CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 etti 3[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu arada patide :gratz: diye bi smiley kodu var aha suda linki (linki bulamadım bulunca öm den atarım sana gorursun) bonecrusher buradaysa bulsun koysun nasılsa google ıda gecti[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Muhallebi attığın postları okudum. Biraz dikkatli konuşursan iyi olur.[signature][hline]bla
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ben kendi kafamdakileri insanlara zorla entegre etmeye çalışmıyorum. Ama sizin olayınız şu; "patide bu bu bu böyledir böyle olmak zorundadır". Ya sizin zorunuz ne? Yani bir quote kullanıyorsam nedir abi @ kullanmıyorsam nolacak?. Artık paranoyaklığa girer bu. Bone orda iğnelemeden konuşmuş aslında ona laf atıysam özür dilerim. "Fıstık atar" olayı tamamen yanlış anlama. Anlatıyorum espri amaçlı kullandım diyorum. Yok kardeşim anlatamıyorum. İyi yanlış anlamda kullandım. Dagger'lada bir zorum yok diyorum. Hançerleri severim.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 muhahu hancerleri severime koptum:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 iki kere ard arda iki mesaj ve ust uste quote yaptın ilikini analdık ikincisi niye? üstelik sen ve polat (her ne kadar seni bile polatla aynı kefeye koyamayız) yapan başka kimseyi gormuorum.. hacerleri severizi simdi fark ettim.. yorumsuz... bu arada muhallebi simdi fark ettimde bu sayfanın 2 ci mesajında 3. kez ustteki mesajı quotelamıssın 1" degil 2 degil 3[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. [Bu mesaj Raistin tarafından 13 Temmuz 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ahahah pis fakeci, pis polat varyayonu v.1 :D[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 neyse cok uzadi konu raistin hadi yat bende yatiyorum bak :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yok custo, ben hergun sabahlıorum (odam tam doguya bakıyor odamdanda gun dogumu cok güzel gozukuo ormanın icinde doguyor)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 adam quotelamama taktı. Alışkanlık diyorum allahım ağlicam ya ahahheaeha. NOLACAK QUOTELASAM SANA BİR ZARARIMI VAR YA[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sabahın korunde beni kaldırdıkları icin(hayvan timi) yatiyim bari[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 muahallebi var, cunku 1 forum kurallarına aykırı 2 göze hiç hoş gozukmuo[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Raistin, 13 Temmuz 2005 03:36 tarihinde demiş ki: muahallebi var, cunku 1 forum kurallarına aykırı 2 göze hiç hoş gozukmuo Hep quote yapmıyorum farkındaysan. Elim alışmış. Bak şu anda quote yaptığımı yeni farkettim mesela. Artık otomatik gidiyor elim. Bazı durumlarda alıntı yapıyorum,bazılarında yapmıyorum. Bu arada nereye sürükledin tartışmayı haklı çıkıcam diye. [signature][hline]Muhallebi deip geçme! [Bu mesaj Muhallebi tarafından 13 Temmuz 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sürüklemek degil quote konusundaki göze hoş görünmüyor acıklamasın hem emalethle le kedi.. hemde garbıçda görsel sanatlar editörümüz horacegoesskiing(nam'ı diger horace) en buyuk quotu kim yapacak topicide soylemişti)[horace ın soyledigi o topic olmayabilir emin degilim ama sanırım oydu][signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 neyse ya sıktı. kardeşlik türküsü söyliyemmi.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 süyle cok severim :P[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 * boynunu büker ve kahküllerin altından bakarak ellerini havaya kaldırır * * Sağdan sağdan rüzgar yerken türküye başlar * Hadi bakalım. Hoydaaa :tebrikz:[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 muhalalbi bak :gratz: varmış her ne kadar :tebrikz : miş (eskiden :gratz: dı[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hehe biliyorum zaten tebrikz atıcaktım gratz yazdım yanlışlıkla. sonra bi hinler geldi aklıma. *hin* *hin*[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 valla sen son uo'da spellbook vermiştim , o da 4 gün önce filandı :9[signature][hline]peace! [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 13 Temmuz 2005 07:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ohoo thread e bak be her kafadan bi ses çıkmış tartışmalar falan olmuş. burdayım tamam sakin.. tatile falan gitmedim.. 4 gündür yoktum o kadar..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 madcat msn'de kafa şişiriyo gene. sus diyorum susmuyo. çirkin hareketler bunlar barış.. bak haala.[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub!
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 adamın morali bozukmuş lan bi tavır yaptı bir tavır. 2 saat bişi anlattım sonra ne? dedi dsfdsf delirdim laaaan dsf[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Öne çıkan mesajlar