Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Digiturk - Moviemax - The Mummy Returns

Catscratch

Öne çıkan mesajlar

ikisi de güzel valla. güzel diyorsam hayatın anlamını anlattığından değil, delidolu macera işte. ikisinden de keyif aldım, başroldeki arkadaş komedi/macera işini iyi kıvırıyor.. :)

ama ikincisinde abartmışlar gibi durumuş biraz aksiyon olayını, scorpion king çok bilgisayarımsı ve kadın da dövüş sahnelerine pke uymamış. ilkinde biraz gerilim de vardı daha hoştu sanırım şimdi düşününce..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi moviemax 2'te başladı. Büyük ihtimal altyazılı.

Aslında ilki ve ikincisi birbirine çok benzio. Sonu çok güzel yanlız. İsmi lazm deil bizim kötü adamın ismi lazm deil sevgilisi yüzüstü brakıp kaçtı. Bizimkide kendine braktı zaten ehhehe.

Hayır sonuçta bıkmadan tekrar tekrar izlenebilecek bir film.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

2 de ablalarimiz pek bi guzel gorunuyolardi sirf onlara izledim ohh[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

- dark abi parasal sorunum var.

- sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh siz filmi boşverinde Anuck-su-namon a bakın(rahip imhotepin sevgilisi)...Of hastası oldum onun ya.
Siz bir de scorpion king diye bir film war,onu izleyin..Baş rolde mummy returns deki akrep kralı oynayan amcam oynuyor...Deli birşey.Filmden bir replik:
"We killed asurian,babylonian,egyptian but not AKADİAN!"[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.
Sosyal ağlarda paylaş

1'dede cıvık espriler vardı. 2.de daha başka şeylerde var.

Mesela işte dediğim gibi kızın kaçması imhotep'in şaşırması felan. Bu kez herif moralman'da çökük gidio öbür tarafa. Gelemez bi daha. Gelse bile direk anucksunamon muydu neydi onu geri getirmez direk nefertiri yani ivy miydi filmdeki adı ona asılır :D

Yannız şuna hayran kalmışımdır. 1. filmdede böyle düşünüodum.
Yani oyuncuların sesleri karakterlere cuk oturmuş. İmhotep'in, Ivy'nin felan. Hele imhotep'ın o eski dilde konuşmaları felan dehşet olmuş.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

nefertiri dunya ahret bacim oldu artik[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

- dark abi parasal sorunum var.

- sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...