Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden?

SteelBB

Öne çıkan mesajlar

Neden Alvilerle Sunniler ilişki kuramaz? Neden ailelerimiz bu kadar geri kafalı neden ya offfo ffff:(:(:( Abim diyor eğer onla devam edersen beni hayatıdnan sil. babam diyor bende karşıyım annem diyor olmaz.

Bence herkez saygılı olduğu sürece olur gibi geliyor:/ Bu gün tartışrık babamlarla ve birazdan gidip kızla buluşucam. Şimdi onun yanında nasıl mutlu olucam ben sonunu bile bile :/ Nasıl bizi güzel bi gelecek bekliyor dicem.! BEn böyle düzenin böyle anlayışın içine edim demekten alı koyamıyorum kendimi :/

Sizce bu kadar imaknsızmı bir Alevi ve sunnin birlikte olması?[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Sosyal ağlarda paylaş

Gercek Ask engel tanimaz .....[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 12 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
Gercek Ask engel tanimaz .....

ailenden bazı fertler hayatından çıksa bilemi :( off ya offf. niye güzel şeyler hep zor oluyor anlamıyorum...[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..

Sosyal ağlarda paylaş

evet...
gercekten seviyorsan ailenin bile karsisina gecersin.
mantiksiz olan onlar... seven iki kisiyi abuk subuk nedenlerden dolayi ayirmak isteyenler....[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

Sosyal ağlarda paylaş

evet resmen abuk sabuk nedenler. Gidip ailemle bir kez daha konuşmamgerek. ya işin gariptarafı normalde kız ın ailesi zorluk çıarktır bizim durumdada benim ailem zorluk çıarktıyor:/ evet birazda sornadan aileme karşı yaptığım bi hatadan pişmalık duymam korkuyor.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:

Sosyal ağlarda paylaş

onlar senin ailen değil mi?

bence ailenden ne yaparsan yap kopamazsın bir kaç yıl belki küslük olur ama onlar seni seviyo be noolursa olsun sonunda düzelir.

hem her ailede planını kabul ettirebilceğin bi zayıf halka vardır.. annendir belki babandır belki ablandır birşeyindir. SAKIN ailen yüzünden vazgeçme çünkü MUTLAKA düzelir aranız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 12 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
Gercek Ask engel tanimaz .....

o engelleri aşmasını bilene bi kerem...

dikkatli olmalısın bu konuda, adımlarını iyi seç. sonucunda iki tarafıda tatmin etceğin işler yap[signature][hline] harvester
Like a thief in the night,
The wind blows so light.
It wars with my tears,
That won't dry for many years.
lylidn...
Sosyal ağlarda paylaş

alevi olan sensin sanırım. karşı taraftan ziyade seninkilerin bu duruma düşmesi normaldir. zira azınlık olan ve geleneklerine daha sıkı sarılma ihtiyacı duyanlar aleviler oluyor, sunni çoğunluk olan bir ülkede.

[yanlış anladıysam sallayınız ehe.][signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence sor anne babana sana gercekten mantıklı ve gecerlı bı acıklama yapabılırlerse tamam bı lafım yok unutursun,aılen sonucta...ama yok mantıklı bıse soleyemezlerse de durumu anlat kabullensınler yanı sevenler ayrılmasın dımı?[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 12 Temmuz 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
BEn böyle düzenin böyle anlayışın içine edim demekten alı koyamıyorum kendimi :/

alıkoyma abi söle.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

bi yanda sana yıllarca bakmış beslemiş senin üstüne titreyen ailen var bi yandada salakca bi düşünce uğruna sevdiğin kızı terk etme durumun var kötü çokkkk kötü mantıklı konuş dicem mantık olsa böle demezlerdi vallaha benim başıma gelse ailemi bırakamam ben öle bi adamım[signature][hline]Rejim yapan aç pati...
Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir , ?
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi onun yanından geliyorum. onada bir şey söyleyemiyorum buda beni çok üzüyor. yabi görseniz lise aşıkları gibiyiz yemin ederim:/

sunni olan benim... Ama bizim kiler biraz fazla önem veriyorlar. Dedemden dolayı. Ya benim için hiç bi önemi yok alevi sunni. insan olmak önemli. ama bizimkiler için inançta çok önemli. Onlara göre kendileri tamamen haklı. bende inançlıyım ama mutluluğumu engellicek kadar değil.

Yok ama kararımı verdim. Gittiği yere kadar. Nede olsa aşk ölmez biz ölürüz. Hala akıl erdiremiyorum bu kadar çağdaş modern olan ailem bir anda gözümde geri kafalıların alası oldu...

nese saolun yorumlarınız için... Gerisi Zamana kaldı...[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:

Sosyal ağlarda paylaş

EĞER ICINIZDEN BI KISI ALEVI SUNNI TARTISMASINIDA FORUMDA BIR ILK TADINDA BASLATIRSA KONUYU KITLER ADAMI BANLATIRIM. ONCEDEN UYARIYIM KONU SAKAT.

ya gelenekler inanclar zor zanaat tabi
dicek bisi yok
benim teyzemde alevi adını duysa amanın diye kacan bir kisidir
benim aklıma bile gelmez sevdiğim sahsin ne alevi mi sunni mi oldugu[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 13 Temmuz 2005 01:25 tarihinde demiş ki:
geri kafalılık herkes birbiriyle iletişim kurabilir boş boş düşünceler.

Bu düşünce sadece bizim jenerasyona ait malesef:/[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:

Sosyal ağlarda paylaş

Aileni karşına al...

Cesaret ister, ama hayatın da böylesi hassas bir konuda bile müdahale edecek hakkı buluyorlarsa kendilerinde, kimbilir gelecekte ne yaparlar...

*!Hepimiz kardeşiz, bu öfke ne diye...*[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 12 Temmuz 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
bence farklı dinlerinde...

din aynı görüş farklı.

@steel bence aile daha önemli , çünkü onlar zaten bu günü görmeni sağladılar.Her iki tarafında bu ilişkiden memnun olması çok önemli inan aile ile arayı bozarsan mutlu olamazsın bir burukluk , kırgınlık duyarsın.Sonuçta yıllarca onların yanında kaldın onlar nasıl sana sadakat gösterdi ise seninde göstermen lazım.

Yinede karar senin tabiiki

[hline]
~VioX~
Ba'aL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...