Razien Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 arkadaşlar 1.5.1 GB 4449 patchini bulabileceğim bi link biliyor musunuz 1.6.0ı yüklemem için önce bu patchi indirmem lazım , kötü olansa 1.6.0ı indirdim ama 1.5.1 olmadığı için kuramıyorum işi blizze bırakırsak şimdi 180 mb sn/3-4 kb ile indirmem gerekiyo :([signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 engin sen bari yapma içimizdensiz =Pp[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Vardır burda bakmadım şimdi ama bütün ara patch ler vardı http://www.webspace-kostenlos.com/wowzer/patches/wowpatches.htm[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu malibu'da tam şirket.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 saolasın ,bu siteyi biliyordum ama adı aklıma gelmiyodu bir türlü[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar