there Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Arkadaşlar server hata veriyor ve save almıyor yani (Running) 0 da kalıyor konsolda verilen hata bu; 03:23:ERROR:(spherestatusbase.html,0)Can't open web page output 'webstatus.html' 03:23:230 Objects accounted for 03:23:WARNING:Rename c:/sphere/savesphereworld.scp to 'c:/sphere/savesphereb03w.scp' FAILED code 183? 03:23:WARNING:'c:/sphere/savesphereworld.scp' not found... 03:23:CRITICAL:Save 'c:/sphere/savesphereworld.scp' FAILED[signature][hline]
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hata verdiği dosyaların olduğu klasörün (yani sphere dizininden bahsediyorum) dosya izinlerinde bir problem var. salt okunur olabilirler, veya permissionlar sadece tek bir kullanıcıya verilmiştir. windowsun klasör özelliklerindeki "basit paylaşım özellikleri" gibi bir ayar var, onu kaldırırsan profesyonel ayarları görürsün, oradan düzenleme yapabilirsin. olmazsa tekrar bir mesaj at daha detaylı girelim :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
there Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 vallaha daha dataylı girsen iyi olcak arkadaşım hiç bişey anlamadım :D[signature][hline]
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 aklıma gelen 2 şeyden biri salt okunur olmaması, onu kontrol edersin heralde dosya özelliklerinden? diğer şey ise, dosya izinleri ile alakalı. önce denetim masasındaki klasör seçeneklerinden gerekli ayarı yapıyoruz. daha sonra ise sphere ve alt klasörlerindeki dosya izinlerine bakıyoruz. orada büyük ihtimalle kullanıcılardan birine (bu senin kullanıcın olabilir, system users olabilir) dosya yazmasına izin vermiyor. onları da o ekrandan tam erişim verebilirsin. eh umarım daha açık oldu :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
there Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür arkadaşımda işletim sistemi win 98 böyle klasör seçeneklerinde bu senin gösterdiğin bölüm yok ne yapacaz ??[signature][hline]
Aragorn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 "c:/sphere/savesphereworld.scp" Gordugun uzere 1 slash yanlıs. sphere.ini save pathi yanlıs gostermissin sanırım... c:/sphere/save/ olarak ayarla sphere.ini'den Umarım dogruyumdur.[signature][hline]Lost Fear UO Flower Design [Bu mesaj Aragorn tarafından 14 Temmuz 2005 05:37 tarihinde değiştirilmiştir]
there Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 :( deil arkadaşım zaten öyle sphere.ini spheretables.scp sorun yok burlarda eskiden yoktu sorun daha yeni oluştu WorldSave=c:/sphere/save bu şekilde sphere.ini durduk yere neden oldu bende anlayamadım... sphere birçok defa silip yeniden kurudm olmuyor olmuyor olmuyor :( :([signature][hline]
Aragorn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Sana bisi diyim mi sphere'in a.q. :D Sphere'de cok fazla b oyle sorunlar olabiliyor. Aslında topluca runuo'ya gecmek lasım.[signature][hline]Lost Fear UO Flower Design
Öne çıkan mesajlar