Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Sadelik çok yaşasın! WinXP kullanıyorum, sade bir Win98'den farklı görünmüyor.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 her zaman içiçn grafiği tek geçerim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: zgrw, 12 Temmuz 2005 19:18 tarihinde demiş ki: büyük ihtimalle görüntüler sahte!!! çok önceden gördüğüm ss ler çok daha farklı ve güzeldi , teknoloji gerileyecek değil ya :) yok adamlar bazı özellikleri çıkardılar yetişmicek çok zaman alcak yada şu anda gereksiz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 2 gb ramden min required system olmaz. Ayrıca çok bu kadar cıvıl cıvıl bir işletim sistemi nedir onu da anlamış değilim. Bilgisayar kullanıyoruz lunaparkta gezmiyoruz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 önerilen deniyor zaten gereken değil.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 topicteki resimler, basit yapılmış stylexp / desktopx temalarından farklı görünmüyor. ancak, longhorn'un içerceği bazı şeyler olcakmış: IE 7 DirectX 10 gibi yeniliklerle birlikte çıkcak Longhorn. belki MSN 8, Media Player 11 gibi şeyler de eklerler :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Zopik, 12 Temmuz 2005 21:26 tarihinde demiş ki: önerilen deniyor zaten gereken değil. 2 gb önermek de biraz abes kaçıyor açıkçası. 2 gb öneren bir sistemin min isteyeceği ram ve işlemci miktarı da yine pek az olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 iyi olur ramin fiyati duser[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 begenmeyen xp de kalır burda bogurmeye gerek yokki vueey igrenç inanmıyorum oha tarzı ayrıca sanmıyorum o kadar bi sistem isteyecegini..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 acikcasi 3d goruntulerden fazlasi vardir longhorn'da. zaten java'nin projesi bitmek uzere, bu kadar sene sadece bu 3d goruntuleri yapmak icin kasmis olamazlar. bence beklemeli, ciktiktan sonra elestirmeli...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 2 gb ram mi yuh. neyse artık pc ona göre update edersek wow da takılma olmaz heheh[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 tabiki 3d goruntuden fazlası var. ilk attıgım mesajda bunu anlatmaya calısıyor.siz hicbir cekirdegin ssini gordunuzmu? yeni grafik motoru akla ilk gelenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 beğenmedim bunu... görsellik yapcaz diye batırmışlar galiba..[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 winme faciası tekrar etmesinde ne olursa olsun[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 win me facia değildi bence gayet güzeldi. win 98 ve 95'ten daha az problem yaşamıştım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 windows basli basina facia zaten?[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 win2000 ve win2003 facia degil. bizleri multithreadingle tanistiran win95 de degil.(yanlisim varsa affola)[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kisiden kisiye degisir bana gore hepsi facia mesela, hicbiri linux gibi olamadi ancak linuxda windows gibi olamiyor kimi zamanlar[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 gerci birtek win2003 servere lafim yok[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Bonecrusher, 13 Temmuz 2005 18:02 tarihinde demiş ki: win me facia değildi bence gayet güzeldi. win 98 ve 95'ten daha az problem yaşamıştım. +1 uzun süre kullandım winme yi.gayet başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 artık intel altyapısında apple işletim sistemleri çalışacakken tekrar bi windows satın almak mantıksız geliyor. aslında herhangi bir şey satın almak mantıksız geliyor. bedavaya linux al, sabret azcık öğren, paşalar gibi yaşa. (derdin oyun oynamaksa o zaman farklı tabi, windows şart. wine falan olmuyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 mac intele gitmez ama be[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 full ciktimi yoksa hala betami[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: mayfer, 13 Temmuz 2005 18:37 tarihinde demiş ki: (derdin oyun oynamaksa o zaman farklı tabi, windows şart. wine falan olmuyor.) 2tane os yüklü olur biri xp yüklü (net bağlantısı kesilmiş falan, biri de linux (hangisi bilmem eheh) olur, cillop olur[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Arthur_HellsFire, 12 Temmuz 2005 09:50 tarihinde demiş ki: çok farklı özellikler göremedim ama görsel olarak etkileyici belki full sürümü çıktıktan 2 yıl sora kullanırım :) eheh o zamanda blaster türü bişi çıkar yükler yüklemez göçer makina[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar