni yapardım. Umarım artık çok geç değildir. Ama durumu böyle olan birisi için hiç alakasız mesaj atan herkesi kınıyorum. insanlığınızdan utanın.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 intihar edecek kisi "ben intihar etcem" demez. tabiki istisnalar kaideyi bozmaz ama bu boyledir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 insan degiller ki utansınlar.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Seri Cinayet işlemiyor ki yapana kadar sessiz kalsın her zaman. hala içinde bir umut olduğu için, diğerlerinin onu ne kadar önemsediklerini görüp caymak istedikleri için söyleyebilir. En sinir olduğum şey pskilojik durumların genelleştirilmesi.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bence intihar yapılacak en son şeydir. Hayatta kalıp onlarla savaşmak varken neden vazgeçmeyi ve bir boşlukta bulunmayı seçeyimki.. Bence eğer geç olmadıysa bırak o kişileri tamamen farklı bir ortama kaç. 0 dan başla. Yeni tanıdıklar, seni sevecek büyükler, sana sahip olacak insanlar bul. Lafta söylemek kolay biliyorum ama neden biaz hayal kurup bunu gerçekleştirmeyesin ki?[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar