Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Senditten Guild Wars alacağım (lütfen plaync demeyin :) ). Kredi kartı bilgilerimi gireceğim ama bende işbankasının ilk imza hesabı var ve kart maestro. Sanal kredi kartı almakla uğraşamayacağım en yakın garanti bankası 1 saat uzakta :) . Orada maestro kart ile sipariş verenlerin issue number veya start date yazması gerekiyormuş. Bu nedir ne yazmalıyım? Bunu bi yazsam bugün sipariş edeceğim ama bunun ne olduğunu bilmiyorum :( .[signature][hline]Kuzgun'dum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 başlığa maestro kart hakkında birşeyler yazsaydın belki yardım edebilecek kişi çıkardı. senditle alakalı olduğunu sanmıyorum. genel olarak tüm alışveriş sitelerinde visa ile alışverişlerle üç aşşağı beş yukarı aynı şeyler yazıyordu, senditte de öyle olması lazım. issue number ve start date nedir bilmiyorum, maestro kartla ilgili birşey olabilir sanırım. senditte yazmıyor mu? normalde "şu hede nedir, tıklayın öğrenin" gibisinden şeyler yazar o tarz formları doldururken[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Doğru haklısın başlığı dediğin gibi atsam daha etkili olabilirdi. Dediğin gibi bir bakayım bakalım açıklamışlar mı bişey. Sağol ayrıca :)[signature][hline]Kuzgun'dum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bıde sıparısı verdıgınde adamlara adresı dogrulamak ıcın bankayla ugrasmalarının kısa surmesı ıcın adına olan bı telefon faturasının fılan fotrosunu cekıp yollarsan gonderım surecı hızlanır[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Arkadaşlar yardımlarınız için sağolun. Babam visa electron kartını verdi oradan aldım. *!Çok mutludur,yerinde duramaz*[signature][hline]Kuzgun'dum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 visa electron oluyormu? cvv2 filan yok onun...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Oldu oldu. Bankadan çekecek sanal karttaki gibin. Canım babam benim uğraştırmadı beni. Tırstığım gibin olmadı :D :tebrikz:[signature][hline]Kuzgun'dum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar