circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bugun tunalı ya gıttım 2 de tamam sıcak hava anladık saat 2 dogal 6 ya doru cıktım hala sıcak ........ NEm mı var anlamam o ıslerden ama havalaar sapıttı ya... oLECEM BU Sıcakta :) Evde bıle yanıorum artık....Daha sonra otobuse bındım bıraz once geldım otobuste zaten kul oldum yandım Yaamur yagsın artık bıtıcem ben bu sıcakta yeter behhhh ...Nese basıma gunes carptı yazdım herhal...tıststısasdas[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sonuna kadar haklısın... bende kayarken ölüyorum artık herkes eriyor gözümüzün önünde[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 harbı yaa ank ole bole deıl... evde bıle terlıyorum cıkıp gezıcem yarın en azından arada bı eser belkı... havuza mı gıtsek napsak??[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 boxer+t shirt ikilisi ile evde u$uyorum lol.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Alla ben denesem mı boxer napsam :) .. Yanı olucem yakında tatıl ısı olsada gıtsem serınlesem bıraz denız menız ...Pfff hErkes dertlı bı cozumu yoq mu be :) Hepımız boxerla cıkalım dısarı en ıyısı..:)[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yanlız sabahtan berı evde klima calı$ıyor.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Klima yok evde. Pişiyoruz.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Aslında taktırcaktım yazın basında odaya ankarada ne sıcagı dedım dusunmedım bıle.. Bole gıdıcekse artık..[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 akşam oldu serinleriz azcık ehe.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 biz kızlar napıcaz biz boxerla dolaşamayız ama neyse bende klima var ohh..[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Sİzde şort giyin ne diyim...[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: black_angel, 13 Temmuz 2005 18:57 tarihinde demiş ki: sonuna kadar haklısın... bende kayarken ölüyorum artık herkes eriyor gözümüzün önünde abi ne kayıyodun? yani genelde kayılan şeyler (buzpateni, kayak, sörf) soğuk yada en azından serin olur ya[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kaykay paten falan :)??[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Kaykay kayıyor.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 evde 4 tane klima war usengeclikten acmiyorum nasil[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ben acsam? :) Nese dısarı cıkıyım bıraz hafıf esıo ...[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Khaldern, 13 Temmuz 2005 19:28 tarihinde demiş ki: kaykay paten falan :)?? lan hiç aklıma gelemdi bak...ne kadar dar görüşlüyüm[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 o başlık ne lan öyle?[signature][hline]" Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! " Nightwish TarjaT. Think of me long enough to make a memory.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 biz taşıncaz die klima almıyo annemler. bende küveti doldurdur duş jeliyle köpürttüm sıkıldıkça girip çıkıyorum ama çook geçici bi çözüm maalesef =//[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Pyro, 13 Temmuz 2005 19:05 tarihinde demiş ki: boxer+t shirt ikilisi ile evde u$uyorum lol. Bence pure boxer rulz...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Pure Skin rullaz :-P Vallaha siz pişiyorsanız orda antalyada ben eriyorum yahu resmen eridiğimi hissediyorum.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Tekirdağ'da acayip bi nem var. Havadan nem kaptım yani. Olm telefonu elime alıyorum masaya bırakmak için çeşitli atraksyonlar çeşitli akrobatik faaliyetlerde bulunuyorum. Kulağa deydirmeden konuşuyorum ve su içerken bardağı parmaklarımla tutuyorum. Mouse a elim yapışıyo zaten bide oturduğum yere yapıştım...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paçalı donumla çok rahatım..[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Ferrero, 13 Temmuz 2005 20:04 tarihinde demiş ki: said: Pyro, 13 Temmuz 2005 19:05 tarihinde demiş ki: boxer+t shirt ikilisi ile evde u$uyorum lol. Bence pure boxer rulz... u$umesem t shirt gıymıcem de,giymeyince de sandalyeye yapı$ıyor sırtım rahatsız edıyor.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: CusTodeM, 13 Temmuz 2005 19:30 tarihinde demiş ki: evde 4 tane klima war usengeclikten acmiyorum nasil tam dayaklık..... :lol:[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar