b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 evet dier serverlara laf ediyoruz ama nedir ki istediğimiz nedir ki olmasınıu istediğimiz yenilikler? yani kısaca ne yenilikler beklersiniz bi serverdan?
Carlyon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ben bir serverden sadece guzel bir ortm beklerim... [kirmizinokta.. /Bag] olmadigi. Ama oda hicbir turk freeshardında mumkun degil [Bu mesaj Baggio tarafından 27 June 2003 10:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ne midir beklediğim; 1 - Player'ına saygı. (playerlarının olmazsa kendisinin de var olamayacağı bilinci ile) 2 - Palyer'ına söz hakkı. (karşısındakini güdülecek bir koyun değil, insan olduğunu unutmama) 3 - Belirli bir süreden sonra yenilik değil iyi bir yönetim ve oturmuşluk. 4 - Radikal değişiklikler yapılmadan danışma, palyer nabzı yoklama. (yapılacakların oyuncu seviyesinde ve sayısında kayıpmı getireceği yoksa kazançmı) Bunları okadar çok madde halinde sıralayabilirim ki, ben bile şaşırabilirimbunlara neyse. Ben bunları yazdığım zamanda birçoğunun dediği gibi beğenmiyorsan oynama cevabı gelecek tabi. Açıklamam ne mi yarattığım her karakter benim evladım. Herbiri benim emeğim göz nurum. Saatlerimi verdiğim, onunla yatıp onula kalkıp büyüyüşünü gelişmesini seyrettiğim, benim birar parçam. Senelerimi verdiğim karakterlerimin ki bunlar bir bakıma beni yansıtıyorlar, hiçe sayılarak bir anda sıfıra indirgenmesini ne ben nede bir başkası kabul edemez. Sakın demeyin kendini bukadar kaptırma falan diye sınırlarımı iyi kontrol edebilen birisiyim yaşım itibari ile. Ama bir örnek veriyim size, kol saati takmaya alışanlar bir gün takmasınlar kendilerini çıplak hissederler değilmi. Yarattığınız bişeyin elinizden alınmasıda sanırım kendinizi yanlız hissetmenizi yada çıplak hissetmenizi sağlamakta zorluk çekmez. (Yine uzattım biliyorum neyse bu arada deşarj olduğumu hissediyorum. :) )
Pisko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 serverdaki bugları sadece benim abuse edebiliceğim bi server isterdim. :-D :-D :-D :-D :-D :-D[hline]:tebrikz:
morte Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Pisko, 27 June 2003 21:16 tarihinde demiş ki: serverdaki bugları sadece benim abuse edebiliceğim bi server isterdim. Ve bundan zevk alicaksin ha Peh ![hline]www.kingsofchaos.com/page.php?id=853234 epxmadcat11.kolayweb.com :tebrikz:
Pisko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Herkezin hoşlandiği şeyler farklidir bea gerçi şu ana kadar oynadiğim her serverda bu ego mu tatmin ettim (buglari sadece ben yapmadıysam da) onun için rahatim bugsız bi server düşünemiyorum oturup başında saatlerce skill mi kasicam ya macro ya bug :) (aha kesin taşliycaklar beni) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D[hline]:tebrikz:
Volumedblack Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bi zamanlar nbl'da terzi buguyla 15 dakikada 300k yaptıgımı hatırlıyorum. işte server hep öle olsun :P
marul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: viperboymare, 27 June 2003 23:16 tarihinde demiş ki: bi zamanlar nbl'da terzi buguyla 15 dakikada 300k yaptıgımı hatırlıyorum. işte server hep öle olsun :P Ne denir ki simdi böyle adama allahim ya rabbim?
Volumedblack Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 offf bi daa bi şey yazmıcam zaten forumlara. böyle tiplerin dolu oldugu yerde...
Öne çıkan mesajlar