MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ankarada dürümün vaz geçilmez yeri (: Döner dürümün en şahane yapıldığı aspavalardan biri ilk önce sulu cacıklarınız geliyor ardından soslu patates kızartmanız ve son olark dürümünüz , dilimlenmiş halinde o harika sosusyla birlikte (:isterseniz abilerim size malboro da uzatiyor (: (çok aspava hatta yıldız aspavanın yanında 2 tane daha var ama en babası yıldız aspava)Adres:Esat caddesi No:110/B Küçükesat/ANKARA Resimler konuşsun [signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System[Bu mesaj MrMedia tarafından 12 Ocak 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 evet olay biter harikadır dürüm döneri özellikle kaşarlı + soslu olursa tadından yenmez. hatta canım çekti, tüh ya bide resim koymuşsun ayıp etmişsin bak olmadı şimdi..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 aspava bahçelide de var , pek sevmiyorum açıkçası[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 mrmedia mümkünse seni dövmek istiyorum..[signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ulan varya allah davul etsin sizi. final sunumuma hazırlanıyodum böyle sular aktı ağzımdan. ehliyetide polise kaptırdımki. gidemem şimdi.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: zgrw, 13 Ocak 2005 02:04 tarihinde demiş ki: aspava bahçelide de var , pek sevmiyorum açıkçası aspavaların birbiriyle alakası yok. pideci gibi bi kelime aspava artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 evt açılımı zaten Allah Sağlık Para Afiyet Versin Amin, bunun başınada bir cümle koyuluyor okdar (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yani rejimle urasirken bu resimler baya iyi gitti. cok saol iyi halt etmissin yani o resimleri koyarak.agzimin suyu aktı be. gelde simdi salata ye bos bos.:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 3 tane güzel aspavadan biri ankaradaki 1. Reşit galip caddesi üzerindeki aspava 2. Hassas Bölge diye de tabir edilen aspava :) 3. Yıldız aspava[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 aspava var bir tane tuzla'da.. bizim şirketin mesai yemekleri hep oradan gelir:)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Oyoy, esatin favorilerinden biri, gercekten cok iyidir. Evlere servisde yapiyorlardi. Ben devamli turan gunes deki eve soylerdim. Telefonlarida degismediyse fln sanirim; 0312 437 80 88[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 MUHTESEM! 24 saat acik olmasi da cabasi. yilbasinda acikinca gittigimiz harika yer.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 izzet - i ikram ve müşteri ilişkileri nerdeyse mükemmeldir. içeri giren hemen her müşterinin eli sıkılır. istemeden cacıklar gelir. patates tava gelir. yemekten sonra sıgara tutulur. filan filan...[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ankada evim Reşit galibin en aşasında Aspavaların dibinde Reşit galibin aşasında yıldız beyin soslu dürüm konusunda tek geçerim ölürüm filan =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yirim seni :P[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Dürüm benzer yanımmı var benim Thalion! Sıska etsiz kemikli dürüm olurum olsam olsam =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yemiştim orda bi ara.. iskender söyleyerek büyük hata etmişim demek ki çünkü iskenderi cidden kötüydü. off fotoğrafa bakınca canım çekti beh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Walla evim yıldız aspavaya 5sn uzaklıta yıllardır sadece ordan yemişimdir dürüm pide vs...[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ac ac geldim eve, canim istedi bak.. daha iyisi yok ankarada diyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 gittim,gördüm,beğendim[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ah aspava ah... bu döner öyle bi dönerdir ki iskender olarak söylerseniz tadına varamassınız bişeye benzemez çünkü ama dürüm olarak geldiği zaman yemede yanında yat ha gecenin bir saati aspavadan dürüm gelir de kapımı çalırsa çekinmedem yerim o ayrı :p[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 off bu ne yaaa:( acaba çok uzağa getiriyorlamıdır bi pati yıldız aspava buluşması farz oldu[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 aspava oof aspava döneri müthiştir.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 en güzel yanı yıllardır yemeğin üstüne uzun marlboro uzatmaları :) ayrıca esat caddesinde yanyana 3 tane, hemen 50 metre asağıda polis karakolunun arkasında 1 tane, bi de tepebasında olmak üzere yaklaşık 500 metrekarelik alan içerisinde 5 aspava kebapcısı olması ve hepsininde kendi müşterisinin olması cok garibime gidiyor :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 biz valla o yan yana duran 3 ününe kafamıza göre giriyoruz hehe gerçi şu sıralar yıldırım aspava ya gitmeye başladık :p Resul var garson eheh adamla akraba olcaz yakında, birde tabakları toplayan bi genç var işte kimse yokken geldi abi bunların hepsi "yavşak" demişti çok gülmüştüm. eheh[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı [Bu mesaj kingpin tarafından 10 Temmuz 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar