Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bu arada AKMİNA - ELMALI GAZOZ veya sodadır tam bilmiyorum süper ötesi, halt etmiş blue red bilmem neler..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* *
Eshevar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 pepsi blue ve coca colayı karıştırın :p rengi çok güzel oluyor
helena Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 pınar canım çekti oldukça güzel, kurabiye tarzı bisküvilerden sonra gerçek kurabiye yemek baya hoş =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 pınar canım çektiyi denedim, ilk anda cici bebeye benziyor sonrasında bağımlılık yapıcı manyak ötesi bir tat süfer bişey kesinlikle deneyin.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Hiçbirini denemedim ya. Bi markete uğramak lazım.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
siyahAdogru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Pepsi Blue'nun tadını 8-9 sene once bi cıkan ve pek tutmayan 'dino'lu kolanın tadına benzettim. normal koladan daha çikin[signature][hline]Yorgun bu toprak ölüm cok yakında...
irin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: elma, 01 Temmuz 2005 20:53 tarihinde demiş ki: sevilen gider mi yazıyor ahahhah eheh evet.zaten bu sevilenin diğer sarapları icmeden sarhos edio bazısını.misal ben.sevilen gider isme bak bea[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız
asit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 aralarından sadece ice tea green denedım... ayın en başarılı içeceği seçiyorum. yaşasın tuketım çılgınlığı ![signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
asit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yeni bişiler denemek demişken.. tatlı şarap sevenlere Kavaklıderenın yenı çıkardığı Rosata yı tavsiye ederım . mukmel şirinlikde bir şişesi , uygun bir fiyatı ve süper bir tadı var.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bugun ekmek kadayıflı donduram yedim cartdor dan güzelmişde , ekmek kadayıfı donunca aslı kadar güzel tad vermıyor. biraz daha nasıl desem kağıt helvalar varya onun tadında ama güzel.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: PrudenT, 30 Haziran 2005 19:52 tarihinde demiş ki: nasıl sizce bunlar: 1) pepsi blue 2) fruko buz 3) lay's hasat şenliği 4) pınar canım çekti 5) ice tea green 1-) pepsi blue hastasıyım güzel bence.. :) 2-)tam anlamıyla iğrenç.. 3 ve 4 -) daha denemedim.. 5) ice tea green güzelmiş.. çay tadı geliyor ağıza..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 1) normal 2) denemedim 3) süfer! 4) denemedim 5) denemedim[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 1) bildiimiz pepsi bi rengi deişik ama böyle daha asortik olmus. 2) bence iğrenç 3) daha yeme sansım olmadı 4) tadamadım 5) tadamadım :p[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: PrudenT, 30 Haziran 2005 19:52 tarihinde demiş ki: nasıl sizce bunlar: 1) pepsi blue (eski meski demeyin burda yeni :D) 2) fruko buz 3) lay's hasat şenliği 4) pınar canım çekti 5) ice tea green 1)normal pepsi 2)güzel,başarılı bir yapım 3)denemedim(yakında deneriz) 4)denemedim 5)denemedim(ice tea leri oldum olası sevmem)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 delirdim bu 4. zımbırtıyı bulamadım migrosada gidip bakcam yoksa artık çöl deve kutup ayısı üçlüsüne döncem
Öne çıkan mesajlar