Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Isterizz isteriz... :>[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kardasım haklı yapın alan yöneticisi ama online oyun isteriz[signature][hline]gerçek hayatla sanal hayat arasında biryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 haha duygulandim ya :( Nese valla çok kötü oldu içim soalun arkadaslar :) online oyun konusuna gelince biraz bekleyin korelilerin residence number olayini çözdüm onu kirmak için bir seyler bakiyorum simdi :P gerçi legal deil ama korece g zel oyunlar var napalim :)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 biliyorum yeri değil ama beklenilen güzelikte bir online oyun çıktı ama japoca:)) adı mı ranonline hasta oldum grafiklere bittim çözüp account alan bir zahmet yazsın sitesi http://www.ranonline.com.my/[signature][hline]gerçek hayatla sanal hayat arasında biryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 burdan üye ol burdan daha sonra ran online için aktif et üyeligini sonra download et oyna :) simdi isim var böle acele yaptim gelince ran için bi inceleme yazisi yazicam güzel bir oyun bne onu incelemistim daha öncede buraya yazmamisim sanirim :)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 harbi alan yöneticisi isteriz... knight onlineınki yapılsı naradan bunuda çıkaralım[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ran online nasıl bi oyun anlataabilirmisnz eger tahmin ettigim gibise cok hoşuma gitti :D bole katanalı samurai tipler kavga dovuş :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 isterük :-)[signature][hline]Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bellow SSN kullanmak, diğer internette yapılan suçlar gibi "küçük" birşey değildir. Yaptığın şey başkasının güvenlik numarası kullanmak. Dikkatli olmanı öneririm o konuda.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 KSSN numarasi baskasininkini çalmak degil de yeni bi tane uyduruk bisi yaratiyor :) ve legal degil biliyorum... Ama yapcak bisi yok....[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 aha bellow 'üyelere yardım' tribine girdi :D ehauehueha[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 KSSN çok sinir birşey ya.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 evet ya çok sinir bişi :P ama adamlar akıllı biz yapıyoruz başka ülkelerin oynamasını istemiyoruz tribindeler :) ehehe napalım kardeşim bizde KSSN kırıp giriyoruz :/ legal değil ama çok güzel oyunları var :D gidip o oyunlar içi bir çinliyle evlenemem :p not : çinliyle evlenince o KSSN numarasından alıyorsun :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: BeIlow, 13 Temmuz 2005 22:22 tarihinde demiş ki: not : çinliyle evlenince o KSSN numarasından alıyorsun :D Aman yok değmez.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ya aslında çinlilerin çoğu iyi ama bazıları çok ırkçı gibi bir şey oluyor bencil oluyorlar :P benim koreli arklarım çok iyi insanlar beni koreye çağırıp duruyorlar böle hehe :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Güzellik, köpek eti (veyahut genel mutfak sorunu) ve çubukla yemek meselesinden bahsediyorum.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ehehe evet mutfak sorunu çok kötü canilik açısında nese :P çinlileri veya korelileri tartışacak değilim yaşama biçimleri beni ilgilendirmiyor :) oyunları gerçekten başarılı oluyor sadece ilgilendiğim bu ehehe :)[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 japonlardada Çıplak hatunun vücudundan yemek vardı.Keşke yasaklanmadan önce gidip bişeyler yeseydim. :lol:[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar