Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 13 temmuz 87 de başladıgım bu yolculuga 2004 yılında da devam edebildiğime şaşırsam da hiç pişman olmadım 17 biter 18 gelir böyle sürüp geçer.. ancak en çok ne koyar bilir misin dostum unutulmak...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 doğum günün kutlu olsun.. :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 İz BıRaKaNlAr uNuTuLmAz!...[signature][hline]YENİLMESEN HİÇ BÜYÜMEZDİN!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 mutlu yıllar....[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 18'e geçmek nasıl güzel bir duygudur ya... off of Neyse doğum günün kutlu olsun.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bu communityde senin doğum gününü bilecek kadar yakın olduğun insanlar yoksa yakınmanın bir manası yok :) Doğum günün kutlu olsun anam... melankoliye ihtiyaç yok[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: karpuz, 13 Temmuz 2004 11:46 tarihinde demiş ki: bu communityde senin doğum gününü bilecek kadar yakın olduğun insanlar yoksa yakınmanın bir manası yok :) Doğum günün kutlu olsun anam... melankoliye ihtiyaç yok ?????????[signature][hline]YENİLMESEN HİÇ BÜYÜMEZDİN!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 aslında var da tatildeler ühü... saolunuz ühü.. Edik:ben de balon isterim :( [signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 13 Temmuz 2004 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Modern çağın modern insanlarıyız hepimiz, hepimiz bireyiz vede hepimiz yalnız başımızayız. Eskiden türkülere şiirlere konu olurmuş arkadaşlıklar, dostluklar vede yoldaşlıklar. Ne demiş büyük ozan "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine" Ama günümüz şarkıları bile daha farklı " Yalnız mı kaldın, bi tek sen mi varsın, yalnız mı kaldın. Belki alışman lazım bu yalnızlığa, belki katlanman lazım" Yaşasın modern toplum ve modern ilişkileri. Yaşasın koca koca binalar ve birbirini tanımayan sakinleri.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Doğum günün kutlu olsun nice yıllara...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Boş Kağıda imza atmam... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 höpü pörtlek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 mutlu yaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 melancholy gerçekten melancholynin anlamını mı bilmiyosun yoksa geyik mi yaptın anlamadım... neyse[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 iiki doğdun da ööle müthiş birşey değil 18 e basmak Keşke küçük kalsaydım hep[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 beimkinide unutmuştu kimse kutlamamıştı geçen sene takama kafaya sonra sende onların kini unutursun:) doğum günün kutlu olsun[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 teşkür ederim edit: yuppieeeeee balonum!! :-) [signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 13 Temmuz 2004 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ufacik bir detay 18 deil 17 oldun simdi seni hala barlara almazlar yani o yuzden hic 18 imden gun aliyorum hede hodo olayina girismesin kimse devletin gozunde hala adam deilsin (ben de deilim ama olsun, ben bilincindeyim :D)[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ya 1.5 aydır bu balon yapıştı kaldı bana be :)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bilinçsizim mutluyum girerim ben eheh olmazsa esteli salarım ustlerine ozel yakın korumam diye daha olmazsa tharkası salarım yer onları :D edik: gün mün anlamam 18 e girdim 17 bitti benim için kardeşim :-P hani daha dolmadı 18 daha 1 yıl var ama ossun 18 geçerim ben barlara ve vs lere... banane yaw :D su an yaştan çok damsız girilmeyen yerlere girme sorunum var :-o [signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 13 Temmuz 2004 13:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 takma kafana diycektim ama fedaykin çok güzel açıklamış. asıl problem yavaş yavaş yalnızlığa da alışıyorsun o zaman daha beter, ne insanlarla ne insansız tiksinç bişi oluyo. sen yine de takma, mutlu yıllar :tebrikz:[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 kutlu olsun[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 18 ime girince masus kimlik sorulan yerlerde 1 ay sabahlayacam demiştim kendime önceden 18 ime girdiğimden sonra 2 3 ay bara gitmedim eheh[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 doğum günün kutlu olsun[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 aa vay be bugün benim de doğum günüm :) doğum günlerimiz kutlu olsun ehah...[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 aa sufer :D saolunuz senin de kutlu olsun sailor[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar