Mave Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Haftaya cuma Pariste oLacağım. ÖzeLLikLe tavsiye ettiğiniz yerLer varsa oraLarı da görmek isterim.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 böyle büyük demirden bi kule varmış orayı gör dyio herkes. :)[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 - Musée du Louvre - Park André Citroen - La tour eiffel - Centre Pompidou - Cité des Sciences - Musée d'Orsay - L' Arc de Triomphe - Tour Montparnasse - Tours de Notre-Dame - Invalides - Musée de l'Armée - Cathédrale Notre-Dame - Sacré-Coeur de Montmartre - Musée Rodin - Musée Picasso - Palais De Versailles Aklıma bunlar geldi[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 3 gün kaLıcam ya , bunLar 3 güne sığar mı :) bi de haftasonLarı açıkmıdır buraLarı ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Hayır sığmaz =o) Ve evet açık buralar turistik mekanlar.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ve de krep harici yenebiLecek değişik şeyLer biLiyorsanız tadına bakayım onLarında[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Aklıma gelenler: -Tarte aux poireaux (pırasalı tart) - Soupe a l'oignon ( sogan çorbası) - Steak au poivre (biberli steak) - Charlotte au chocolat (Çikolatalı Charlotte) - escalope de veau a la creme fraiche (taze kremalı dana escalop) - Entrecôte grillée (kızarmış entrecote) - Quiche Lorraine Domuz yiyorsa: - Cotelettes de porc a l'oignon (soğanlı domuz pirzola)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Diap copy/paste yapmışız yine ? Har har =P.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Nerden çıkartıyorsun işim gücüm yok surf yapıcam bir cevap için[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 04 Şubat 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Şaka yapıyoruz bre. Antalyalar sizi bozmuş diap hanım =/.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Alexi Ya yok ya prd işte gerildim sinirlerim tepemde özür dilerim... Uzun sözü kısası Paris güzeldir, fransız yemekleri güzeldir gidenler çok şanslı kıskandım =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Fransız yemekleri güezldir, ama yemeyi başarırsanız. Hippo'nun kapısından içeri girdiğimde, tek istediğim az pişmiş, kestiğimde içindeki kıpkırmızı eti görebileceğim tombul bir biftek yemekti. Sadece buydu ya. Başka hiçbir şey istemiyordum. Şayet, kapıdan çıkarken beni zor tutuyorlardı garsonu dövmemem için, üstüne yürümeye kalktım adamın. Başlarım Fransa'sına da, restoranına da. Çok güzel şehir gerçi Paris.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahavle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 3 gunde acayip hizli paris turu yapmistim arkimla,yorgunluktan geberdim ama gezebilecegim max yeri gezdim tabi daha gezemedigim 10larca yer var.fransizlar musée d'orsay a git diyo,cok begeniyolar.louvre un resim bölümünü mutlaka dolas resimlere bakmaktan sasi olmustum,ama harikaydilar.mona lisa cok komikti,japonlar bi flash patlatiyodu goremiyoduk resmi ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 leon de bruxelles'de de yiyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Penthesilea, 04 Şubat 2005 20:17 tarihinde demiş ki: Fransız yemekleri güezldir, ama yemeyi başarırsanız. Hippo'nun kapısından içeri girdiğimde, tek istediğim az pişmiş, kestiğimde içindeki kıpkırmızı eti görebileceğim tombul bir biftek yemekti. Sadece buydu ya. Başka hiçbir şey istemiyordum. Şayet, kapıdan çıkarken beni zor tutuyorlardı garsonu dövmemem için, üstüne yürümeye kalktım adamın. Başlarım Fransa'sına da, restoranına da. Çok güzel şehir gerçi Paris. auhauha aynısı bana oldu hippoda..abim zenci garsonu dövüodu zor tuttum ehehe[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 