Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

18 yıl önce hani vardır ya dunyaya gelmek gibi bişi hani vardır ya sonra unutulmak yada onun gibi bi

Quivalen-soth

Öne çıkan mesajlar

13 temmuz 87 de başladıgım bu yolculuga 2004 yılında da devam edebildiğime şaşırsam da hiç pişman olmadım

17 biter 18 gelir
böyle sürüp geçer..
ancak en çok ne koyar bilir misin dostum
unutulmak...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...
Sosyal ağlarda paylaş

Modern çağın modern insanlarıyız hepimiz, hepimiz bireyiz vede hepimiz yalnız başımızayız. Eskiden türkülere şiirlere konu olurmuş arkadaşlıklar, dostluklar vede yoldaşlıklar. Ne demiş büyük ozan "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine" Ama günümüz şarkıları bile daha farklı " Yalnız mı kaldın, bi tek sen mi varsın, yalnız mı kaldın. Belki alışman lazım bu yalnızlığa, belki katlanman lazım"

Yaşasın modern toplum ve modern ilişkileri. Yaşasın koca koca binalar ve birbirini tanımayan sakinleri.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

iiki doğdun da ööle müthiş birşey değil 18 e basmak
Keşke küçük kalsaydım hep[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

ufacik bir detay
18 deil 17 oldun simdi
seni hala barlara almazlar yani o yuzden hic 18 imden gun aliyorum hede hodo olayina girismesin kimse
devletin gozunde hala adam deilsin (ben de deilim ama olsun, ben bilincindeyim :D)[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
To Moon I pray
The Moon I love...
Sosyal ağlarda paylaş

bilinçsizim mutluyum

girerim ben eheh
olmazsa esteli salarım ustlerine ozel yakın korumam diye

daha olmazsa tharkası salarım yer onları :D
edik: gün mün anlamam 18 e girdim 17 bitti benim için kardeşim :-P
hani daha dolmadı 18 daha 1 yıl var ama ossun 18 geçerim ben barlara ve vs lere... banane yaw :D su an yaştan çok damsız girilmeyen yerlere girme sorunum var :-o
[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 13 Temmuz 2004 13:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

takma kafana diycektim ama fedaykin çok güzel açıklamış.

asıl problem yavaş yavaş yalnızlığa da alışıyorsun o zaman daha beter, ne insanlarla ne insansız tiksinç bişi oluyo.

sen yine de takma, mutlu yıllar
:tebrikz:[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Sosyal ağlarda paylaş

18 ime girince masus kimlik sorulan yerlerde 1 ay sabahlayacam demiştim kendime önceden 18 ime girdiğimden sonra 2 3 ay bara gitmedim eheh[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...