Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bu arada AKMİNA - ELMALI GAZOZ veya sodadır tam bilmiyorum süper ötesi, halt etmiş blue red bilmem neler..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 pepsi blue ve coca colayı karıştırın :p rengi çok güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 pınar canım çekti oldukça güzel, kurabiye tarzı bisküvilerden sonra gerçek kurabiye yemek baya hoş =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 pınar canım çektiyi denedim, ilk anda cici bebeye benziyor sonrasında bağımlılık yapıcı manyak ötesi bir tat süfer bişey kesinlikle deneyin.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Hiçbirini denemedim ya. Bi markete uğramak lazım.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siyahAdogru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Pepsi Blue'nun tadını 8-9 sene once bi cıkan ve pek tutmayan 'dino'lu kolanın tadına benzettim. normal koladan daha çikin[signature][hline]Yorgun bu toprak ölüm cok yakında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: elma, 01 Temmuz 2005 20:53 tarihinde demiş ki: sevilen gider mi yazıyor ahahhah eheh evet.zaten bu sevilenin diğer sarapları icmeden sarhos edio bazısını.misal ben.sevilen gider isme bak bea[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 aralarından sadece ice tea green denedım... ayın en başarılı içeceği seçiyorum. yaşasın tuketım çılgınlığı ![signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yeni bişiler denemek demişken.. tatlı şarap sevenlere Kavaklıderenın yenı çıkardığı Rosata yı tavsiye ederım . mukmel şirinlikde bir şişesi , uygun bir fiyatı ve süper bir tadı var.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bugun ekmek kadayıflı donduram yedim cartdor dan güzelmişde , ekmek kadayıfı donunca aslı kadar güzel tad vermıyor. biraz daha nasıl desem kağıt helvalar varya onun tadında ama güzel.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: PrudenT, 30 Haziran 2005 19:52 tarihinde demiş ki: nasıl sizce bunlar: 1) pepsi blue 2) fruko buz 3) lay's hasat şenliği 4) pınar canım çekti 5) ice tea green 1-) pepsi blue hastasıyım güzel bence.. :) 2-)tam anlamıyla iğrenç.. 3 ve 4 -) daha denemedim.. 5) ice tea green güzelmiş.. çay tadı geliyor ağıza..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 1) normal 2) denemedim 3) süfer! 4) denemedim 5) denemedim[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 1) bildiimiz pepsi bi rengi deişik ama böyle daha asortik olmus. 2) bence iğrenç 3) daha yeme sansım olmadı 4) tadamadım 5) tadamadım :p[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: PrudenT, 30 Haziran 2005 19:52 tarihinde demiş ki: nasıl sizce bunlar: 1) pepsi blue (eski meski demeyin burda yeni :D) 2) fruko buz 3) lay's hasat şenliği 4) pınar canım çekti 5) ice tea green 1)normal pepsi 2)güzel,başarılı bir yapım 3)denemedim(yakında deneriz) 4)denemedim 5)denemedim(ice tea leri oldum olası sevmem)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 delirdim bu 4. zımbırtıyı bulamadım migrosada gidip bakcam yoksa artık çöl deve kutup ayısı üçlüsüne döncem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar