Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

End Of Life:Herkese bye...

carpediem_zx

Öne çıkan mesajlar

tüm yazıyı duraksız okudum ve duyuglandım
seni hiç tanımamama rağmen duygulkandım. durumun kötü, bu belli. hayat güzel demeyeceğim çünkü hayat güzel falan değil. ama inan ki hayat ölümden güzel.

ölümü merak edebilirsin. eden birçok kişi vardır mutlaka. ama kimse merak ettiği için intihar etmez...
(insanın başına ya meraktan ya..)

ailenle ilgili problemlerin var. elbette birçok kişinin vardır. tamam senin kadar kötü değildir durumları belki ama elbette senden daha kötüsü de vardır.

neden ilk seçim intihar? neden başka kaçış yolu aramadın? evden çık git sktr çek onlara. git simitçi ol. ama ölme. simitçilik derken herşey bi başlangıçtır. ama ölüm bir başlangıç değildir. ölüm bir sondur. yalnızca hayatta kalanlar için bir başlangıçtır.

eğer patinin eski üyelerindensen windshade i hatırla(hatırlattığım için herkesten özür dilerim ama bir windshade anımızx daha olmasın diye yaptım)
çoğu kişinin onu tanımamasına rağmen nasıl üzüldük. bir de tanıyanların halini düşün.

ha evden kaçarsın gider bi arkadaşında kalırsın. eğer arkadaşsa zaten alır evine seni, arkadaşlık görevidir bu..

beni sevmiyorlar diyorsun, madem seni sevmiyorlar.. senin ölmen yada evden kaçman onlar için birşey değiştirmeyecek.... yani o zaman sen kazanmış olursun. yanına para al ve çek git derim ben.

bu arada gerçek accountu çok mrk ettim..

şimdi ise bi resim koycam artık yorumlayın kendiniz..
................
resmi bulamadım ilk parçasını buldum devamını bulamadım eğer bulan olursa ve buraya koyarasa çok makbule geçer walla.
ilk parça

devamı elinde olan varsa yollasın
lütfen
banada lazım

edit: bi önceki sayfada konmuş resimler :D[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

[Bu mesaj fastreload tarafından 29 Haziran 2005 02:24 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 29 Haziran 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
said:
Crane, 29 Haziran 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
Su kisacik omrunde bircok seye tanik olmussun, yasamissin.

dunyada 30.000 km capinda bir dunya ve 6 milyar insan var .

bir cok seye tanik olma ve yasama geyigini hic anlamam . ne kadar yasarsan yasa yetmez .

Bircoksey yasamissin, bu sana yeter, ol artik gibi birsey soyledigimi hatirlamiyorum. Sadece bu tur seyler yasayanlarin cok cok fazla olmadigindan bahsediyorum ve bu yasananlarin iyi degerlendirilir ise insanin hayata olan bakis acisini cok farkli yonde etkileyeceginden, bircok artiya sahip oldugundan bahsediyorum.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bırakın palavradır ilgi çekmek için yapıyorlar bu tarz şeyleri. İyi o zaman her dötü sıkışan gidip atlasın bir yerden tövbe... Her işin kolayına kaçmak ne kadar da hoşumuza gidiyor. Kendisine soruyorum peki diyelim durum gerçekten böyle bunu düzeltmek için neler yaptın yani ciddi ciddi alıp ikisini de karşına oturup konuştun mu?[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

yazıyı okumadım
yorumalrdan konunu ne olduğu anlaşıldı sana tavsiyem iradeni sağlam tutman ve sabretmen ama zaten güçsüzüm ben ayağı yaparsan da sorun değil ne de olsa "Survival of the fittest" kanunları halen yürtürlükde[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Geçerli nedeni olmadan ağzına "intihar" lafını alan kimseye saygım yoktur. Tercih senin.

Arkana bile bakma...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden komik olduğunuzu mu zannediyorsunuz anlamıyorum ama asla böyle bir şeyi kafasına takan birisine bu tür şeyler söylenmez.
Yakın bir arkadaşım herşey bitti diye ağlayarak beni aradığında; okulda başarılı olmam için gerekli en büyük projeyi yarıda bırakıp apar topar onun aklını çelebilmek için yanına gitmiştim. Eğer bu mesaj'ı atıldığı sıralarda görmüş olabilseydim elimden geleni yapardım. Umarım artık çok geç değildir.
Ama durumu böyle olan birisi için hiç alakasız mesaj atan herkesi kınıyorum. insanlığınızdan utanın.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Seri Cinayet işlemiyor ki yapana kadar sessiz kalsın her zaman.
hala içinde bir umut olduğu için, diğerlerinin onu ne kadar önemsediklerini görüp caymak istedikleri için söyleyebilir.
En sinir olduğum şey pskilojik durumların genelleştirilmesi.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

bence intihar yapılacak en son şeydir. Hayatta kalıp onlarla savaşmak varken neden vazgeçmeyi ve bir boşlukta bulunmayı seçeyimki..

Bence eğer geç olmadıysa bırak o kişileri tamamen farklı bir ortama kaç. 0 dan başla. Yeni tanıdıklar, seni sevecek büyükler, sana sahip olacak insanlar bul.

Lafta söylemek kolay biliyorum ama neden biaz hayal kurup bunu gerçekleştirmeyesin ki?[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...