Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne bu sıcak LAm

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Bugun tunalı ya gıttım 2 de tamam sıcak hava anladık saat 2 dogal 6 ya doru cıktım hala sıcak ........ NEm mı var anlamam o ıslerden ama havalaar sapıttı ya... oLECEM BU Sıcakta :) Evde bıle yanıorum artık....Daha sonra otobuse bındım bıraz once geldım otobuste zaten kul oldum yandım Yaamur yagsın artık bıtıcem ben bu sıcakta yeter behhhh ...Nese basıma gunes carptı yazdım herhal...tıststısasdas[signature][hline]MSN:[email protected]

Nothing is real,but pain now....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
black_angel, 13 Temmuz 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
sonuna kadar haklısın... bende kayarken ölüyorum artık herkes eriyor gözümüzün önünde

abi ne kayıyodun? yani genelde kayılan şeyler (buzpateni, kayak, sörf) soğuk yada en azından serin olur ya[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

Kaykay kayıyor.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khaldern, 13 Temmuz 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
kaykay paten falan :)??

lan hiç aklıma gelemdi bak...ne kadar dar görüşlüyüm[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

Tekirdağ'da acayip bi nem var. Havadan nem kaptım yani. Olm telefonu elime alıyorum masaya bırakmak için çeşitli atraksyonlar çeşitli akrobatik faaliyetlerde bulunuyorum. Kulağa deydirmeden konuşuyorum ve su içerken bardağı parmaklarımla tutuyorum. Mouse a elim yapışıyo zaten bide oturduğum yere yapıştım...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 13 Temmuz 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
said:
Pyro, 13 Temmuz 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
boxer+t shirt ikilisi ile evde u$uyorum lol.

Bence pure boxer rulz...

u$umesem t shirt gıymıcem de,giymeyince de sandalyeye yapı$ıyor sırtım rahatsız edıyor.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...