arkadasim ben sana diyim simdi arkadaslar yukarda herseyi yazmis saat tam 6-7 gibi gunesin kararmasindan 1 saat once eyfelin isiklari yanip sonmeye baslar onlari izlemeye gideceksin, cimlere oturup icecegini iceceksin aman etrafta gezen heriflerden sarap bira mira alma 3eurolk seyi 10 a satiyorlar arabalardan hoslaniyorsan sanzelizedeki pejo ve mersedes magazalarina ugrarsin pejo nun konsept arabalari ve mercedes magazasinda slr falan gorebilirsin o arc de triumph mu ne aman icine girmekle ugrasma hem 5 mi 10 euromu ne hemde hicbir bok disardan bakmakta guzel boyle plak mlak sevgin varsa virgin diye bir magaza var kafayi yersin 4 kat heryeri plak cd orayada bakilabilir[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 1 Euro'ya aldığım Vittel aklıma geldikçe hala canım yanar =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 eyfelin alti fare kayniyor ordan yemek bisi almistim sonra arkadas kamerasi ile zoom yaparken "" ana bak la farelere " dedi , elimdeki yemegi attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bir de bişey rica edicem , hani böyLe değişik bir yere gidince insanLar sizden oraya has bir hediye getirmenizi bekLer , bana bu konuda ; 1. Anneye aLınabiLecek bir hediye 2. SevgiLiye aLınabiLecek bir hediye 3. Dostunuza aLınabiLecek bir hediye tavsiyesinde buLunurmusunuz ? P.S : Tshirt ve eifeL anahtarLığı dışında oLsun Lütfen :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reeve Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 1-olympiq lyon forması 2-psg forması 3-auxerre forması[signature][hline]I Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 nedir ne değildir bu paris şimdi. yazın ben 3-4 gün gitmeyi planlıyorum çok pahalı diyolar ona göre para biriktircem. yapacagım iş gündüz gezmek tozmak gecede gezmek tozmak.ucuz bi pansiyon denilebilecek yerler varmı? falan filan bilenler bi yazsın bakalım. biri cappucino + kek yedim 26eu aldılar demişti ÜRKTÜM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reeve Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 O kadar pahalı olmamakla beraber çok ii turlar wardı wala parise bak iice araştır netten ben de bulursam sana msg atarım[signature][hline]I Rule... [Bu mesaj Reeve tarafından 09 Şubat 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Teşekkür ederim Dresquin öncelikle. Paris'e gitme fikri televizyonda izlediğim Paris görüntülerinden sonra çıktı.Eiffel'in orda ırmağın kenarındaki sağlı sollu çimlerde insanlar oturmuş bişiler yapıyodu tam eiffelin karşısında ırmağın üstünde bi köprüyü gördüm orda japonlar falan fotograf çekiyordu.Arkadaşıma dedim ulan bizde gidelim şu parise şu çimlere yatalım sabahtan akşama kadar yürürüz pariste 3 gün basmadık sokağını bırakmayız.paramız yeterse müzelere gireriz dedim aynen :) o dedi "olum yiyecek içecek cok pahalıymış". ben dedim ya buluruz bi türk kebapçı eheh. tekrar teşekkür ederim.bide vize almamız sorun oluyormu onu soracaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ben size söyLiyim vize işLemini , sabah 10 - 11 gibi verip öğLeden sonra aLıyorsunuz , ancak bunu yapabiLmek için bir takım evrakLar istiyorLar. BunLar içLerinde en önemLiLeri davetiye ve uçak rezervasyonu. Eğer davetiyeniz yok ise herhangi bir oteLe de rezervasyon yaptırabiLirsiniz. Bir de geLir durumunuzu ve orada kaLmayacağınızı garanti edebiLirseniz işLemLer çok koLay. P.S. : Şunu söyLiyim turistik vize günLerinde kuyruk çok fazLa oLuyor. GeneLde gittiğiniz günden sonraki güne isim yazdırıp içeri girebiLiyorsunuz[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 AB'nin gözünü seveyim.Al pasaportunu çık istediğin yere git.Vize falan yalan valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar