Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ya kedi efendi nerde ya? Göremiorum kaç gündür?? (Ha telefon etmek zor geldi daha dorusu gündüzleri hiç aklıma gelmio gece uygunsuz saatlerde gelio aklıma ondan)[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 * sağına soluna bakar* * fıstık atar *[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Muhallebi, 13 Temmuz 2005 01:03 tarihinde demiş ki: * sağına soluna bakar* * fıstık atar * şimdi fıstıklık bişey mi var burda ? arasıra acarız biz bu topicler fıstığı kendin ye bence atmana deymez sen atılmayı hakediyosun[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 en son izmirde bi buluşmada gördüm.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Valeron, 13 Temmuz 2005 01:04 tarihinde demiş ki: said: Muhallebi, 13 Temmuz 2005 01:03 tarihinde demiş ki: * sağına soluna bakar* * fıstık atar * şimdi fıstıklık bişey mi var burda ? arasıra acarız biz bu topicler fıstığı kendin ye bence atmana deymez sen atılmayı hakediyosun Sağol beni yüceltiyorsun.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 tatile gitmiştir..[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü= Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 peki[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kimse post atmamış diyeydi o fıstıklar. ayrıca sağına ve soluna bakar şeklinde emote var. Yani espriyi açıklama zorunda bırakanlara acıyorum.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 güleim mi?[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü= Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 acı bana cok ihtiyacım var merhametine .. Ayrica espirtüel kişiliğine hayran oldum. Şaka gibisin Şaka gibisin ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Valeron, 13 Temmuz 2005 01:09 tarihinde demiş ki: acı bana cok ihtiyacım var merhametine .. Ayrica espirtüel kişiliğine hayran oldum. Şaka gibisin Şaka gibisin .. Çok sağol. Talep varsa arz ederiz tabi.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 her topicte bi tartışma.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bu demokratik pati örgütü her salataya tuz olmaya başladı gereksiz yere her topicte kavga çıkarıyolar.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 muhallebi eger buradaki kimse espriyi anlamadıgına gore sende bi sorunvar bu bir.. 2 hani eskiyiz tiribi gibi olascak ama daha balonun yeni patlamış bi fıstık atar ogrenmissin gelip ota-boka yazıosun simdi sus... konuya geri donersek ben tatile gitti diye biliyorum...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Rush, 13 Temmuz 2005 01:15 tarihinde demiş ki: bu demokratik pati örgütü her salataya tuz olmaya başladı gereksiz yere her topicte kavga çıkarıyolar. sence fıstık atılacak birşeymiydi ? veya espirtüel bi olay mı vardı[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ona bişey demiyorum bi öle dedi diye herifi yerden yere vuruyosun.Yok haksızlığı savnucakmışız neymiş zart zurt önünüze bakın önce her topicte bi kavga gürültüdür gidiyor.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Raistin, 13 Temmuz 2005 01:17 tarihinde demiş ki: muhallebi eger buradaki kimse espriyi anlamadıgına gore sende bi sorunvar bu bir.. 2 hani eskiyiz tiribi gibi olascak ama daha balonun yeni patlamış bi fıstık atar ogrenmissin gelip ota-boka yazıosun simdi sus... konuya geri donersek ben tatile gitti diye biliyorum... Eski olup olmadığımı nerden biliyorsun bu 1 2. senin görüş alanındaki herkese laf attığını herhalde bütün forum benimsemiş artık. Bi günah keçisi gördüğün anda saldırıyorsun. 3. herkesin hakkında nasıl konuşuorsun?[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Valeron, 13 Temmuz 2005 01:17 tarihinde demiş ki: said: Rush, 13 Temmuz 2005 01:15 tarihinde demiş ki: bu demokratik pati örgütü her salataya tuz olmaya başladı gereksiz yere her topicte kavga çıkarıyolar. sence fıstık atılacak birşeymiydi ? veya espirtüel bi olay mı vardı allahım ya. post atılmamış bende öylesine attım. Bana göre espri içerikliydi. Dagger'ı tanımıyorum onada bi kastım yok zaten.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bir sure nete gıremıcek nedenı ıcın gunduz aramayı dene dugurum. said: Rush, 13 Temmuz 2005 01:15 tarihinde demiş ki: bu demokratik pati örgütü her salataya tuz olmaya başladı gereksiz yere her topicte kavga çıkarıyolar. kavga degıl gerekene tepkıyı gosterıyrlar.ne o muhallebı ark.ın fln mı?1,5 aylık uye gelmı$ alakasız $ekılde fıstık atar yapıyor sonra espri diyor.ilginc baya.ha bu arada muhallebi msn nesin eger yenı uye degılsen ki öyle dıyorsun; herhalde yorunge dı$ı fln oldun?zira 1,5 aylık $uan kullandıgın acc bılmem farkında msn?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Neyse madalya arkacıları beni araya alıyor. Artık haklı olsamda birşey kazanamam. Aslansınız kaplansınız diyorum.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 pyro bana da haber versene nerde bu herif duggur takma kafaya ;)[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü= Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben sırf bu konu içinde demiyorum adam espiri yapmış yanlış yapmış olabilir uslubuyla uyarılabilir.Bu bir konu bir çok konuda böle tartışmalar çıktı.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Muhallebi, 13 Temmuz 2005 01:24 tarihinde demiş ki: Neyse madalya arkacıları beni araya alıyor. Artık haklı olsamda birşey kazanamam. Aslansınız kaplansınız diyorum. kafam gırsın madalyana.gece gece sacma laf edip espri diyerek pacayı kurtarmaya calı$ıyorsun sonra haklı olsamda bıdı bıdısı yapıyorsun.tamamen haksızsın.barı adam gıbı susta hatanı kabul edecek kdr onurlu ol.burda cıddı bı$ı sormu$ adam gelmı$ espri yapıyor esprik $ahsiyet(!).gece gece piyangodan mı cıktın nedır.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Rush, 13 Temmuz 2005 01:19 tarihinde demiş ki: ona bişey demiyorum bi öle dedi diye herifi yerden yere vuruyosun.Yok haksızlığı savnucakmışız neymiş zart zurt önünüze bakın önce her topicte bi kavga gürültüdür gidiyor. valla hıc bır sert tepki gösterdiğimi düşünmüorum tabikide haksızlığın karşısında olacağım..Kurallar doğrultusunda saygısızlık yapmadığımı görebiliyosun bu sayede haksızlığa kafa tutacağım elimden geldiğince..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Muhallebi, 13 Temmuz 2005 01:20 tarihinde demiş ki: said: Raistin, 13 Temmuz 2005 01:17 tarihinde demiş ki: muhallebi eger buradaki kimse espriyi anlamadıgına gore sende bi sorunvar bu bir.. 2 hani eskiyiz tiribi gibi olascak ama daha balonun yeni patlamış bi fıstık atar ogrenmissin gelip ota-boka yazıosun simdi sus... konuya geri donersek ben tatile gitti diye biliyorum... Eski olup olmadığımı nerden biliyorsun bu 1 2. senin görüş alanındaki herkese laf attığını herhalde bütün forum benimsemiş artık. Bi günah keçisi gördüğün anda saldırıyorsun. 3. herkesin hakkında nasıl konuşuorsun? 1. forumda laf atıor olabilirim ama bu konuda benimsenmiş biri sayılmam sadece hak edenlere atıyorum... 2. eski oldugunu adının yanında ilk işarete tıklayıp yanında kayıt tarihinden gorebiliyorum (belki eskiydim bu yeni ac em dersen tavırlarındanda yeni oldugun belli oluyor) 3. olarakda ard arda 2 mesaj atılmaz eklenecek bir şeyin varsa üstteki mesajına edit yapar eklersin...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar